Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לחדד את הבעיה מה הכוונה שיהוקים? ירידה בסלד ,ירידה בסחיבה ?לכמה זמן? כשהתופעה מתחילה היא מפסיקה אחרי כמה זמן? ועוד אפיונים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוכל לחדד את הבעיה מה הכוונה שיהוקים? ירידה בסלד ,ירידה בסחיבה ?לכמה זמן? כשהתופעה מתחילה היא מפסיקה אחרי כמה זמן? ועוד אפיונים

הכוונה שלי בשיהוקים לכך שהסל"ד מקפץ (יורד בצורה דרסטית) ולאוטו אין כח לסחוב ואחרי שזה מתחיל זה קורה למשהו כמו חצי דקה ואז כל כמה דק' מופיעה הבעיה. אחרי שהאוטו עומד ללילה לא בהכרח שלמחרת זה יהיה או אם זה יהיה מתי זה יתחיל. עוד דרך אולי להמחיש איך זה, זה דומה קצת להרגשה כמו שזורקים קלאץ' אבל האוטו לא נכבה אלא בסוף מתאושש.

דרך אגב בתוך העיר בעליות זה ממש משמעותית, לעיתים אף בטיחותי כי אתה מתחיל לבצע פניה ופתאום לאוטו לא מתחשק לנסוע. מחוץ לעיר זה פחות משמעותי אבל גם שם אני מרגיש את השיהוקים הללו.

פורסם

בכל זאת תבדוק גם את הכיוון של חוטי הצתה / סליל הצתה

אצלי בשבוע שעבר הייתה תופעה שהרכב מונע בבוקר הוא מקרטע

אחרי חצי שעה של נסיעה ( לא רק הגעה לטמפ' עבודה ) פתאום שב הכח.

האוטו בסדר כל היום ( גם אחרי שנח כל הזמן שאני בעבודה )

ולמחרת בבוקר שוב התופעה

בדקתי ומצאתי שהניצוץ ל 1 ו 4 לא רציף ולא חזק.

החלפתי סליל הצתה ומאז הכל טוב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
בכל זאת תבדוק גם את הכיוון של חוטי הצתה / סליל הצתה

אצלי בשבוע שעבר הייתה תופעה שהרכב מונע בבוקר הוא מקרטע

אחרי חצי שעה של נסיעה ( לא רק הגעה לטמפ' עבודה ) פתאום שב הכח.

האוטו בסדר כל היום ( גם אחרי שנח כל הזמן שאני בעבודה )

ולמחרת בבוקר שוב התופעה

בדקתי ומצאתי שהניצוץ ל 1 ו 4 לא רציף ולא חזק.

החלפתי סליל הצתה ומאז הכל טוב

יניב

תודה, אני אבדוק למרות שזה קצת שונה מהמצב אצלי אבל אני כבר די מיואש, מצד אחד אני ממש אוהב את הפיאסטה, אבל מצד שני אני כבר שוקל למכור אותה עקב הבעיה הזאת

אשמח עם לעוד מישהו יש רעיון

פורסם

אל תמכור רק בגלל בעייה שכזו

זה רכב מעולה, רק צריך טיפול נכון

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אל תמכור רק בגלל בעייה שכזו

זה רכב מעולה, רק צריך טיפול נכון

יניב

כן אני מסכים שהאוטו אחלה, אבל אני לא מוצא את הבעיה, וזה די מסוכן הקטע זה של השיהוקים.

דרך אגב ניסיתי להגיע למשאבה אבל זה רבה יותר מסובך ממה שחשבתי אני חושש שצריך לפרק הרבה בכדי להגיע אליה כי הפתח מהכיסא האחורי מאד קטן ואני חושש שצריך לפרק את המיכל דלק אבל זה לא נראה לי הגיוני שככה תכננו את הרכב.

אם מישהו יכול להכווין אותי איך אפשר לפרק את המשאבה מהפורד פיאסטה שנת 2000 אשמח לקבל עזרה

פורסם

אתה סתם מחפש את הבעיה במקומות הלא נכונים כרגע

לחץ דלק בדקת?

בדיקת מחשב יסודית עשית או שסתם בדקו לך רק תקלות?

בדיקה של חוטי הצתה?

גם אם תפרק את המשאבה זה לא יתן לך כלום כי עדיין לא תדע מה המצב שלה, בשביל לבדוק אותה צריך לבדוק לחץ דלק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה סתם מחפש את הבעיה במקומות הלא נכונים כרגע

לחץ דלק בדקת?

בדיקת מחשב יסודית עשית או שסתם בדקו לך רק תקלות?

בדיקה של חוטי הצתה?

גם אם תפרק את המשאבה זה לא יתן לך כלום כי עדיין לא תדע מה המצב שלה, בשביל לבדוק אותה צריך לבדוק לחץ דלק

בבדיקת מחשב לא מצאו דבר, אני לא יודע איזו בדיקה, הנחתי שבדיקה יסודית. והמוסכניק טען שחוטי ההצתה לא יגרמו לבעיה אקראית כלומר או שהבעיה תופיע תמיד או שלא תופיע כלל ולכן הוא שלל את נושא חוטי ההצתה.

אני יכול לבקש את תוצאות הבדיקה אחרי שעבר בערך חודש?

פורסם

חוט הצתה רופף לא יכול לגרום לתופעה לבוא וללכת?

אני מאמין שאם היו עושים בדיקה יסודית, היה מושג כזה או אחר על מהות הבעיה (גם אם היא חוסר בדלק כמו שאתה חושב) ואז היו יכולים לבצע בדיקות ספציפיות של החלקים שיכולים לגרום לבעיה.

אצלי אני יכול להגיד לך שהיה חוסר בדלק ורק בבדיקה השלישית של המחשב ישבתי לראות את מהלך הבדיקה ואז ראיתי את ההבדל בין בדיקה חאפרית (שעשו לי לפני כן) לבדיקה אמיתית שרואים את הנתונים של כל חיישן ומשווים אותו לנתונים שהוא צריך לתת לפי הספר.

אני מציע לך לגשת שוב לבדיקת מחשב לעמוד ליד המחשב ולהגיד להם שיבדקו חיישן חיישן ויראו איזה מהחיישנים נותן נתונים לא טובים ומשם שיסיקו מה יכולה להיות הבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הסמפטומים המתוארים אכן מרמזים על ספיקת דלק לא תקינה. יש לבצע בדיקת לחץ דלק עם שעון ולמדוד נתון בזמן התרחשות התופעה.

פורסם
לא מוכרחים לצטט הודעה צמודה.

זאת בעיה, כי לא תמיד מופיעה התקלה וכמו אצל הרופא כך גם אצל המוסך, לא היה כלום, הרכב התנהג למופת, יומיים אח"כ שוב אותם שטויות. הנה היום למשל נסעתי הכל היה חלק ולא שיניתי כלום, אבל אני יודע שזה זמני.

אני עכשיו אקפיד יותר לשים לב האם זה קשור בגובה המפלס של המיכל דלק. כלומר נניח והתקלה תתחיל, אז אני אלך לתדלק ואראה האם הבעיה נפתרת או משהו בסגנון. ככה מספר פעמים.

פורסם

לפי התאורים שלך, אני לא חושב שיש לך בעית לכלוך במיכל הדלק.

מציע לבדוק את החיבור החשמלי של המשאבה ואם יש ניתוק אימובליייזר או אזעקה לקו המתח של המשאבת דלק, גם עם מדובר במערכת מיגון שבוטלה, בטל אותה זמנית.

פורסם

אין ברכב מערכת מיגון פרט לאימובליזר שבמפתח, אני לא יודע אם היה בעבר אבל אין סימנים חיצוניים שמצביעים על קודנית, אזעקה וכו'.

מדוע הינך חושב שהבעיה במקום אחר?

פורסם
היית מבחין מזמן שזה קורה כאשר המפלס דלק נמוך והתופעה הייתה יותר חמורה.

אכן כך קרה לפני כמה ימים וזה עורר אצלי חשד גדול ולכן פתחתי את השירשור הנוכחי,דרך אגב רשמתי על זה במהלך השרשור.

בכל מקרה כאשר המיכל היה ממש ריק והמנורה כבר נדלקה האוטו כבר בקושי זז, היו כל כך הרבה שיהוקים ובקושי הצלחנו להגיע לתחנת דלק.

• תוכן חדש...