Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מודע למגוון הסיפורים על הגיר האוט' ברנו - AL4/DP0, ראיתי שרוב הפעמים מגיעים להחלפת שסתומי גיר.

העניין הוא שאצלי ברכב הסימפטומים קצת מוזרים והייתי רוצה לשמוע מה דעתכם.

כמו שכתבתי הרכב מודל 2002 מנוע 1.6, עשה כ 106 אלף קילומטר,טיפולים בזמן.

לפני מספר חודשים הוחלף חיישן הצתה לאחר שהרכב לא הניע

מצבר הוחלף גם כן אחרי כמה זמן

לפני כחודש הוחלפו 2 סלילי הצתה תקולים.

הבעיה הנוכחית מתרחשת באופן אקראי אך בתדירות די גבוהה והיא מורכבת ממספר תופעות

1. מנורת אזהרה לגיר דולקת אחרי ההתנעה הראשונה בבוקר, הרכב מרגיש עצל ולא סוחב,לאחר מספר דקות הבעיה נעלמת והנורה נכבית - לעיתים יש צורך בכיבוי והתנעה מחדש של הרכב.

2. הרכב לא מניע פתאום,לא דומה לתקלת חיישן ההצתה כי במקרה ההוא הסטרטר עבד והרכב לא הניע, פה הכל מת ואז אחרי מספר נסיונות פתאום מניע,בלי שבעצם עשיתי משהו מיוחד.

3. מנוע כבה בשילוב להילוך, אני מניע כרגיל,מנורת אזהרה לא דולקת, מעביר ל D...המנוע כבה, זה יכול לקרות כמה פעמים ברצף או רק פעם אחת.

יכול להיות שיש כאן כמה תקלות יחד?

היו ימים שלמים בהם זה לא קרה ולעומת זאת ימים בהם זה קרה יותר מפעם אחת (בעיות 2 ו 3) בעיה 1 קיימת די הרבה זמן אבל לא כל הזמן.

תודה

ערן

פורסם

נסעתי 6 שנים בסניק (שעברה יותר מ100,000 קמ) כזו ולא נתקלתי בשום בעיית גיר.

הפעם היחידה שהיו בעיות התנעה - פעם כן פעמיים לא - נפתרה ע"י החלפת סטרטר.

דע שסלילי הצתה (או מאריכי הצתה) נוטים לשבוק חיים כל 3-4 שנים. לא חייבים מקוריים, החליפיים מחזיקים אותו דבר ואולי יותר.

נסה לפנות למכון גירים בסביבה שלך, תשתמש ב"חיפוש" באתר לראות המלצות לכאלו שהם מקצועיים ואמינים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תקלה מספר 2: אולי המיקרוסויטצ' לא נותן פקודה נכונה (רכב אוטומטי לא מניע אם הידית הילוכים לא נמצאת ב P או ב N) ולכן אין סטרטר.

לגבי תקלות 1 ו 3, אולי כדאי להתחבר עם סקנר ולנסות ולקרוא את התקלה\ות שבגללן נורית הגיר נדלקת?

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

ובכן היום הייתי אצל אבי ב"אביר הגיר", מקצוען לעניין ופדנט אמיתי, אפשר לאכול שם ישר משולחנות העבודה.

בקיצור הרכב חובר למחשב ונמצאה בעייה בשני חיישנים של הגיר (חיישן זרימה,ומשהו ששקשור לטורבינה) שניהם הוחלפו ונראה שהבעיה שהייתה בגיר נפתרה.

אממהמה...האוטו ממשיך לא להניע מדי פעם, במצב של אין סטרטר בכלל. לא נקישה ולא כלום,האם יכול להיות קשור לקודנית?

המחשב לא הראה שום בעיה נוספת במערכות הרכב.

ערן

פורסם

מה שאני אומר זה ככה:

היו בעיות בגיר שאובחנו ע"י הסורק, הן טופלו ולא מופיעות יותר.

בעיית ההתנעה שבהתחלה חשבתי שקשורה גם כן לגיר לא נפתרה, הסורק כרגע לא מראה אף תקלה, אבל הבעיה קיימת, חשבתי על הקודנית כי מן הסתם בעיה של קודנית חיצונית לא תופיע בסורק וגם כי לקודנית מן הסתם יש השפעה ישירה על ההנעה (או שאני טועה?)

• תוכן חדש...