Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב, שב 20 השנים האחרונות היה רק דייהו מאטיס הגיעה עם מנוע 800 סמ"ק, האם את מתכוונת לאוטו הזה ?

פורסם

יש הרבה גורמים. נפח זה לא דבר היחיד שקובע. בלי שנדע על איזה רכב מדובר, קשה להגיד משהו. למשל לאופנוע 800 זה הרבה למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לסמארט יש גם מנוע 800 סמ"ק, טורבו-דיזל 3 צילינדרים.

אתם יודעים, אגב, שיש חברה (נדמה לי בנורבגיה) שמייצרת אופנועים עם טורבו-דיזל של הסמארט ?

פורסם
שלום, מהם הסיכונים וההשלכות של רכב בעל מנוע קטן של 800 סמ"ק?

למנועים קטנים יש הספקים קטנים יותר ממנועים גדולים

למנועים קטנים יש עפ"י רוב צריכת דלק קטנה משמעותית ממנועים בעלי נפח גדול יותר

פרט לכך, עצם היותו של המנוע קטן אינה מעידה בהכרח על נטיה לבעיות, סיכונים או תקלות יותר מאשר מנוע גדול

פורסם

תודה רבה על התגובות. קניתי דייהו מאטיז. אני מתכננת לנסוע בערך כ-60 ק"מ 5 ימים בשבוע. ונסיעות ארוכות יותר לעיתים רחוקות.

האם המנוע יחזיק לי מעמד כ-3 שנים? והאם יש שחיקה רבה יותר של המנוע?

פורסם

ערב רב

שאלה טובה?

רק אין תשובה ודאית

בן כמה הרכב?

כמה ק"מ נסע?

עבר בדיקה?

קרעו לו את הצורה כן/לא?

שאי ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
האוטו מ2001 הוא עשה 80000 ק"מ כשאני קניתי אותו. האם עשיתי טעות כשקניתי אוטו עם מנוע כל כך קטן?

רכבים בעלי מנוע קטן מתאימים יותר לנסיעות עירונית ומישוריות, כמובן שאין בעיה לצאת מהעיר מידי פעם וכל עוד הרכב לא יהיה עמוס ובאופן קבוע יהיה בבינעירוני לא צפויות בעיות או בלאי מואץ.

• תוכן חדש...