Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זקוק לעזרתכם בפיענוח של בדיקה לפיאט פונטו ספייס 2004, ידנית, יד 2. (נבדק בקומפיוטסט ראשון)

בבדיקה כתוב: "תיקון בקורת רוחב קדמית, תיקון תאונה חזיתית, הוחלף מכסה מנוע". כן מצויין שזה "ליקויים בעלי משמעות נמוכה".

בע"פ הוסבר לי כי נמצאו ריתוכים/תיקונים בקורה הנ"ל, אבל זה לא רציני, זה לא פגיעה בשסי ואין ירידת ערך. משאר הבחינות, הרכב במצב מצויין, שמור ומטופח.

מה דעתכם, האם זה באמת נשמע לא רציני או שזה משהו שמצריך בדיקה יותר רצינית והורדה נוספת במחיר?

תודה מראש לכל העונים.

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

האם אתה ההזמנת הבדיקה (לקחת למכון שאת בחרת ?) ?

לי נראה שהרכב עבר תאונה רצינית + פגיעה בשלדה. יש לזה משמעות מסחרית (ירידת ערך) ואולי גם

משמעות בטיחותית.לא ברור לי (ואולי מישהו יתקן אותי) - למה "משמעות נמוכה" ?

האם תוכל בבקשה להעלות את טופס הבדיקה?

לי זו לא נראית מציאה, מה גם שמדובר ברכב נפוץ מאוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

את הבדיקה עשה הבעלים הנוכחי של הרכב לפני כ-3.5 שנים. הרכב במקור הוא מחברת השכרה.

טופס הבדיקה לא אצלי וזאת הסיבה שאני לא יכול להעלות אותו, אבל חוץ מהליקוי הזה כל השאר יצא תקין (חוץ מהכסתח"ים הרגילים...). בכל מקרה, תאונה חזיתית היתה וזה די ברור (פגיעה בקורה, החלפת מכסה מנוע).

ומה זה בכלל קורה קידמית והאם תיקון בה צריך להדליק נורה אדומה לגבי תאונה קשה שהאוטו עבר? האם היא באמת לא קשורה לשסי?

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

ומה קרה ב3.5 שנים אחרונות ? בזמן הזה ניתן היה לרתך רכב שלם מ 10 רכבים אחרים , חובה לעשות בדיקה במכון שאתה תבחר , ושיסביר לך מה כל ההחלפות. הדבר היחיד שהמכונים נותנים אליו אחריות זה בדיקת השלדה, לכן ניתן להזמין אצלם רק בדיקת שלדה בעלות מופחתת.

• תוכן חדש...