Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'אז בווליאום נמוך , כרקע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המלצה:

אם אתם רוצים לשמוע מוזיקה בזמן שאתם מנסים להתרכז, תקשיבו למוזיקה\שירים שמעולם לא שמעתם.

אם אתם מקשיבים למוזיקה שלא שמעתם בעבר, המוח לא משלים את התוים או "שר" את המילים ואתם מסוגלים לשמור על ריכוז.

וואו. כל מילה בסלע. אבל בגלל הסיבה שרשמת אף פעם בחיי לא שמעתי מוזיקה ולמדתי. כי אני פשוט לא מסוגל לשמוע מוסיקה שלא שמעתי (או יותר נכון מוסיקה שאני לא אוהב). לכן, לא לשמוע הכי טוב :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המלצה:

אם אתם רוצים לשמוע מוזיקה בזמן שאתם מנסים להתרכז, תקשיבו למוזיקה\שירים שמעולם לא שמעתם.

אם אתם מקשיבים למוזיקה שלא שמעתם בעבר, המוח לא משלים את התוים או "שר" את המילים ואתם מסוגלים לשמור על ריכוז.

טו-אוב! :)

ניסיתי עוד כמה דברים אתמול כמו מוזיקה קלטית ומוזיקה קלאסית.

בסוף שמתי לב שגם AUDIOBOOK עוזר, אם לא מעניין אותך באמת מה אומרים שם. זה מונוטוני ומרגישים שיש עוד אנשים בסביבה, אבל פשוט זה לא מסיח את הדעת.

מה שכן, אם עובדים באנגלית, AUDIOBOOK באנגלית לא טוב. צריך בשפה שונה מזו שבה עובדים.

• תוכן חדש...