Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה וכמה לבטים החלטתי להוסיף תוסף שמן גיר של BG לגיר האוטומט שלי בגולף4

יש אפשרות לעשות זאת לבד? ללא כלים מיוחדים?

אנא תסבירו לי אני צריך לעשות זאת מחר

פורסם

אסור להוסיף תוספים לשמן גיר !

בכול מקרה הוספה של התוסף לגיר מצריכה לעלות את הרכב הליפט ושימוש בציוד מיוחד לשם מילוי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאמין שתתקל בקשיים מכיוון שלא כול בעל מוסך ייקח על עצמו אחריות של הוספת תוסף לגיר שעלול להרוג את הגיר בעתיד.

פורסם

אתה יכול לעשות זאת לבד בחזית בחלק הקדמי של הגיר יש פקק מילוי תכניס אליו צינור מלמעלה לצינור תחבר

משפך ותוסיף את התוסף תניע את האוטו לכמה דקות טמפרטורת הנוזל צריכה להיות 35 - 45 מעלות

בחלק התחתון של הגיר יש בורג הלן מפלסטיק שחרר אותו והשמן העוף ינזל החוצה ברגע שמפסיק לנזול

שמן סגור את הבורג חזרה ואחרי שלמדת איך לבצע את העבודה אז דע לך שהיא מיותרת ואין טעם להוסיף שום

תוסף חבל על הזמן שלך ועל הכסף

פורסם

אם בא לך לממן שיפוץ או החלפה של תיבת ההילוכים, הוסף תוסף.

התיבות של פולקסווגן רגישות מאוד לכל חומר שונה מנוזל התיבה הייעודי.

לא מקרה הוא שהיצרן אוסר על הוספת תוסף כל שהוא בכל המערכות המכניות של המכונית.

אם יש בעיה כל שהיא עם תיבת ההילוכים, מציע לך להיוועץ במוסך גירים אמין.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אתה יכול לעשות זאת לבד בחזית בחלק הקדמי של הגיר יש פקק מילוי תכניס אליו צינור מלמעלה לצינור תחבר

משפך ותוסיף את התוסף תניע את האוטו לכמה דקות טמפרטורת הנוזל צריכה להיות 35 - 45 מעלות

בחלק התחתון של הגיר יש בורג הלן מפלסטיק שחרר אותו והשמן העוף ינזל החוצה ברגע שמפסיק לנזול

שמן סגור את הבורג חזרה ואחרי שלמדת איך לבצע את העבודה אז דע לך שהיא מיותרת ואין טעם להוסיף שום

תוסף חבל על הזמן שלך ועל הכסף

אכן אתה צודק אבל לא בכול התיבות מסוג 01M קיים פקק מילוי בחלק העליון של התיבה (בחדשות לא קיים).

פורסם

אני מודע לכך שהיצרן אוסר על מילוי תוספים ובכלל החלפת שמן גיר.

לומר לך שאני מאמין שזה ביגלל שהגיר רגיש לא ממש.....יותר כי הם מעדיפים שהגיר שלהם ישבוק חיים אחרי 6-10 שנים

יש להם חרא של גירים{ שמעתי על לא מעט בעיות גם בחדשיםDSG}

אני לוקח אחריות מה יהיה יהיה וזהו.

שמעתי גם על חברה ששמו תוסף וזה עשה להם פלאים ברכב והיו כאלה שלא הרגישו שינוי וכאלה שהלך להם הגיר

אבל אי אפשר לשייך כלום לכלום

אז ננסה

אני יחזור לדווח עם תוצאות

• תוכן חדש...