Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Adire Shiva 12 או JL 12w6v2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בוחר ב W6.

ויותר מזה הייתי מעדיף את האודיופיל על שניהם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

השיבה MK2 עד כמה שזכור לי בסביבות ה 300 RMS ,יש כזה לחבר,מאיפה הרבצת 500 או שאולי מדובר בסאב אחר?

עריכה:מוזר מאוד הנתון שלו 650RMS אבל אני כמעט בטוח שזה היה 350.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני, 300-350 לסליל, הם כותבים שאם אתה מחבר את שני הסלילים, יכולת הספיגה היא עד 650 ואאל"ט יצאו 5 גרסאות לסאב הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השיבה סאב מעולה. הוא מאוד רך ונעים, בהחלט סאב SQ שאותי הרשים מאוד לטובה (ושמעתי אודיופיל ושמעתי IDMAX, והוא מתעלה עליהם לטעמי). ה-W6 גם אחד מהסאבים שיותר הרשימו אותי. פאנצי אבל עדיין דומיננטי (הכל יחסי כן?). בהחלט החלטה קשה :-P

אם אתה לא מחפש להתפרע, אני אישית הייתי הולך על השיבה.

נ.ב

650WRMS, אבל להיזהר מאוד עם הכיוונים! :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שניהם משומשים או חדשים?

אתה מתכוון לתת להם תקופת הרצה במידה והם חדשים? או ישר לשפוט?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מפני שבמידה והם חדשים אתה אמור לשפוט אותם רק לאחר תקופת הרצה ולא לשים ברכב ישר מהקרטון ולהחליט מה עדיף מביניהם או מה טוב בכלל.

סאב חדש מהשקית עדיין קשה ועלול להשמע מעט מרוח ולא מספיק מהיר עד שנפתח ומתרכך, ולכן זו לא תהיה אינדיקציה מדוייקת, בעיקר אם אחד חדש ואחד לא. מאידך, אם שניהם חדשים זה כבר כן סוג של אינדיקציה להשוות אותם אחד אחרי השני ברכב [השוואה אחד לשני אך לא לשפוט לגופו של סאב]

פורסם

what he ^^ said :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...