Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם Seat ibiza קשורה לגרמניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיאט נמצאת בבעלות קונצרן פולקסוואגן הגרמני. (כמו גם אודי, סקודה, וגם כמה "מותגי על")

כל החברות בקבוצה משתמשות ומשתפות מנועים ומכלולים.

פורסם

האיביזה עד שנת 2002 לא קשורה לגרמניה מ2003 הייצור של האיביזה עבר לגרמניה וכמו שנאמר מ2003 ועד היום הרכב הוא גרמני.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם
האיביזה עד שנת 2002 לא קשורה לגרמניה מ2003 הייצור של האיביזה עבר לגרמניה וכמו שנאמר מ2003 ועד היום הרכב הוא גרמני.

סיאט עדיין מיוצר בספרד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא הבנתי.. אתה רוצה לקנות סיאט, אבל לא רוצה אוטו גרמני אז אתה מחפש עד איזה שנה הוא היה שייך לספרדים?

א. אם זה קשור איכשהוא להיסטוריה של העם היהודי, תרשה לי לגחך.

ב. הידעת שהחלפים של סיאט מיוצרים היום על ידי קונצרן פולקסווגן, מה שאומר שאם אתה קונה רכב "ספרדי" - כנראה שבאחד הטיפולים לאחרונה הוא קיבל קצת גרמניות, וגם בטיפולים הבאים תצתרך להרכיב חלקים שמתאימים גם לVW.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא חושב שהייצור עבר לגרמניה, ההיפך- האיביזה והפולו מיוצרות בספרד, אבל המכלולים כולם תוכננו ע"י פולקסווגן.

בכל מקרה- אין כמעט שום מכונית שמיוצרת רק במדינה אחת.

פורסם

א)תודה רבה על התגובות

ב)raidmax vbmenu_register("postmenu_2270192", true); תודה רבה!

ג) עניין אותי נושא זה גם בגלל שכן אני לא מעוניין ברכישת רכב גרמני ובנוסף סתם לדעת,כי היה זכור לי שסיאט זה ספרדי אך

קראתי שזה מקבוצת פולגסוון. בגלל זה.

תודה רבה

• תוכן חדש...