Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מתלבטת בין דהייטסו סיריון ליונדאי גטס, שנתון מתקדם שניהם,

מישהו יודע ויכול להמליץ?

תודה רבה :roll:

לינור

ירושלים.

פורסם

אני מחפשת רכב אמין, לאחר טראומה מרנו.

מינימום ביקורים במוסך, מוגבלת בתקציב בסביבות ה-50 אלף ש"ח.

וזהו, מעבר לזה אני רוצה רכב קומפקטי. אין דרישות נוספות (אוטומט כמובן)

תודה רבה

פורסם

ממליץ לך על הסיריון,לאמא שלי יש את הגטס,והוא כל כך שתיין בדלק.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון, תשתדלי למצוא אחד מפרטי וכמה שיותר שמור (מכונית שמכוונת בעיקר לציי רכב וזה בעייתי למצוא אחת מפרטי) תנסי להרחיב אופקים לאופציות נוספות כי יהיה לך קשה מאוד למצוא אחת שמורה, תנסי אפילו להתגמש לכיוון המשפחתיות וקצת לרדת בשנתון אבל למצוא משהו מפרטי מידיים טובות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני הייתי הולך עם הסיריון,הוא ידוע באמינותו ביפנית אין ספק,צריכת דלק סבירה,יחסית לגטס השתיינית,הסיריון הרבה יותר נוחה והרבה יותר מרווחות ונותן הרגשה פתוחה אפשר להגיד.

פורסם

מנסיון לא מועט על גטס 2005 אוטומט (מזגן קבוע):

1:14 בינעירוני

1:10+ עירוני

מאיפה צצה הסטיגמה המופרכת הזו על שתיית דלק?

אמינות: נרכשה עם 90,000 ק"מ, נמכרה (הועברה) עם 130,000, טופלה כל 15,000, אפס תקלות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מניסיון של 3 גטסים (06,08,09) וסיריון אחת (07) אני יכול לציין כי צריכת דלק די דומה, לא היו תקלות באף רכב. סיריון יותר יציבה וקצת יותר מרווחת. לטעמי סיריון לא יפה בפנים לעומת גטס. בנוסף גטס מרגישה יותר זריזה.

אני אישית לא הייתי קונה אף אחת מהן כי בנהיגה, נוחות שתיהן מעפנות ופשוטות כמו עגלות ממונעות.

פורסם

שימי לב שלפני מחירון Yad2 המחיר של סיריון 2006 (השנה הראשונה בה שווק הדגם החדש) הוא 60K ש"ח. בפועל יש באתר מודעות בהם דורשים פחות, אבל בכל מקרה 50K זה סכום די גבולי כדי למצוא אחת ממודל 2006.

יצא לי לנהוג לא מעט על שתיהן.

הסיריון מרגישה זריזה יותר, תצרוכת הדלק שלה טובה מעט יותר, היא מרווחת יותר מאחור ובתא הנוסעים שלה יש שפע של תאי אכסון שמאוד מועילים.

לגטס יש תא מטען גדול יותר ועיצוב מכובד ו"סטנדרטי" יותר.

הסיריון עדיפה, אם אין לך בעיה עם העיצוב המודרני-מצועצע משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...