Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום

החלפתי 4 בולמים באוטו שכן הם היו ממש גמורים ולא נוחים ,כמו כן גם משולשים ותפוחים(לא רציתי לקחת סיכון בגלל הילד).

לאחר שסיימתי שמתי לב שההגה טיפה בורח ימינה,וכן שאני מסובב את ההגה ימינה בעצירה ,יש תחושה כאילו הוא שוקע ימינה יותר מדי ולא חוזר לעצמו במהירות נמוכה,

האם ייתכן שצריך לעשות איזון גלגלים או כיוון פרונט?

פורסם

אוקיי תודה,

האם עשיתי בשכל שהחלפתי את כל העסק גם משולשים ותפוחים,פשוט נולד לי בן ופחדתי שיספוג את כל הבורות והפאברים שהיו מורגשים ממש אחרי כל קפיצה החלק האוחרי היה חוטף בומבה של כמה קפיצות ,והחלק הקדמי של האוטו היה מרגיש כאילו הדאשבורד מתפרק

עוד שניה,כל חריץ בכביש היה פשוט מורגש!

פורסם

שאלה קלה -

המוסך שיחרר אותך הביתה, בלי שבוצע כיוון פרונט, ולא אמר לך כלום, כלומר לא הפנה אותך לבצע כיוון פרונט מייד אחרי התיקון ?

פורסם

כן,עשיתי בוואדי גוז,אצל מוסך שאני מכיר איזה עשר שנים,הוא לא אמר כלום,...

האם הוא צריך לעשות לי כיוון פרונט?

פורסם

הוא היה צריך לבצע כיוון פרונט במידה ויש לו את כל הציוד והמכשירים, ואם הוא לא מכון לכיוון פרונט אז לפחות שיעדכן אותך שעליך לפנות למכון לכיוון פרונט.

פורסם

אני ממש כעסתי לקרוא את השרשור הזה ושימו לב כולם מצד אחד כותב הבחור הנחמד:

כמו כן גם משולשים ותפוחים(לא רציתי לקחת סיכון בגלל הילד).

ואילו מצד שני:

כן,עשיתי בוואדי גוז,אצל מוסך שאני מכיר איזה עשר שנים,הוא לא אמר כלום,...

האם הוא צריך לעשות לי כיוון פרונט.

אני לא מצליח להבין איך אם אתה כל כך דואג לביטחון של ילדך שזה מובן מאליו, אתה הולך לטפל במקום שלאחר החלפת כל החלקים הללו שיחרר אותך ולא עשה כיוון פרונט שזה חמור, אבל לשלוח אותך מבלי לומר לך שהרכב חייב לעבור כיוון פרונט על זה כבר אין לי מילים.

פורסם

ניסן ידידי, אל תכעס על הבחור, הוא כניראה לא מבין.

הוא סה"כ רצה לדאוג לבטיחות והוא לא מבין בזה, למזלו טוב שהוא התייעץ איתנו בנושא, וכיוונו אותו ללכת ולבצע כיוון פרונט.

וכניראה למוסך שהוא טיפל בו, הוא לא יחזור יותר.

פורסם

לדאגת כולם ,

התקשרתי למוסך למחרת ,הפנה אותי לכיוון פרונט שצמוד אליו,

עליתי על מסוע קטן שמחובר למחשב אמר לי לנסוע קדימה אחורה לסובב הגה-ימינה שמאלה כיוונן איזה בורג בגלגל קידמי ושמאלי

אמר לי לקחת אחורה קדימה ,לקח 50 שח והבעיה הסתדרה-ההגה חזר בפניות ימינה וגם שמאלה ,מה שלא היה אחרי הטיפול ההגה לא חזר כאילו נתפס והיה צורך לסובב ,

2 בולמים של kayba קדמים עלו 700 שח

2 בולמים של kayba אחוריים עלו 600 שח

2 משולשים עלו 360 שח

עבודה 850 שח

כיוון פרונט 50 שח

כל העסק 2560 שח -שאצל אמי פרטס בירושלים רק החלקים אותו דבר עלו בסביבות 2400 שח

הסיבה שאני הולך לוואדי גוז היא שהמוסכניך נותן לך לראות מה הוא עושה ,והוא שולח אותך לקנות חלקים , ולא גוזר אותך בחלקים

אצל היהודים יש לי בעיה קשה של יושרה ואמינות ,כבר עבדו עלי פעמים רבות.

מי שמכיר מוסך טוב במחיר סביר בירושלים שימליץ אני אשמח

פורסם

מצחיק לשמוע שבגלל בעיות אמינות אתה הולך לוואדי ג'וז... זה פשוט ליפול מהפח אל הפחת:roflmao:

אני מטופל במוסך בתלפיות- מוסך מושיקו ברחוב בעלי המלאכה8. לא עשיתי השוואת מחירים, אבל בשיביל האמינות והיושרה שלו אני מוכן לשלם (וזה לא אומר שהוא יקר). הוא גם נותן לך להיות ליד הרכב. בהצלחה.

• תוכן חדש...