Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר YNET הופל ע"י האקרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YNET הופל ע"י הצנזורה כי דיווח על התרסקות מטוסו של רמון ללא אישור.

בכלל מה שהלך היום זה גועל נפש.

אמא שלו לא ידעה על כך עד השעה 16:00.

לאחר מכן כשיצאה מהבית נתקלה בגדודי עיתונאים, נכנסה הביתה והבינה מה שהבינה לבד..

פורסם

מה אתה אומר!

אם זה נכון , זה עוד צעד חסר אחריות , אחד מני רבים של העיתונות המקומית.

צריך להעלות את האחראים על טיל , ולהחמיר את הצנזורה פי כמה וכמה כפי שטענתי מזמן.

בצהריים סיפרו על מטען חבלה בטלפון סלולרי של החיזבאללה שהתפוצץ במטה 8200 , שזה גם חוסר אחריות.

ואנחנו מדברים כאן על האתר הכי "ממלכתי" מבחינה חדשותית.

מישהו צריך לעשות סוף לבלאגן כאן, עיתונאים חושבים שמותר להם הכל והם צריכים לדעת הכל. (ע"ע פרשיית איפה נעלם ביבי. הוא נעלם לאן שהוא נעלם, זה לא עניינו של אף אחד!)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן זה נכון.

רונה הבינה זאת עקב הצלמים והכתבים ששרצו בפתח ביתה, עוד לפני שהגיע ביקור רשמי שידווח על הבשורה.

בפורום 'פרש-צבא ובטחון' לדוגמא, דאגו למחוק כל הודעה בנושא עד לבשורה רשמית על העניין.

מגעיל לראות איך איבדנו צלם אנוש לטובת 'בלעדיות' או 'חשיפה' גם כאשר מדובר באשה ששכלה לא מזמן את אהובה וכרגע איבדה גם את בנה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

התקשורת בישראל ירדה לגמריי מהפסים.

ההתגודדות מחוץ לבית של משפחת רמון לפני הבשורה המרה.

YNET מפרסמים סיפור על פצצה ב 8200, אירוע שהתרחש לפני למעלה מ 10 שנים ושעדיף היה לא לגלות אותו או לפחות לא להעלות אותו מהקבר.

האהדה בקרב התקשורת (ובצער גם הציבור) על הסרט "לבנון" שכמו רבים לפניו מציג את ישראל באור שלילי. "אומנות"? לא נראה לי.

ואלה רק מהיום האחרון.

בושה וחרפה. אפסים מאופסים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה גועל נפש, הם באמת ענדו ליד הבית לפני שבישרו למשפחה?

צריך לעשות איזה חוק שלתקשורת אסור להתקרב לבית המשפחה עד שהיא מקבלת אישור מקצין העיר או דובר צה"ל

נבלות

פורסם

העיתונאים הללו מעדיפים סקופ או תמונה "טובה" על פני כבוד אנושי מינימלי בשעות הקשות של המשפחה.

צריך לעשות איזה חוק שלתקשורת אסור להתקרב לבית המשפחה עד שהיא מקבלת אישור מקצין העיר או דובר צה"ל

רעיון טוב,

אבל על פי 'שיטת השקשוקה' בטוח שאח"כ ימציאו חוק : "קיצור זמנים לתקשורת-קצין העיר יוכל לדווח ב-SMS"

-

פורסם

YNET ודומיו מזמן אבדו צלם אנוש.

הספיק לי לראות איך ארבו מתחת לבית של ליזה גולדרינג כשביתה נרצחה.

2 כתבות שפלות עלו לבית למרות שביקשו מהן במפורש לא להכנס - עם טלפון מוחבא בתיק ושיחקו אותה חברות לעבודה שבאו להשתתף בצער המשפחה בעוד הן מקליטות הכל בחשאי.

כשעלו עליהן סילקו אותן לעזאזל אבל את הפפראצ'י שהן עשו שידרו בחדשות.

אני הייתי מפיל א YENT לעולם.

פורסם

אולי פשוט צריך להחרים את YNET !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני כבר מזמן לא מסתכל על האתר הזה.

מי שמחפש חדשות ולא פרשנות פוליטית יכול למצוא את מבוקשו בהרבה אתרים שגם מהירים יותר ממנו.

פורסם
YNET ודומיו מזמן אבדו צלם אנוש.

הספיק לי לראות איך ארבו מתחת לבית של ליזה גולדרינג כשביתה נרצחה.

2 כתבות שפלות עלו לבית למרות שביקשו מהן במפורש לא להכנס - עם טלפון מוחבא בתיק ושיחקו אותה חברות לעבודה שבאו להשתתף בצער המשפחה בעוד הן מקליטות הכל בחשאי.

כשעלו עליהן סילקו אותן לעזאזל אבל את הפפראצ'י שהן עשו שידרו בחדשות.

אין איזה חוק שמגן על פרטיות במדינה ?

-

• תוכן חדש...