Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , הייתי מעוניין לקבל חוות דעת האם השמן הזה טוב לסוברו לאונה?

כרגע אני שם קסטרול 20W50 ובחנות חלפים הציעו לי את השמן הזה ב70 שקל בשביל הטיפול הבא , מה דעתכם?

פורסם

האם המנוע שלך צורך שמן בכמות רבה? האם הוא מעשן?

אם כן, השאר עם שמן בצמיגות 20/50, אם המנוע תקין וללא בעיות איבוד שמן אין מניעה להשתמש בשמן 10/40 מאיכות טובה.

אין מניעה להשתמש בפרסטון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חנות החלפים זה לא מוסך. הם מציעים כל מה שנוח להם למכור.

לרכב הנ"ל רק 20-50 חד משמעית ! גם כי עד עכשיו הוא עבד על השמן הנ"ל.

אני יכול להגיד לך באחריות שאם תחליף שמן, הרכב לא יעבוד כמו שצריך ועלולות גם להתחיל נזילות.

ואם אתה לא מוצא קסטרול, אל תתפשר. חפש חברה אחרת מובילה. לא חוסכים בדברים האלה. באלה ממש לא.

פורסם

+1

לאחר כמעט שנה של שימוש ב20-50 של דלקול זה שמן טוב.

היה מבצע לא מזמן בהום סנטר על כל הדלקולים ב45 שקל.

כבר אין לי כוח כל פעם לתת את הקישור לכתבה בכלכליסט על האיכות שמנים-תעשה חיפוש ותראה שפרסטון 10-40 לא עומד במה שכתוב עליו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חברת פריסטון מתמחה בתחום של נוזלי קירור, התקנים שמוטבעים על השמנים שלהם לא הגיוניים

סתם דוגמא יש להם שמן בצמיגות 15W40 עם תקן SM שעולה 65 ש"ח

גם התקן וגם המחיר לא הגיוניים.

פורסם

פרסטון חברת קש בשמנים, נתנו את השם לחברה שמייצרת בשמם את השמן ולא בדיוק מייצרים שמן איכותי, רק פה בארץ שלנו לוקחים שם והופכים אותו למשהו שלא קיים, בדיוק כמו בצמיגים ובשאר דברים אחרים, כשקניתי את הרכב שלי מישהו ניסה להלביש עליי את השמן הזה בטענה שהוא השמן הכי טוב שיש כיום בשוק, מיותר לציין שכמו שהוא הגיע ככה הוא גם חזר השמן הזה, מההתחלה עשה עליי רושם לא טוב, את הגופשנקא קיבלתי עם זה :

subjectcleardot.gifRE: hello- question on MOTOR OILmailed-bycleardot.gifhoneywell.com

hide details 8/21/07

cleardot.gifReply

cleardot.gif

Thank you for contacting us at Prestone. Sorry but we do not make or distribute any oil.

Thank you,

Prestone

This communication may contain privileged or confidential information and is for the sole use of the intended recipient(s). Any unauthorized use or disclosure of this communication is prohibited. Unless subject to a separate sales or procurement agreement signed by an authorized Honeywell representative, all sales of Honeywell products and services are subject to the Terms and Conditions of Sale of Honeywell CPG Products found at http://www.honeywellauto.com and all purchases by Honeywell are subject to Honeywell’s General Terms and Conditions of Purchase found at https://ts.honeywell.com. If you believe you have received this e-mail in error, please notify the sender immediately and delete the original and any copies from your system.

זה מה שקיבלתי מנציג שירות של החברה בארה"ב, מסכם הכל :) .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...