Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך להחליף את כל השמן גיר ברכב שלי בעזרת מכונה כי כשקניתי השמן היה שחור והחליפו לי רק כ

שליש מהכמות בהחלפה רגילה עלידי פתיחת בורג.

בחברה רוצים 900 ש"ח על החלפה עם מכונה!

אני יודע שכל השמן ( כ 8 ליטר ) עולה כ 200 ש"ח, אז המחיר 900 נשמע מוגזם!

התיבה לא פועלת חלק ועושה בעיות שונות.

מישהו יכול להמליץ על מקום אמין ועם מחירים סבירים באזור הצפון שמחליף שמן גיר עם מכונה?

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

יש לא מעט רכבים שאם שמן הגיר שלהם שחור ותחליף שמן -הנזק לתיבה יהיה גרוע יותר ממה שהוא עכשיו עד כדי שיפוץ /החלפת התיבה.

באיזה מוסך הציעו לך לרוקן את שמן הגיר עם המכונה במחיר,שנשמע דווקא סביר ? (עלות שמן הגיר מאוד גבוהה והרבה יותר יקרה מ-200 ש"ח- סתם דוגמא, ביונדאי שמן גיר סינתטי מקורי עולה 400 ש"ח ...:shock:

אם תוסיף עבודה ומע"מ המחיר אולי מעט יקר אבל אם מדובר במוסך מורשה היבואן -הצעת מחיר סבירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה דגם הרכב , ושנת יצור - זה חשוב , וחובה גם לרשום .

יש רכבים הצריכים נוזל סינטטי בלבד לממסרה האוטומטית .

ברכבים אשר לא בוצעה החלפת נוזל בזמן , לפעמים עדיף החלפות חלקיות ( כמו שבוצע אצלך )

ולא החלפה מלאה עם מכונה , ובעוד חודש חודשיים , החלפה חלקית נוספת ( כ 4 ליטר )

ואח"כ - החלפות חלקיות כל 3 שנים או 45,000 ק"מ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...