Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ההתלבטות היא בין מאזדה 2 לבין סוזקי סוופיט שהמחיר שלהם די זהה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות קצרות של 1-2 נוסעים לעבודה במסלול נס ציונה - תל אביב מידי יום הלוך חזור.

אשמח לקבל המלצות

תודה

פורסם

שתי המכוניות ראויות ויענו על הדרישות הדי צנועות שלך.

לטעמי הסוויפט עדיפה על המאזדה, אלא אם כן אתה מתנשא מעל ל-1.85 מטר גובה.

אבל בכל אופן, למה דווקא שתי המכוניות האלו? לא שהן רעות, אבל יש להן מתחרות עדיפות כמו הקליאו, ה-207 וככל הנראה גם הפאביה והאיביזה החדשות.

פורסם

הסוויפט טובה, מרווחת יחסית מאחור, זריזה ואפילו קצת מהנה לנהיגה.

החיסרון הגדול שלה הוא שעם נוסעים במושב האחורי ומעט מטען נוחות הנסיעה בה פשוט לא טובה מספיק. היא פשוט מתרסקת על כל בור ועל כל פס האטה, לעיתים עד כדי סגירת מהלך הבולמים. גם עם נהג בלבד היא מעט קשיחה ולא ממש מלטפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בחירה די קשה למען האמת.

שתיהן מגיעות מבית טוב ואמין.

אני מאוד אוהב את הסוויפט, גם במראה וגם בהתנהגות.

לעומת זאת למאזדה יש ESP שזה יתרון בטיחותי משמעותי..

כמו שכתבו, קח נסיעת מבחן ובסופו של דבר התחושה היא שתקבע.

כי מה שטוב בשתיהן זה, שעם אף אחת מהן לא "תיפול".

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שתיהן לבטח אמינות מאוד בכל הקשור למנוע ותמסורת.

יחד עם זאת היו כמה חבר'ה שהעלו תלונות קשות בעניינה של הסוויפט בהתייחס ל"חורים" שנוצרו בצבע לרכבים בני כמה שבועות על הכביש (על הגג אם אני זוכר). סִפרו גם על התעמרות של היבואן ואי לקיחת אחריות(ציפורים הואשמו בחבלה).

שווה חיפוש בפורום זה והתיעצות עם אותם מתלוננים(היה יותר מאחד אם אני זוכר).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...