Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמי איתן ואני חדש בפורום.

אני מעוניין לקנות איביזה ספורט ידנית 3 דלתות חדשה מהחברה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת.

חשוב לי להדגיש כי אני מדבר על מכניקה בלבד - אני יודע שהעיצוב שלה שנוי במחלוקת אבל אם זה אין לי בעייה.

מאוד מעניין אותי מה יש לכם להגיד על המנוע כי הבנתי שהוא מיושן, ובנוסף כל דבר שתוכלי להעיר.

תודה רבה מראש - חג שמח ושנה טובה.

פורסם

אני דווקא חושב שהעיצוב נהדר...

המנוע מיושן ומעט מרעיש אבל מספיק נמרץ. ידני זה דווקא בחירה טובה יותר מ-DSG במקרה הזה, אגב, כי הוא יותר נעים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

לי אישית גם אין בעייה עם העיצוב - להפך. אני חושב שהוא מדהים, אבל עדיין לא כולם שלמים איתו...

העניין הזה של הרעש מהמנוע עולה כל פעם מחדש בכל כתבה על המכונית, האם זה באמת כל כך גרוע או שזה נסבל לטעמך?

חוץ מזה, האם ישנם דברים שליליים נוספים שאתה יכול להצביע לי עליהם?

פורסם

זה נסבל, אבל תבדוק בעצמך...

דברים שליליים נוספים? תיבת ה-DSG לא עובדת בתיאום טוב במיוחד עם המנוע, אבל אתה לוקח ידני כך שזה בסדר.

קצת צפוף מאחור, בקרת יציבות בלתי מתנתקת ועוד כמה דברים - חפש כתבות מהעיתונות ברשת. יש כתבה שלי באתר של מגזין אוטו, למשל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמובן שאני יעשה נסיעת מבחן לפני הקניה.

פשוט קראתי הרבה ביקורות על הרכב (גם את שלך) וזה משהוא שעלה בכולם - לכן רציתי לדעת אם זה חריג.

אבל הבנתי את העניין.

האם ידוע לך משהוא על בעיות בתפקוד המנוע בשל היותו דגם מיושן?

ובנוסף - איזה רכב עדיף לדעתך - איביזה, סוופיט או פיאסטה.

פורסם

אני באותה דילמה כמוך, מה שאני יכול להגיד מבחינת עיצוב\נוכות\איכות פנים האיביזה טובה יותר מהסוויפט, נכנסתי לסלון של ה סוזוקי פתחתי את דלת הרכב התישבתי התעכזבתי ויצאתי... זה היה מיד לאחר נסיעת המבחן באיביזה DSG, שאת הגיר לא אהבתי כל כך...

אגב SRONIS

שמתי לב למשל האיביזה DSG פשוט מסרבת לתת את הרגשת ההאצה הזאת (מהמקום \ או אפילו ב קיק) שלמשל אני מקבל אפילו מ CIVIC 97 אוטומט שיש לי, בלי לחיצה מטורפת על הגז אתה פשוט מקבל דחיפה מורגשת ב CIVIC שזה חלק מההנאה שאני מחפש (אומנם הCIVIC לא הרכב שנשלט הכי טוב, אפילו מפחיד לפעמים). האם זה אופיני רק ל איביזה DSG או גם לידנית? (בידנית לא יצא לי לנהוג).

רק שתדעו הביטוח לאיביזה די זול, יותר זול ממאזדה 2 וכמובן הסקודות...

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל כשביטוחים שומעים איביזה "ספורט" הם נרתעים ומקפיצים לך את מחיר הביטוח (כמובן לאחר שכמעט קניתי כזו בעבר ושאלתי על מחירים). לדוגמא ביטוח למאזדה 2 לנהג צעיר עולה כ-6500 [אצלי ספציפית יותר, כי היה לי תאונה עם רכב אחר בעבר]).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי.

אז בואו נעזוב את הביטוחים לרגע... זה לא ממש משנה העוד 500 שקל בשנה...

האם הייתם מעדיפים את האיביזה או את הפורד פוקוס החדש. עדיין לא ראיתי את האוטואבל אומרים שהוא מצויין.

פורסם

אתה לא מייחס חשיבות לכך שלפיאסטה אין גיר ידני? או שזה לא שיקול?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פוקוס? מה היא קשורה פתאום?

אתה קופץ מאוטו לאוטו - ואין קשר בין האחד לשני.

תן תקציב, דרישות ותקבל רעיונות..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
האם ידוע לך משהוא על בעיות בתפקוד המנוע בשל היותו דגם מיושן?

ובנוסף - איזה רכב עדיף לדעתך - איביזה, סוופיט או פיאסטה.

בעיות בתפקוד בגלל שהוא מיושן? להפך. אפשר לומר שבגלל שהוא מיושן יש איתו המון ניסיון וככל הנראה הוא מספיק אמין בשביל להכנס גם לדגמים חדשים. לא נראה לי שתרגיש את הגיל שלו מול מכוניות אחרות, בטח שלא בגיר ידני. הדבר היחיד שקצת מציק בו זה רמת הרעש, בדוק אם זה לא מפריע לך, זה לא עד כדי כך רציני.

מבין המכוניות שציינת - הפיאסטה היא המודרנית והאיכותית מכולן. החסרון המשמעותי היחיד שלה מול האחרות היא תחושת העצלות היחסית.

אגב SRONIS

שמתי לב למשל האיביזה DSG פשוט מסרבת לתת את הרגשת ההאצה הזאת (מהמקום \ או אפילו ב קיק) שלמשל אני מקבל אפילו מ CIVIC 97 אוטומט שיש לי, בלי לחיצה מטורפת על הגז אתה פשוט מקבל דחיפה מורגשת ב CIVIC שזה חלק מההנאה שאני מחפש (אומנם הCIVIC לא הרכב שנשלט הכי טוב, אפילו מפחיד לפעמים). האם זה אופיני רק ל איביזה DSG או גם לידנית? (בידנית לא יצא לי לנהוג).

רק שתדעו הביטוח לאיביזה די זול, יותר זול ממאזדה 2 וכמובן הסקודות...

זה בעיקר אופי פעולת ה-DSG, כך שזה יהיה משמעותית פחות מורגשת בגיר ידני. עם זאת, המנוע הזה כאמור מיושן והוא מעט פחות נמרץ ממנועים מודרניים מסוימים. חכו שה-1.2 TSI יגיע :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני סגור על האיביזה כמו שאמרתי.

אבל בכל השיטוטים שלי באתרי רכב הבחנתי גם בפוקוס החדשה שטוענים שזה אחלה אוטו.

אני אלך לראות אותו בהמשך השבוע אבל רציתי לשמוע את דעתכם על הפוקוס גם כן.

כמובן בהנחה שאני משמיט את עניין הגיר, ידני או אוטומט לא משנה.

• תוכן חדש...