Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניו יורק - מה יש לעשות שם בכלל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס אני מתרגש, 6 שנים בדיוק לא ביקרתי שם (מאז הטיול הגדול לפני הגיוס)

סופ"ש הבא שוב אני בניו יורק רק הפעם עם החברה, היא מעולם לא הייתה.

קראתי כבר 2 מדריכים, את כל הטיפים ב"למטייל" - אבל תכלס שום דבר לא חידשו לי שם.

בקיצור, יש לכם טיפים? :-P (אנחנו בני 24 ונהיה שם 12 יום)

מועדונים? פאבים מומלצים? הצגות טובות או אירועים אחרים בסוף ספטמבר שאולי שמעתם עליהם?

תודה! :twisted:

פורסם

ניו יורק? כלום... סתם עיר.

וברצינות - מה אין לעשות שם?

בצע חיפוש בפורום האופטופיק, היו שרשורים כאלה רק לאחרונה. גם אני הגבתי בהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאללה רוני תעזור לי, מצאתי ת'תמונות שלך - מדהימות! אבל לא ממש מצאתי טיפים טובים לבילויים. ושוב, אני לא מדבר על הדברים ה"רגילים" שכל תייר מכיר.

פורסם

1.בחורה תרצה לראות מוזיאונים.

קח אותה לשניים כל יום.

עד שלא תהייה מסוגל יותר ותקפוץ לפני מונית צהובה.

2.קח אותה לקניות ברחוב מדיסון,בטוח תפגשו כמה סלברטי ברחוב.

3.קח אותה לעוד קניות.

4. עוד קצת קניות.

5.קח אותה לאאוטלטים,יש ב UPSTATE NEW YORK שיש לו שרות אוטובוסים (יש שם חנות של BOSE,קניתי חצי חונות)

הדרך לשם גם מאוד יפה, בגלל המרחק וגודל המקום זה יעביר לך יום שלם.

6.יש אאוטלט בלונג איילנד,יותר קרוב,יותר קטן,יש אוטובוס

7.טיול ברחובות הויליג' והסוהו

אייל

פורסם

קנה גליון של TIME OUT המקומי כשתגיע, תמצא את כל המידע על הופעות שוות.

ביקור בנ"י חייב להתחיל ב-TIMES SQUARE. מגיעים, עומדים כמה דקות בלי לעשות שום דבר מיוחד חוץ מלהתסכל סביב ולהבין שעכשיו אתה במרכז האמיתי של כדור הארץ. אח"כ פשוט מתחילים to spiral out תוך כדי שופינג ללא הכרה עם עצירה מעת לעת להוריד בורגר או שניים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
פורסם

האמת? 12 יום זה מלא זמן להיות בניו יורק עצמה.

ישנו מוזאון על תרבות האדם-מדהים! היתי בניו יורק לפני פחות מחודש! פעם שלישית שלי שם אולם רק הפעם ביקרתי במוזאון,אפשר ללכת שם בסביבות ה3 שעות בכייף.

סנטרל פארק,נו טוב אתה בטח מכיר אולם להקיף את כל הפארק זה תענוג.

כמובן אמפייר סטייט,פסל החירות.

הרבה מדריכים אומרים ללכת לצ'יינה טאון,אין באמת מה לעשות שם יותר מידי,כמו שוק הכרמל!

אם אתה מעוניין לעשות קניות ובזול,במדריכים יש שני outlet אחד בניו ג'רזי והשני הוא וודבארי. תכלס בניו ג'רזי אין כלום לקנות! הכל דברים פושטים ואין מותגים.

woodbary נמצא 45-50 דקות צפונית למנהטן,יש שם המון חנויות,כולם מותגים,המחירים? רובם מחירים מעולים חוץ ממעט שהמחירים טיפה גבוהים(עדיין יותר זול מבארץ).

החברה בטוח אוהבת קרמים,קח אותה במנהטן לחנות של ויקטוריה סיקרט,אתה תשמע שם רק עברית מהנשים שבאות לקנות שם.

ממליץ אולי לצאת ממנהטן ומהסביבה,לניו יורק מספיק 3-4 ימים! אחרי זה תתחילו להשתעמם.

בן.

Got To love It

פורסם

תודה על התגובות.

לWOODBURY באמת נלך, אנחנו מתארחים אצל זוג חברים - הבנות כבר תיאמו שבת שלמה שם.

פסטיבל הסרטים נשמע לי מעניין, תכף אני אחפור קצת באתר שציינת עמית, תודה.

דוקא על מוזיאונים חברה שלי לא מתה, למטרופוליטן אני אסחוב אותה בטח בכל מקרה ובמוזיאון הטבע היינו בשנה שעברה בלונדון אז אולי נוותר.

איפה נמצא מוזיאון תרבות האדם?

אגב פסל החירות, זאת תהיה פעם חמישית שלי בניו יורק ומעולם לא הייתי בפסל החירות, שווה לדעתכם את הזמן? הבנתי שיש תורים מטורפים ולאחר מכן העלייה היא במדרגות ואין מעלית.

אגב יציאה מהעיר אני באמת שוקל לצאת לאיזה יומיים מחוץ לעיר, בינתיים לא שכרתי רכב ואני עד עכשיו מתלבט האם פשוט לנסוע ברכבת לוושינגטון או האם לקחת רכב ולצאת לטייל קצת מחוץ לעיר - כנראה שנחליט כבר כשנהיה שם.

שוב תודה.

פורסם

ממליץ אולי לצאת ממנהטן ומהסביבה,לניו יורק מספיק 3-4 ימים! אחרי זה תתחילו להשתעמם.

בן.

3-4 ימים בשביל למצות את מנהטן ?!

אפשר להיות במנהטן שבועיים ולא למצות אותה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ההפלגה לellis island&liberty island היא חוויה תיירותית נחמדה ,בעיקר בגלל הנופים. לא חייבים לעלות על פסל החירות עצמו מה שמקצר את הטורים.

אפשר גם לקחת את המעבורת לstaten island גם יפה(נופים של מנהטן ,גשרים ופסל החירות) וגם חינם.

אני מאוד אוהב את סנטרל פארק ובמיוחד את האגם המרכזי השיט בסירה היא חוויה נדושה מעט אבל רומנטית.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מוזיאון ה-natural history שליד הסנטרל פארק פשוט מעולה. הייתי מבקר בו אפילו אם הייתם במוזיאון הטבע בלונדון.

פסל החירות די מיותר - גם להגיע לאי ובמיוחד לטפס למעלה (עשיתי את זה). בזבוז זמן ובאמת יש תורים מוגזמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי המוזיאון, זה אכן אחד הדברים המרשימים שראיתי.

יש לציין שאם אתם לא חובבי הז'אנר ולא הולכים לבזבז שם יום שלם, תוותרו, אם אתם לא מוותרים תדעו שהתשלום בכניסה הוא לא חובה אלה המלצה, אתה יכול להחליט לשלם כמה שבא לך (למרות שהרוב משלמים 20$).

כמה טיפים קטנים:

לקנות כרטיס חופשי שבועי או אפילו חופשי חודשי לסאבוואי, זה משתלם אחרי 3 ימים שאתה נוסע שם.

להשכיר אופניים ולטייל בסנטרל פארק במידה שיש יום יפה.

ללכת לפיצה grimaldis שמתחת לברוקלין ברידג', הפיצה הכי טובה שאכלתי בחיים שלי.

לטייל ברגל, כמה שיותר, סתם ככה.

לקחת את המעבורת לאחד האיים הסמוכים.

לקנות TIMEOUT

לאכול המבורגר ב- Peter Luger

• תוכן חדש...