Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ברלינגו שנת 99 גיר ידני 1900 סמק,לא סוחב טוב בהילוך החמישי.תמיד בהילוך החמישי הרכב היה מגיב מעולה וסוחב כמו שצריך.כעת שאני מכניס להילוך חמישי הסחיבה פשוט ירדה.

הוחלף קלאץ של וולאו לפני 4 חודשים,ככה שאני לא חושב שזאת הבעיה.פילטר אוויר חדש.

כל ארבעת ההילוכים האחרים סוחבים יפה מאוד,רק ההילוך החמישי לא כמו שהיה.

מה עושים,ואת מה מתחילים לבדוק?זה קשור לאינגקטורים?

פורסם

לא יכול להיות, שרק בהילוך חמישי הסחיבה ירדה, זה פשוט לא הגיוני.

הסחיבה ירדה בכל ההילוכים, רק שבהילוך חמישי זה מורגש יותר.

תחליף פילטר סולר, אם לא הוחלף בתקופה האחרונה.

פורסם

הוחלף פילטר סולר לפני חודשיים בפילטר מקורי.לאיזה עוד כיוונים ללכת?

אהה..יש עוד משהו ששכחתי לומר:יש במכניקה חלק שאיתו מכוונים את כמות הדלק.כלומר אם אתה סוגר את הבורג הזה עד הסוף הרכב נכבה.זה מן ווסת כזה שאומר כמה דלק להזרים למנוע.האם יכול להיות שצריך אולי לפתוח את החלק הזה כדי שייכנס יותר דלק?

בעיה מאוד מוזרה.כל ההילוכים סוחבים בדיוק אותו דבר,רק ההילוך החמישי עושה לי בעיות בשבוע האחרון.הסחיבה פשוט ירדה מאוד.

פורסם

הייתי היום במוסך.המוסכניק אומר שהבעיה נובעת משמן גיר.הוא אמר שאם אני אחליף את השמן גיר לשמן גיר מיוחד שהוא יביא לי של חברת בי ג'י אז הכל יהיה מאה אחוז.הוא אמר שצריך 3 ליטר שמן גיר וזה יעלה לי 380 ש"ח כולל עבודה.

לא נראה לי שהוא אמין..אמרתי לו אז למה דווקא הילוך חמישי לא סוחב לי כמו שהיה פעם,ולא כל ההילוכים,הוא אמר שזה רק שמן גיר.נראה לי בלבול מוח.יכול להיות שצריך לנקות את האינגקטורים?

פורסם
ממש לא בילבול מוח.

בילבול ביצים.

יכול להיות שההילוך החמישי נמצא בתיבה מיוחדת שנפרדת משאר ההילוכים?:-D

בטח הבנת אותי .

יצא שיר חדש על אנשים כמוהו ,הקומבינטור מומלץ !

• תוכן חדש...