Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק חדש שלא עובד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה עושה מישהו כאשר אין לו בוקים?

מה הפיתרון?

קופץ ל-ל.כ. ליד צריפין וקונה זוג במאה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש אולי מישהו מאיזור השרון שיש לו בוקים ויוכל להשאיל לי ליום יומים?

אני רוצה לבצע טיפול 10K, ואני גם שוקל החלפת של בוקסא במשולש.

קובי

פורסם

מה הסיפור לקנות זוג? זה ישמש אותך גם בעתיד אם אתה עושה טיפולים לבד.

ואם לא בא לך להשקיע תמצא איזה בלוקים או משהו בסגנון ותשתמש בהם. תמיד יש איזה מקום בעיר שבונים בו ואין בעיה להשיג בלוקים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כרגע אני לא יכול לקנות, אני חייל ואני מוציא כל פעם על משהו אחר.

בנוגע לשימוש בבלוקים, אני לא חושב שזה יעזור לי בגלל שיש לי רכב מסחרי כך שהוא גבוהה בעצמו אבל לא מספיק.

קובי

פורסם

יש לי גם ג'ק הידראולי שקניתי לפני כמה שנים ומילאתי לו שמן הידראולי אבל הוא מאבד גובה ובכלל שמגיעים עד הסוף הוא לא מחזיק בכלל.

יש איזה משהו שניתן לעשות או רק לקנות חדש?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
כרגע אני לא יכול לקנות, אני חייל ואני מוציא כל פעם על משהו אחר.

בנוגע לשימוש בבלוקים, אני לא חושב שזה יעזור לי בגלל שיש לי רכב מסחרי כך שהוא גבוהה בעצמו אבל לא מספיק.

אז תיהיה יצירתי,אם בלוק אחד מכל צד לא מספיק אז תמצא איך לעשות את זה כך שיהיה מספיק גבוה.

פעם למשל הייתי עושה ככה:

עולה ברוורס על מדרכה ככה שיהיה לי אחרי זה מקום לנסוע קצת קדימה בלי לרדת מהמידרכה,מתחת לגלגלים הקדמיים הייתי עושה מן מדרגות מבלטות ובלוקים ועולה עליהם עם הגלגלים הקידמיים. ככה האוטו מספיק גבוה כדי לעשות טיפול פשוט של החלפת שמן.

בקיצור אתה צריך להתאים את עצמך למצב ולהיות יצירתי,או לבזבז כסף על בוקים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אלוהים ישמור, רק לא בלוקים! :shock:

בלוקים אינם בנויים לעמוד בעומס כפי שרכב מפעיל עליהם. מסיבה זו, הם עלולים לקרוס ללא סימנים מוקדמים, ובר מינן על מי שנמצא באותו זמן מתחת לרכב.

בבקשה ממך, אל תהיה חאפר. אם אתה רוצה לטפל ברכב שלך בעצמך, עשה לעצמך טובה ותשקיע 100 שקל בזוג בוקים. החיים שלך שווים הרבה יותר מזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חפש אבנים משתלבות (של מדרכות)איפה שמשפצים ,זה אבנים מבטון שהרבה יותר בטוחות מבלוק.

4-5 בלוקים יעשו את העבודה ככה אני עושה ואני לא שוכב יותר מדי מתחת לאוטו בזמן הזה בגלל שהג'ק דפוק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש אולי מישהו מאיזור השרון שיש לו בוקים ויוכל להשאיל לי ליום יומים?

אני רוצה לבצע טיפול 10K, ואני גם שוקל החלפת של בוקסא במשולש.

פנה אלי בהודעה פרטית - אני אשאיל לך זוג בכיף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אלוהים ישמור, רק לא בלוקים! :shock:

בלוקים אינם בנויים לעמוד בעומס כפי שרכב מפעיל עליהם. מסיבה זו, הם עלולים לקרוס ללא סימנים מוקדמים, ובר מינן על מי שנמצא באותו זמן מתחת לרכב.

בדיוק.

ראיתי כבר בלוקים שקורסים ומתפרקים מתחת לגלגים.

אבנים משתלבות זה טבו - רק שהם קטנים מדיי וחלקות מדיי.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
איפה ניתן לקנות בוקים באזור חיפה?

קיימים בשזר ובבורג המפרץ, ממליץ על בורג המפרץ יותר זול קניתי זוג ב 120 ש"ח

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
בדיוק.

ראיתי כבר בלוקים שקורסים ומתפרקים מתחת לגלגים.

אבנים משתלבות זה טבו - רק שהם קטנים מדיי וחלקות מדיי.......

מעולם לא קרה לי אבל לקחתי לתשומת ליבי :shock:

• תוכן חדש...