Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בבחירת רכב מתוך 3! אני צריך שתגידו לי אם הרכב אמין,תקלות,צריכת דלק,שוק,ועלות החלקים!

פיג'ו 206 יד 2 מנוע 1400 אוטומט 132000 ק"מ (אמרו לי שלא כדי להתעסק עם צרפתי אבל חלק אומרים שהדגם ה206 יצא מוצלח זקוק לחוות דעת)

פורד פוקוס שנת 2000 מנוע 1600 יד 3 עשתה 158000 ק"מ

מאזדה 323 מנוע 1600 אוטומט יד 3 148000 ק"מ

איזה מהם כדי לי לקחת מבחינת שוק ואמינות!

פורסם

המזדה אמינה יותר , אני ממליץ על ה-206 , סטייליסטית , חסכונית בדלק זולה בטיפולים ומאוד נוחה בנסיעה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא כתבת באיזה מודל של 206 מדובר. היו כמה שנים ספציפיות בהם היתה בעיה ידועה בשסתומים של התיבה האוטומטית. חוץ מזה, יש אין ספור דיונים על התיבה האוטומטית של פיג'ו כאן בפורום ועושה רושם שמדובר בתיבה שנויה במחלוקת. תריץ חיפוש על המילה AL4 בפורום ייעוץ ובפורום הכללי ותפנה לך שעה או שעתיים.

לצערי אין תשובה חד משמעית לעניין הבעיות בגיר, אם זה מה שציפית לשמוע כאן בפורום.

ה206 היא מכונית טובה, מהנה לנהיגה ולא סובלת מבעיות אמינות מיוחדות. מה שכן, דגם ה1400 סמ"ק גם הגיר האוטומטי קצת עצל ולא מספק יותר מידי ביצועים. אל תצפה ליותר מדי בתחום הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא הבנתי שהפוקוס רכב נהדר וגם בשוק הוא הולך חזק מאוד.

בכל זאת האמינות של מאזדה בעלת מוניטין נהדר, למרות שאני ממש לא אוהב את הנסיעה של הרכב הזה.

ה206 זולה מהשאר, אבל כן יש בעיות חשמל והשוק שלה חלש מאוד היום, אפילו עד 10 מתחת למחירון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אין לי מושג איך ולמה הגעת למסקנה הזאת, הניסיון שלי עם 206 הוא אחר.

206 טובה לא תתקשה להשיג מחיר מחירון ומעלה.

זבל במחיר זול תמיד אפשר למצוא, גם אם מדובר בפוקוס או 323.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...