Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צרפתיות קלאסיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים עקב הענות למפגש הצרפתיות ביער בן שמן יש צורך בתכנון מוקדם וישור קו.

המפגש יתקיים ביום חמישי ה 8/10 .

הכוונה להרים אירוע ברמה שיהיה מהנה לנו ולמשפחה, עם אוכל ושתייה

לכן נכין סנדווצ'ים עלות הסנדוויץ נעה בין 15-25 ש''ח(תלוי בסנדוויץ) בנוסף תוגש בירה קרה ואיכותית.

לכן עליי לדעת מוקדם ככל האפשר את כמות המשתתפים

מי שרוצה לבוא חייב לאשר זאת עוד השבוע כדי לדעת כמה סנדויצים להכין

מיקום מדוייק יגיע בהמשך השבוע יש כוונה להתמקם במקום עם מתקנים לילדים ואתרקציות נוספות כפי שאמרתי פרטים בהמשך

רק לא לשכוח לשרשר שאתם באים.

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי האישית הכי נכון, ובגלל שיש גם אולי משפחות עם ילדים קטנים הוא, שכל משפחה תביא איזה מנגל עם קצת בשרים לעצמה וכל מה שנוהגים להביא לפיקניק ביער. כך לא נהיה תלויים בסנדביץ ולא נהיה לחוצים לעזוב כי תזכור שילדים תמיד רעבים.. :lol: . בסוף אם יגיעו יותר אנשים- לא יספיקו הכריכים ואם חלק לא יגיעו הרי שיישארו סתם סנדביצים. בכלל להתחיל להתעסק באיסוף כסף, למה לך לקחת על עצמך יותר מידי. יותר חשוב לאסוף חובבי התחום ופחות להתעסק בלשבור את הראש עם האוכל.

אילן

חברים יקרים עקב הענות למפגש הצרפתיות ביער בן שמן יש צורך בתכנון מוקדם וישור קו.

המפגש יתקיים ביום חמישי ה 8/10 .

הכוונה להרים אירוע ברמה שיהיה מהנה לנו ולמשפחה, עם אוכל ושתייה

לכן נכין סנדווצ'ים עלות הסנדוויץ נעה בין 15-25 ש''ח(תלוי בסנדוויץ) בנוסף תוגש בירה קרה ואיכותית.

לכן עליי לדעת מוקדם ככל האפשר את כמות המשתתפים

מי שרוצה לבוא חייב לאשר זאת עוד השבוע כדי לדעת כמה סנדויצים להכין

מיקום מדוייק יגיע בהמשך השבוע יש כוונה להתמקם במקום עם מתקנים לילדים ואתרקציות נוספות כפי שאמרתי פרטים בהמשך

רק לא לשכוח לשרשר שאתם באים.

פורסם
שלום לכולם

אני ועוד כמה חברה מתכננים מפגש צרפתיות קלאסיות

ביער בן-שמן בחול המועד סוכות (ב 7 או ב 8 לאוקטובר)

מי שמעונין להגיע שישאיר הודעה בשירשור הזה

בברכה אקסל

סליחה על השאלה

כשכתוב קלאסיות צרפתיות על איזה שנתון מדובר

פורסם

אני לא חושב שיש שנים מדוייקות, יותר נכון להגיד כאלו שכבר נעלמו מהכבישים.

אבל לדעתי מתחילת שנות ה90 ומטה.

פורסם

לדעתי-אין שום קשר לשנתון. גם סיטרואן C6 ופיג'ו 107 הן צרפתיות קלאסיות לטעמי. ואני חושב שרוב אנשי הצרפתיות פה יסכימו איתי.

אני בכל אופן עם צרפתיה לחלוטין לא קלאסית(קנגו dti 2003) אבל אולי אני אגיע בכ"ז לשטוף ת'עיניים..:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לגבי ה C6 אני לא אתווכח לגבי ה 107 טוב נו, אם רכב שמיוצר גם כטויוטה נחשב לקלאסי....

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמה כמו שלי יגיעו???

אני חושב ש 19 ק' לצערי קלסיקה נכחדת....

שלא לדבר על CTI.....

בקיצור זה לא עניין של גיל אלא התרגיל...

מישהוא ניסה ליצור קשר עם היבואנים??? לדעתי הם יכולים לתת יד...

פורסם
כמה כמו שלי יגיעו???

אני חושב ש 19 ק' לצערי קלסיקה נכחדת....

שלא לדבר על CTI.....

בקיצור זה לא עניין של גיל אלא התרגיל...

מישהוא ניסה ליצור קשר עם היבואנים??? לדעתי הם יכולים לתת יד...

מה עם ה-GSA? אתה לא תוכל להגיע איתה? עם ביטוח ואישור נסיעה זמני, משהו? -זה בטוח יהיה נדיר ביותר!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התאריך 8 לאוקובר (8/10/09) יום חמישי חוה"מ סוכות

שעה 12 בצהרים

מקום יער בן שמן

כל אחד דואג לאוכל לו ולמשפחתו

האם זה מקובל על כולם ?

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

חברים אוהבי צרפתיות, וסיטרואן בפרט- יש כאן את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284718

אם למישהו מעניין- אני, כפי שראיתם, לא רוצה להתעסק בזה כרגע מסיבות, שציינתי כבר שם- אבל אולי למישהו יש עניין באוטו בשלמותו, להחיותו או משהו? או, במיקרה גרוע- אם מישהו לוקח לחלקים- אני צריך ווינקר, פנס ראשי ומדיד שמן מנוע!:-) במחיר סמלי בלבד, ו(או) רצוי אף חינם- אין לי גרוש על התחת עכשיו, לא נעים לציין!:roll::oops::x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...