Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקחתי פג'ו 306 96 לבדיקה במוסך. פרט לבוכנת הגה כח שדולפת הכל נראה סבבה.

המוסכניק אמר שזה בערך 1200 (חלקים+עבודה) ושבלי זה יש סיכוי שלא יעבירו את הרכב טסט.

דעות בעניין?

תודה

ירון

פורסם

זה הליקוי היחיד שהתגלה ?

מה אמרו לך על השילדה ? המנוע ? הגיר ?

אלו דברים יותר חשובים מהבוכנה הזו מבחינת השפעתם על מחיר הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אגב, המוכר רוצה 9,500 (לא מוכן לרדת). אני הייתי תחת הרושם שהמחירון הוא בסביבות 12,000 (ביד2 הוא 11,800) אבל מסתבר שביצחק לוי הוא 9,800.

האם זה עדיין משתלם?

תודה

פורסם

התיקון - עלותו כ-12% ממחיר הרכב. הצג זאת למוכר, בצורה שאתה מוכן לחלוק עימו את התיקון חצי בחצי, ולסגור

על 8900-9000 ש"ח.

איזו יד הרכב, וכמה ק"מ עבר, אם מותר לשאול ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הטסט הוא עד עוד שבועיים בערך, שזה גם בעייתי.

אין עוד ליקויים משמעותיים, חסר כפתור נעילה, מגב אחורי לא עובד ואין טסות.

יד 4 עם 215,000 ק״מ

בהתחשב במחירון 9000 נשמע לי הרבה בלי טסט, לא?

Xבכמה הייתם ממליצים לקנות?

פורסם

שלום

מחירון 9800 תוריד את הטסט והתיקון -2000 ש"ח, תוריד עוד על הנעילה ובטוח שיש עוד הרבה

"קטנות" באוטו שלא עובדים כך שבכל מקרה יותר מ 6000 ש"ח לא הייתי משלם (כך בחשבון שהמחירון מתייחס לאוטו בשנתון הנ"ל

כשהוא תקין לחלוטין).

בהצלחה ושנה טובה

פורסם

עד כדי כך??? סה"כ האוטו באמת סבבה ובמצב טוב מכאנית וחיצונת. הליקויים לא נראים לי כ"כ רציניים (אבל אני לא מבין גדול).

אני חשבתי להוריד בסביבות ה2000 (טסט ותיקון) ולספוג את שאר השטויות (לא נראה לי שזה יסתכם ביותר מ-300 ש"ח). למרות שגם לזה הוא לא מסכים.

פורסם

מסכים עם קודמיי, המחיר גבוה יחסית למה שאתה מקבל.

אם הטסט הוא מיידי, יש להוריד אותו מהמחיר, או לפחות לקזז מעט.

מכיוון וגם הנתונים של הרכב בכלל לא מדהימים (יד רביעית, מעל 200,000 ק"מ), לא הייתי משלם יותר מ-7.5, שכן יש גם את התיקון לעשות.

זה לא כאילו מדובר ברכב סופר נדיר. תמשיך לחפש, ובמחיר שאתה מוכן להוציא על הרכב הזה יהיה רכב טוב יותר.

נ.ב

כך בחשבון שהמחירון מתייחס לאוטו בשנתון הנ"ל

כשהוא תקין לחלוטין

לא זכור לי שהמחירון מתייחס לרכב "מושלם", אלא המחירון הוא נקודת התחלה לרכב במצב ממוצע

PUG-306 XSI MK2

פורסם
הטסט הוא עד עוד שבועיים בערך, שזה גם בעייתי.

אין עוד ליקויים משמעותיים, חסר כפתור נעילה, מגב אחורי לא עובד ואין טסות.

יד 4 עם 215,000 ק״מ

בהתחשב במחירון 9000 נשמע לי הרבה בלי טסט, לא?

Xבכמה הייתם ממליצים לקנות?

זה אכן משנה את כל התמונה !

(הערכתי - לשלם עד 7000 ש"ח גג, וגם זה בלחץ).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על ההמלצות אנשים.

ממש חבל. הרכב ממש מצא חן בעיניי ובאמת שהוא נראה שמור למדי.

וזה גם ממש מטופש... אם הוא היה מסתכל כמו שצריך במחירון יכול להיות שהכל היה נראה טוב. מוזר לי שבן אדם מגלה שלפי מחירון הרכב שלו שווה 2500 ש"ח פחות ממה שחשב והוא מוכן להוריד על זה 500 בלבד.

לכו תבינו אנשים....

• תוכן חדש...