Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבת שאולי זה בגלל שהם עובדים יותר קשה מאוטובוסים על קו אשדוד באר שבע?

אני גם לא מבין מה זה אומר "הכי שבורים" - אתה נסעת וראית את השלדה מתפצלת לשני חלקים?

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נסעתי תל אביב-חיפה באוטובוס אגד אבל המחיר היה כלכך זול שבא לבכות.

על מה אתה מדבר?

המחירים של אגד לנסיעות חוץ לא הגיוניות ביחס לקונקס / מטרופולין.

פורסם

שנית, במקרה שקרה היום, הנהג לא יכל/רצה/אנערף לפתוח את תא המטען שאנשים יוציאו את התיקים שלהם, והכול נשרף. מה עושים? שולחים מכתב לאגד עם כל מה שהיה בתיק והם ישלחו צ'ק? או שעכשיו צריך לעבור את כל התהליך של "אנחנו לא אשמים ובעצם תתבע את רוח הקודש" וללכת למשפט?

מישהו מכיר אולי את נוהל אגד במקרה כזה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מישהו מכיר אולי את נוהל אגד במקרה כזה?

לא קשור לאגד אלא למשרד התעבורה,במקרה שכזה נהג האוטובוס כביכול עשה מעשה שעלול להציל חיים על חשבון רכוש.

כל רכוש,עם קבלה אשר מוצהר שנמצא וקיים בתיק תקבל החזר עליו.

שכן שלי גנבו לו את התיק מאחורה,כאשר בתיק היו נגן MP3 ,DVD נייד וPSP נסע לעשות שבת :lol:

הוא הצהיר במשרדי החברה שבמידה ויתפס משקר וכן הלאה צפוי לו עונש כך וכך...

קיבל החזר מלא על הכל (היה לו חשבונית).

דרך אגב,הוא לקח במקרה במקרה באותו יום שובר נסיעה חינם לחיילים מה שלרוב חיילים לא לוקחים.

פורסם
מזל שלא נשארו האוטובוס קומותיים:lol:

זה בטח היה מחזה יפה לראות מגדל בוער באמצע הכביש.

מה איתם באמת? למה הם נעלמו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נתיב אקספרס היא חברת בת של נצרת טורס (ג'י. בי. טורס), שזאת חברת אוטובוסים שקיימת עוד לפני קום המדינה.

נתיב אקספרס שייכת ל"קבוצת עפיפי" מנצרת.

הקבוצה כוללת את:

"שרותי אוטובוסים מאוחדים נצרת" - תחבורה ציבורית עירונית ונסיעות מיוחדות בנצרת ובסביבתה.

"חברת הנסיעות והתיירות נצרת" - תחבורה ציבורית מנצרת לחיפה ולגליל.

"נזארין אקספרס" - נסיעות תיירות ברחבי הארץ וקו שרות מחיפה לעמאן, בירת ירדן.

"נתיב אקספרס" - תחבורה ציבורית בין תל אביב לנתניה, באזורי נתניה, חדרה, עכו, נהריה, מעלות, צפת וקרית שמונה, וכן נסיעות מיוחדות בכל רחבי הארץ.

משפחת עפיפי החלה בהסעת נוסעים כבר ב 1928, והפעילה קווי אוטובוסים סדירים בארץ ישראל ובשכנותיה ברשיון מהמנדט הבריטי כבר בשנת 1934.

למשפחת עפיפי עיסוקים נוספים, בהם משרד הנסיעות "נזארין טורס", בעלות וניהול בתי מלון בירושלים ובחיפה, יבוא אוטובוסים, ועוד.

ג'י בי טורס היא חברה ותיקה מאוד ועצמאית, בבעלות משפחת ג'ארג'ורה מנצרת, והקשר היחיד שלי אל עפיפי הוא בהפעלה משותפת של חלק מהקווים בין נצרת לחיפה.

גילוי נאות: אני עובד בקבוצת עפיפי.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

עשו רילוקיישן לאנגליה ;)

לא לאנגליה

לירדן

חלק נשארו פה לסובב ירושלים - קו 99.

ליתר דיוק,

1 - מזנון דבורה בכביש הסרגל - לא יודע מה עלה בגורלו

1 - מוזיאון אגד

2 - סובב 99, אחד הוסב לקבריולט

3 - לח"ח למכונות של הסובב

כל השאר נמכרו לירדן, הוחלפו לרובם הגדול מנועים לMAN כפי שהיה אמור להיות מלכתחילה והם במצב תחזוקתי טוב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

יש רק חמישה אוטובוסים בירושלים, קו 99. לגבי שאר הארץ אין לי שמץ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
נתיב אקספרס שייכת ל"קבוצת עפיפי" מנצרת.

הקבוצה כוללת את:

"שרותי אוטובוסים מאוחדים נצרת" - תחבורה ציבורית עירונית ונסיעות מיוחדות בנצרת ובסביבתה.

"חברת הנסיעות והתיירות נצרת" - תחבורה ציבורית מנצרת לחיפה ולגליל.

"נזארין אקספרס" - נסיעות תיירות ברחבי הארץ וקו שרות מחיפה לעמאן, בירת ירדן.

"נתיב אקספרס" - תחבורה ציבורית בין תל אביב לנתניה, באזורי נתניה, חדרה, עכו, נהריה, מעלות, צפת וקרית שמונה, וכן נסיעות מיוחדות בכל רחבי הארץ.

משפחת עפיפי החלה בהסעת נוסעים כבר ב 1928, והפעילה קווי אוטובוסים סדירים בארץ ישראל ובשכנותיה ברשיון מהמנדט הבריטי כבר בשנת 1934.

למשפחת עפיפי עיסוקים נוספים, בהם משרד הנסיעות "נזארין טורס", בעלות וניהול בתי מלון בירושלים ובחיפה, יבוא אוטובוסים, ועוד.

ג'י בי טורס היא חברה ותיקה מאוד ועצמאית, בבעלות משפחת ג'ארג'ורה מנצרת, והקשר היחיד שלי אל עפיפי הוא בהפעלה משותפת של חלק מהקווים בין נצרת לחיפה.

גילוי נאות: אני עובד בקבוצת עפיפי.

יפה.

כל יום לומדים משהו חדש, תודה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

המחירים של מטרופולין הם המחירים הכי טובים.

לשם השוואה, אני גר בקריית גת, פעם נסיעו לב"ש, ת"א, רחובות וראשל"צ עלו 23 ש"ח...ולאשקלון 13.5 ש"ח

מטרופולין שנכנסו הורידו את המחיר ל-12 ועכשיו זה 13 מקריית גת לכל יעד.

אשקלון זה אגד תעבורה אבל הם הורידו רק ל-10

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
על מה אתה מדבר?

המחירים של אגד לנסיעות חוץ לא הגיוניות ביחס לקונקס / מטרופולין.

את המחירים קובע משרד התחבורה, לא החברות עצמן.

החברות יכולות להמליץ על מחיר, אבל מי שקובע את עלות הנסיעה בשורה התחתונה זה משרד התחבורה.

במקרה של קונקס ומטרופולין, הורדת מחיר הנסיעה היה תנאי במכרז ולכן המחיר ירד.

לא היו מוצלחים מהיום הראשון, המנוע היה חלש על הבודי הכבד. תוסיף לזה החלטה תמוהה משהו לשלוח אותם לעבוד בקווים לירושליים וקיבלת מתכון בעייתי במיוחד.

בסופו של דבר רובם הושבתו ונמכרו. חלק קטן הפך לאוטובוסי התיור באזור ירושליים. עוד אחד נמצא במוזיאון אגד בחולון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...