Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פורד פיאסה שנת 2000 ולאחרונה היא משהקת בצורה אקראית, לפעמים בתחילת נסיעה ולפעמים באמצע נסיעה. ככה פתאום אין כח למנוע כאילו אין דלק, אבל האוטו לא כבה.

כמו כן כאשר מניעים את האוטו ומייד אח"כ מפעילים את המזגן האוטו מראה סימני גסיסה כלומר הטורים יורדים ועולים כאילו הוא עומד לכבות ואחרי משהו כמו דקה הכל מסתדר אבל עדיין בנסיעה מקבלים את השיהוקים.

החלפתי פילטר דלק, חיברו את האוטו למחשב אבל לא מצאו שום תקלה, כבר החלפתי פעמים פלאגים וגם האוטו עבר טיפול 10K.

כמו כן בדקתי את נושא הוואקום במיכל כך שנסעתי ללא פקק אטום (הורדתי את הגומי שאוטם כך שאוויר נכנס חופשי) ועדיין היו בעיות.

חשבתי שאולי זאת משאבת דלק אבל לא מסתדר לי שלפעמים יש בעיה ולפעמים אין או שהיא דפוקה או שהיא תקינה. בנוסף חשדתי שאולי היא מתחממת אבל זה לא מסתדר עם הופעת השיהוקים מייד בתחילת נסיעה אחרי שהאוטו קר?

אני חושד שהמיכל דלק מאד מלוכלך ולכן אולי יש שם סתימה כך שהמשאבה לא מצליחה לשאוב כמו שצריך או שאני אצטרך לעשות ניקוי מזרקים או משהו בסגנון.

אם למישהו יש רעיון אשמח לקבל עצה, בכל מקרה רציתי לשאול כמה מסובך ניקוי מיכל דלק והאם צריך לעשות משהו מיוחד לפני שמנקים אותו?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן שמתי תוסף, זה לא עזר לאורך זמן וקצת קשה לדעת האם התוסף עזר בכלל. כי לפעמים אפשר לנסוע ולא להרגיש שום בעיה ולפעמים אי אפשר שלא לחוש בבעית השיהוקים

פורסם

הייתי מציע ללעשות אינפוזיה לפני ניקוי מיכל הדלק ...

זה יכול לעזור ,

ועוד משהו משאבת הדלק אצלך בתחתית המיכל עם אני לא טועה ישנו מן פילטר גס שכדאי גם לבדוק אם הוא נקי לפני ,

בזמנו הייתה לי אותה בעיה בפיג'ו פירקתי את המשאבה ניקיתי אותה בחוץ והחזרתי ..

בדקת לחץ דלק ? אוליי וסט לחץ שלך לא תקין ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
הייתי מציע ללעשות אינפוזיה לפני ניקוי מיכל הדלק ...

זה יכול לעזור ,

ועוד משהו משאבת הדלק אצלך בתחתית המיכל עם אני לא טועה ישנו מן פילטר גס שכדאי גם לבדוק אם הוא נקי לפני ,

בזמנו הייתה לי אותה בעיה בפיג'ו פירקתי את המשאבה ניקיתי אותה בחוץ והחזרתי ..

בדקת לחץ דלק ? אוליי וסט לחץ שלך לא תקין ?

תודה דרור

1. אינפוזיה אני שוקל לעשות.

2. אני לא סגור איפה נמצאת המשאבת דלק וכמה מורכב לפרק אותה אם יש לך מושג אשמח לדעת.

3. ובנוגע לפילטר זה גם מה שאני חושב שכנראה יפתור את הבעיה אבל לשם כך אני צריך לפרק את המשאבה ואני לא לגמרי סגור איך ומה צריך להקפיד כאשר מתעסקים עם זה, האם כדאי להשאיר כמות מאד קטנה של דלק למשל וכו'?

בכל מקרה אשמח לקבל אינפורמציה איך לפרק את המשאבה בפורד פיאסטה שנת 2000. ראיתי כי אכן מתחת לכיסא האחורי יש משהו אבל אני לא סגור לגביו.

פורסם

האם אתה דובר רוסית? כי אם כן, אני יכול להפנות אותך למקום ממנו את יכול להוריד ספר שמפרט כל מני פעולות בפיאסטה...

לצערי לא מצאתי משהו באנגלית :(

פורסם

תראה יצא לי פרק משאבת דלק גם ברבע מיכל וגם כמיכל הדלק היה כמעט מלא ..

יותר נוח לעבוד כשיש פחות דלק .. כל מקרה אתה תחזור עם ריח של בנזין :)

פתח את מיכל הדלק מלמעלה (מתחת למושב האחורי) אצלי זה היה כמו לפתוח צינצנת חמוצים ,

יכול להיות שהמכסה הוא חתיחה אחת עם המצוף והמשאבה אצלי זה היה בניפרד , גש לחלק הכי תחתון אם המשאבה לא יוצאת עם המכסה , הכנס את היד למיכל החוטים והצינורות כבר יובילו אותך אליה .. שלוף אותה החוצה (אצלי היה לה מן תושבת כזו) ובחלק התחתון שלה צריך להיות מן רשת קטנה כזו (הפילטר הגס) בדוק אם הוא הכן נקי ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לפני שעושים כל מיני פעולות נקיון, אינפוזיה, דיאליזה או חוקן...יש לבדוק לחץ דלק ולוודא בזמן תקלה אם יש בעיות ספיקה, אם אין, אין מה לגעת במיכל הדלק, שאגב אני כלל לא חושד שיש לך שם בעיה.

אפשרות נוספת היא לבצע טיפול לבית מצערת, תעשה חיפוש, כי לדעתי יש המון מידע בנושא בפורום הזה.

פורסם
לפני שעושים כל מיני פעולות נקיון, אינפוזיה, דיאליזה או חוקן...יש לבדוק לחץ דלק ולוודא בזמן תקלה אם יש בעיות ספיקה, אם אין, אין מה לגעת במיכל הדלק, שאגב אני כלל לא חושד שיש לך שם בעיה.

אפשרות נוספת היא לבצע טיפול לבית מצערת, תעשה חיפוש, כי לדעתי יש המון מידע בנושא בפורום הזה.

תודה לכולם על התגובות

תוכל בבקשה להסביר למה אתה לא חושד במיכל דלק.

ולא כל כך הבנתי איך קשור בית המצרעת.

בנוגע לבדיקה במיכל האם המשאבה נשלפת בקלות מלמעלה?

פורסם
בעיות של ניקיון מיכל דלק קשורות למצב מפלס הדלק, ככל שמתקרבים לסוף הטנק מופיעות הבעיות, האם זה המצב?

אני לא בטוח לגמרי שאכן זה תמיד כך, אבל אתמול די רוקנתי את המיכל, חצי בכוונה, ואכן מאד החמיר הקטע של השיהוקים האוטו בקושי הצליח להמשיך לנסוע עד לתחנת דלק הבאה ( ממש לא עלה את העליה ולא משנה איזה הילוך).

אני חייב לציין שבד"כ אנחנו לא מגיעים למצב של חוסר דלק או שהמנורה נדלקת הכי קיצוני זה רבע מיכל (מקס' זה קרה לנו 4 פעמים בפרק זמן של 3 וחצי שנים) אך מאחר שלא קניתי את האוטו חדש מהחברה והוא היה בהשכרה בעברו אני לא בטוח איך נהגו בו אחרים ואני בספק אם היה איכפת להם לגבי מתי לתדלק.

פורסם

לא נראה לי שנבדק אבל, בטיפול האחרון דיברתי על זה עם המוסכניק והוא אמר שאם הבעיה הייתה בכבלי הצתה זה מורגש תמיד ולא פעם כן ופעם לא.

• תוכן חדש...