Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרובכם יודעים, אני עובד בתרגומים ועריכת טקסטים, ורוב היום אני פשוט יושב מול המחשב ועם ניירות וכותב דברים.

בשביל להתמיד בזה צריך רמות גבוהות של ריכוז.

אני גם עובד במשרד מבודד אז לאף אחד לא ממש אכפת מה אני שומע.

הדילמה שלי היא איזו מוזיקה לשים כדי להשאר הרבה זמן בעבודה בלי לקבל כאב ראש או התקף שיעמום שירוקן לי את המקרר.

מה אתם שומעים כשאתם עובדים עם ניירת?

עריכה: אני לא מדבר על שעה-שעתיים של ריכוז, אלא על 8 שעות של חרישה על החומר עם 4 הפסקות קצרות באמצע בשביל לאכול משהו ולראות מה חדש בפורום, טוויטר, פייסבוק ויוטיוב.

פורסם

רוק מתקדם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שחורה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טראנס לא ווקאלי בווליום נמוך. או צ'ילאאוט. בכל מקרה, אלקטרוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זוהר ארגוב :shock:.

אבל אחרי 8 שעות של זוהר, בטוח מישהו ימצא אותך בשרותים עם מזרק.:lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אחרי 8 שעות עם זוהר ימצאו אותי מרוח על המדרכה וחלון פתוח גבוה למעלה.

עוד הצעה - רוק פסיכודלי דוקמת פינק פלויד, פורקיופיין טרי משנות ה-90, וכו'. לי אישית זה עוזר לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא פתרונות לא סטנדרטיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המלצה:

אם אתם רוצים לשמוע מוזיקה בזמן שאתם מנסים להתרכז, תקשיבו למוזיקה\שירים שמעולם לא שמעתם.

אם אתם מקשיבים למוזיקה שלא שמעתם בעבר, המוח לא משלים את התוים או "שר" את המילים ואתם מסוגלים לשמור על ריכוז.

כשלמדתי לבחינות הייתי מתחברת עם המחשב לתחנות רדיו מכל העולם שמשמיעות מוזיקה בשפות שונות.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

או שכלום או ש..

ג'אז או קלאסי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...