Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנהוג נכון בגיר רגיל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא נכון להגיד שמורה נהיגה מלמד רק לטסט וזה כי יש גם מורי נהיגה שכן מלמדים לדוגמה נסיעה בהרים ובלילה וירידה לשולים, למרות זאת, רוב המורים אינם כאלה...

.

.

כוונתי היא שמורה הנהיגה קרוצה שתלמידו יעבור את הטסט, וכיום בטסטים נגיד ואתה לא מצליח להעביר הילוכים כראוי וקצת הקלאצ קופץ, ניתן שהטסטר יפסול אותך על כך.לכן לדוגמה הוא קונה אוטו דיזל, למנוע מצבי קפיצה,ולאחר הטסט אז התלמיד מתרגל לדוג לרכב ידני בנזין וזה כבר לא משנה כי אף שוטר לא יעצור אותו על קפיצה או כיבוי מנוע.

או בחנייה, אז אתה עושה חנייה ביום יום ולא מצליח, יוצא ומנסה שוב עד שייצא טוב, בטסט, אם לא הצלחת לחנות בניסיון השני, יש סיכוי רב שזה יגרום לטסטר לרצות פחות להעביר אותך.

בסופו של דבר חיישני רוורס וכל הדברים האלה והטריקים הם דברים שלא נורא אם תלמיד לא יידע אותם כשהוא עובר את הטסט כי בשביל זה יש מלווה אז הוא מתרגל עם המלווה הרבה חניות ומתרגל.

בקיצור הבנתם את כוונתי, אלו דברים(חנייה,או מנוע דיזל שקל יותר לעבוד איתו)שנועדו לעזור לך לעבור את הטסט, ואחר כך תלמד להסתדר איתם ביום יום,ולכן אין לכעוס על מורי הנהיגה שהם נוהגים ככה שכן מטרת עבודתם היא אמנם ללמד את התלמיד נהיגה אך גם להעבירו טסט..

אתה לא קצת סותר את עצמך ?

ובקשר למה שנועם כתב:

"אל תשכח שהמכוניות של רוב מורי הנהיגה משמשות גם כרכב המשפחתי. אולי הם התיקינו בהן גלאי רוורס כדי למנוע תאונות של האישה\ילדים ובזמן שיעור נהיגה הגלאי מכובה."

זה לא קצת אבסורדי שאישתו או ילדיו של מורה הנהיגה יזדקקו לאביזרים הללו במקום שהוא ילמד אותם כיצד נוהגים נכון בלעדיהם ? האין זו המומחיות שלו ?

דני G.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברנו 4 אין מנוע דיזל, אין קלאצ' הידראולי, אין Heel Holder ואין הרבה כוח, ובאופן קבוע אני מתחיל נסיעה בעליה עם דוושת קלאצ' בנקודה ע"מ שהאוטו יעמוד במקום ולא ידרדר, ומדי פעם בפקקים אני מוציא את דוושת הקלאצ' מבלי להוסיף דלק, כדי לזחול.

(והקרבורטור מכוון, הטורים בסרק לא גבוהים מדי)

לדעתי האישית זה מוצלח יותר מאשר "לטחון" את הקלאצ' בעליה עם דוושת הדלק (במיוחד לאור העובדה שניתן להריח אותו היטב אם מגזימים).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני אישית למדעתי על יונדאי גטס, בנזין ידני - לדעתי זה הרכב הטוב ללמידה מיכוון שהקלאץ' שלו מאוד רגיש והאוטו ישר נכבה לכן אתה מתרגל לרגישות ואחר כך יותר קל לך לנהוג על רכב ידני אחר, החסרון היחידי שאחר כך יותר קשה להחנות רכב רכב יותר גדול כי הגטס כל כך קטנה שזה פשוט כיף להחנות איתה

פורסם

ובקשר למה שנועם כתב:

"אל תשכח שהמכוניות של רוב מורי הנהיגה משמשות גם כרכב המשפחתי. אולי הם התיקינו בהן גלאי רוורס כדי למנוע תאונות של האישה\ילדים ובזמן שיעור נהיגה הגלאי מכובה."

זה לא קצת אבסורדי שאישתו או ילדיו של מורה הנהיגה יזדקקו לאביזרים הללו במקום שהוא ילמד אותם כיצד נוהגים נכון בלעדיהם ? האין זו המומחיות שלו ?

דני G.

האם ילדים של רופא אף פעם לא יהיו חולים?

:)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ובקשר למה שנועם כתב:

דני G.

בעיני לא כל כך האמת. בסה"כ ילדים או אישה של מורה נהיגה הם נהגים ככל השאר, זה לא הם שמבלים 10 שעות באוטו ביום.

פורסם

לפי שתי התגובות האחרונות אפשר לחשוב שחיישני רוורס היו קיימים מאז ומעולם ...

איך הסתדרו עד להמצאה הגאונית זו ?

איך מסתדרים אלו שאין להם גם היום ?

כולם דופקים את המכוניות ?

או

שאולי דווקא מי שאין לו חיישנים, לומד להעריך מרחקים נכון יותר ואלו שיש להם לומדים להסתמך על ציפצופים... ?

ולדעתי, מורה נהיגה אמור להיות מישהו שהנהיגה, הבטיחות והמכונית הם בנשמתו, ולכן הייתי מצפה ממנו שלפחות את הדבר הכל כך מינימלי ומאד מאד קל הזה, יצליח להתעקש ללמד גם את בני משפחתו. אפשר לחשוב איזו משימה קשה זו.

דני G.

פורסם

חיישני רוורס הם דבר מיותר לטעמי.

אני מצליח ליד האוניברסיטה להכנס לחניות כאשר יש 20 ס"מ מכל כיוון (מלפנים ואחור) בלי שום חיישנים.

אנשים פשוט לא מודעים. באחת הפעמים חזרנו אני וחבר לרכב, והוא נלחץ כשראה שיש 20 ס"מ מכל צד. :lol: חשב שניתקע לנצח.

פורסם
Heel Holder = Hill Holder, סליחה.

אגב, להוציא את הקלאצ' בלי דלק, מעמיס על תיבת ההילוכים יותר מדי?

לא.

34512

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מצטער על אי הדיוק.

אתה לא צריך להראות לי שום דבר.נסעתי בחלק מהרכבים מהשנתון הזה בעצמי.

יש לי פונטו '97 בדקתי במישור,בדקתי על אונו,בדקתי על קליאו.

בכדי להתחיל נסיעה בצורה נורמאלית בלי פתיחות ובלי זחילות כמו צב,תוסיף מעט גז ותסע כמו בנאדם.

זה בדיוק מה שאמרתי,אפשר לפתוח אבל לאט-אתה אמרת שאי אפשר להתקדם עם האוטו בלי גז וזה טעות.

benjah-אני לא ירד לרמה שלך,כיבדתי אותך תכבד-אבל אני לא מתפלא על תל אביבים-אנשים בלי כבוד.

פורסם

benjah-אני לא ירד לרמה שלך,כיבדתי אותך תכבד-אבל אני לא מתפלא על תל אביבים-אנשים בלי כבוד.

התבטאת כמו ילד קטן, ועכשיו שאני רואה שאתה בן 17 וכנראה באמת בחופש הגדול, בכל מקרה, אני עומד מאחורי דברי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
התבטאת כמו ילד קטן, ועכשיו שאני רואה שאתה בן 17 וכנראה באמת בחופש הגדול, בכל מקרה, אני עומד מאחורי דברי.

גם אני עומד מאחורי דבריי,ויותר לא אתייחס אליך,לפחות תפסיק עם ההתנשאות כי אני אכבד גם ילד בן 5 וזה ההבדל ביני לבינך.

פורסם

אם זה היה תלוי בי הייתי מוציא מחוץ לחוק את המראה הפנורמית, חיישני הרוורס (כולל המצלמות), והגיר האוטומטי (למעט לנכים).

ככה כל ה"מוכשרים" היו יורדים מהכביש והצפיפות בכבישים תרד פלאים, זיהום האויר בהתאם, הגיר האוטומטי הביא לעולם נוחות אבל גם העלה לכביש אנשים לא מרוכזים, חסרי קואורדינציה, הרבה תאונות חניה מוזרות שלעיתים מסתיימות במוות, בקיצור הרבה בלאגן.

אני מכיר אישית כמה אנשים שאם הגיר האוטומטי לא היה קיים הם לא היו נוהגים פשוט, ובעיני זה חמור.

פורסם
אם זה היה תלוי בי הייתי מוציא מחוץ לחוק את המראה הפנורמית, חיישני הרוורס (כולל המצלמות), והגיר האוטומטי (למעט לנכים).

ככה כל ה"מוכשרים" היו יורדים מהכביש והצפיפות בכבישים תרד פלאים, זיהום האויר בהתאם, הגיר האוטומטי הביא לעולם נוחות אבל גם העלה לכביש אנשים לא מרוכזים, חסרי קואורדינציה, הרבה תאונות חניה מוזרות שלעיתים מסתיימות במוות, בקיצור הרבה בלאגן.

אני מכיר אישית כמה אנשים שאם הגיר האוטומטי לא היה קיים הם לא היו נוהגים פשוט, ובעיני זה חמור.

אני חושב שאם זה היה תלוי בך , היתה גם מוציא מהחוק נשים ילדים וזקנים מחוץ לחוק ,כי פשוט הם היו מפריעים לך לחיות.

עכשיו ברצינות,יש אנשים שנוח להם לנהוג באוטומת,אבל אם היתה חושב קצת יותר , היתה רושם שאם זה היה תלוי בך,אז היתה שם פיקוח על מורי נהיגה,שחשוב להם יותר להעביר טסט ולא ללמד ראסמי את התלמידים.

פורסם

למה לא. על הדרך נאסור שימוש בהגה כוח. נוציא מיזוג ברכב מחוץ לחוק כי חס וחלילה אדם עם סיבולת חום נמוכה ינהג ברכב. במקום מושבים נתקין ספספלים כי רק חזקים עם סיבולת של שבוי מלחמה צריכים לנהוג ברכב.

הקצנתי בכוונה כדי שתבין את הנקודה. גיר אוטומט שולט כמעט לחלוטין בשוק האמריקאי, יפן, קוריאה, ובשנים האחרונות גם בסין. אני בטוח שאחוז האנשים הלא מרוכזים חסרי קואורדינציה מכלל האוכלוסיה לא נמוך יותר בהשוואה לישראל ועדיין יחסית לגודל האוכלוסיה יש הרבה פחות תאונות. הסיבה לכך שיש הרבה יותר כבישים, פחות עומס ותרבות נהיגה יותר מנומסת. רק אירופאים נתקעו עם ידני בגלל קמצנות נטו ואפילו הם מתחילים לעבור בהדרגה לאוטומט.

• תוכן חדש...