Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מונו מול 2 ערוצים להגביר סאב וופר

yo-yo
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כרגע ה AUDISON 4.1K שלי מגביר בעזרת ה 2 ערוצים החזקים שלו 140W סאב SONY 12 שנשמע מעפן על הנייר אבל בפועל אנשים יחסית התרשמו ממנו לטובה.

אני חושב לפנות את ה 2 ערוצים הללו לטובת הטוויטרים שמוגברים כרגע על ידי מגבר קנווד 4 ערוצים שרק 2 מהם מנוצלים עבור הטוויטרים ולהתקין מונו בשביל הסאב בלבד (ואת הקנווד להעיף)

בתכלס, השאלה שלי היא איזה רמה של מונו אני צריך לחפש בשביל שיהיה לפחות (ועדיף ומעלה) ברמה של ההגברה שהאדיסון 4.1K נותן לי? אני כמובן לא אעשה את הצעד הזה אם אני אצטרך מונו ממש יקר ובתקציב שלי יכנס מונו מעפן.

בעתיד אני מתכנן להחליף את ה 12 בסאב 10 בינוני ומעלה מבחינת RMS. ה 12 גדול פיזית מדי בשבילי.

אם יש לכם הצעות למגברים ברמה של אדיסון ומעלה אז רק איכותיים. לא מחפש SPL.

(בנוסף להכל יש 7200, מורל אילייט, הכל מוגבר אקטיבי)

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין תקציב מוגדר, בוא נגיד כ 1000 שח למציאה יד שנייה. אבל אני קודם רוצה לדעת לאיזה כיוון של מונו אני צריך לכוון אם בכלל... לפי זה אני יקטין או יגדיל את התקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה 4.1K מפיק בגישור (בערוצים 3/4) 500W ב 4 אוהם ו 800W ב 2 אוהם.

המגבר שלך מעולה ואני לא רואה סיבה לקנות מונו במקומו. מה גם שהוא אובר-קיל מטורף לטוויטרים, שזקוקים להגברה חלשה.

אתה יכול לקנות מגבר שני ערוצים איכותי לטוויטרים ולהעיף את הקנווד (אלה אם כן מדובר באיזו פנינה נדירה).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק, שכנעת אותי!

מישהו יודע מנסיון אישי - במידה ואני מחפש GENESIS ST60, יש טוויטרים חזקים במיוחד שהוא לא יוכל "לסחוב"?

אם כן, יש סיכוי שאעדיף כבר את העוצמה של ST100 או מגבר מקביל ואהיה רגוע גם לגבי שדרוג.

כבר עכשיו ה MOREL MT23 שלי דורשים 130W RMS וזה נשמע "קצת" יחסית ל 30W על הנייר וכ 60W בתעודת לידה שה GENESIS ST60 נותן.

איזה מגבר SQ אחר 2 ערוצים מומלץ להגביר זוג טוויטרים?

אין תקציב ספציפי, במיוחד שמדובר בהתעניינות במגבר יד 2.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים ממעיטים בערכו, אצלי לצורך ניסוי חיברתי אותו לקלארוס פסיבי והוא נתן עבודה יפה מאוד.

המגבר הזה מוציא (שלי לפחות) 65 וואט לכל ערוץ בתעודת לידה, וזה הרבה יותר מהרבה מגברים שמוצהרים מאה פה ומאה שם.

בקיצור זה מגבר קטן מימדים וגדול ביצועים, חבל שאנשים לא נותנים לו את הכבוד המגיע לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...