Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה היה,אתמול אחרי שעות העבודה משהו כמו 1 בלילה נסעתי לשבת עם כמה חברים באת הגינות בעודי נוסע לתומי עם טראקים או לא משנה איך קוראים לזה בווליום גבוהה הגעתי למקום הישיבה ששם ההיתה נוכחת גם ניידת סיור כזאתי{גבינה צהובה?!} לא משנה סגרתי את המוזיקה וירדתי לראות מה קורה הסיירת אמר לנו להיתפנות אמרתי לו אין בעיה כבר ואז התחיל לו כנראה השעמום של למה אני שומע כזה חזק יש חוק שהוא יכל לתת לי דוח על שמיעת מוזיקה כל כך חזקה לא משנה אמרתי לו אוקי הבנתי תודה לילה טוב משם נסענו למקום אחר אני נסעתי אחרי חבר שלפתע התחמם לו המנוע עצרנו בצד לבדוק כמו כן אני נסעתי עם מערכת כבויה שלא ינסה לבדוק אותי הפקח שוטר הזה. לא משנה עצרנו בצד מילאנו מיים קצת ולמזלנו הרע אותו שומר בא ביקש ממני תעודת זהות כמובן שאלתי למה מה מו מי בסופו של דבר הזמין פקח כזה שמחלק דוחות על האופנוע ביקש רשיו ןהבאתי לו והוא רשם דוח של שמיעת מוזיקה אחרי שעות מאוחרות בווליום שמפריע לסביבה או משהו כזה בקיצור דוח בסך 290 שקל.

יש לציין כי הפקח לא שמע ביכלל מוזיקה והוא לא היה במקום הראשון שהגעתי עם מוזיקה.

הוא אומר זה לא משנה עשיתה טעות אני נותן לך דוח תלמד לפעם הבאה.

כמובן חזרתי מבואס עד השמיים הביתה,דוח ביגלל שירים באוטו?!:roll:

מה דעתכם בעיניין?

***על סימני פיסוק, שמעת?***

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

וואלה אני ***אם הוא אחיך, מדוע שלא תנחם אותו בבית? קרא את כללי הפורום*** מצטער בשבילך,הוא סתם דפק אותך.

תנסה לדבר עם איזה שוטר להזביר לו אולי הוא יוכל לבטל לך את הדוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...