Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברנו 4 שלי יש בעיה מרגיזה שלא הצלחתי לפתור.

בזמן ההתנעה לא מגיע חשמל לכויל ורק כשאני עוזב את המפתח האוטו יתניע (כשהמנוע קר זה ממש אתגר).

בינתיים סידרתי לעצמי מפסק מאולתר שמחבר בין ה+ של המצבר ל+ של הכויל, ואני משתמש בו בהתנעות.

כשאני משתמש במעקף שיצרתי, כמובן שאין שום בעיה להתניע, מספיקה נגיעה קלה ביותר.

אני מתאר לעצמי שהבעיה היא בסוויץ', אשמח לקבל הדרכה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בזמן מתן הסטרטר ה+ לסליל ההצתה אינו מגיע מאותה הנקודה אלא בדרך העוקפת את הנגד, ובמעגל הזה קיימת התקלה שלך.

ואני יסביר לך טיפה יותר בהרחבה כיוון שמתח המצבר הינו 12.7 וולט בערך ואילו בזמן מתן הסטרטר נופל מתח המצבר לכ- 9 וולט, בנו יצרניות הרכב את המערכת כך שסליל ההצתה עובד ב-9 וולט ואז כאשר אתה נותן סטרטר המתח מגיע בדרך "עוקפת" נגד אבל תכל'ס לסליל ההצתה מגיע 9 וולט, לאחר ההתנעה ממשיך הסליל לקבל מתח רק שאז הוא עובר דרך נגד שמפיל את המתחת ממתח מצבר ל 9 וולט שבו מיועד לעבוד סליל ההצתה.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...