Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

המגבר שלי לא מונו בלוק, המגבר שלי הוא מגבר רגיל . ומותקן לי על המגבר קומפננטים DRAGSTER שלקחו שתי יציאות שנשאר

לי 2 יצאיאות עוד. אז :

למי שמעוניין לעזור : אז אני מבקש למצוא לי איזה סאבים אני יכול לשים על המגבר הזה בלי שום בעיות ושיספק לי את כל מה

שאני צריך (דרך הגישור), ומה חייב להיות המפרט הטכני של הסאב שהמגבר הזה יכול להגביר ...אני יודיע שהמגבר לא מהסוג

הטוב והוא פשוט אבל ..אני מחפש סוגי סאבים מהטובים כמו magnat &pioneer &kenwood ...

לא רוק פורד ו סירוון ויגה וכו'.. הסוגים היוקרתיים, התקציב מאקסימום 500 ש"ח

זה הקישור למגבר שלי : http://www.nokout.co.il/sg_product~am804~2~2.htm

לדוגמא : האם אני יכול לשים סאב של 400RMS ?!!ושל 800W על המגבר הזה דרך גישור .?אבל אני לא צריך את ה 400RMS מספיק לי 200-300.האם?

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

רוקפורד וסרווין וגה לא יוקרתיים בהרבה מפיוניר.

בכל מקרה המפרט לא ברור

ו500 שקל תקציב לא מספיק גבוה

לדעתי תמתין ותחסוך

פורסם

אז איך לדעת מה ההספקים !! זה האתר היחיד שמצאתי על המגבר הדפוק הזה מה לעשות .?

מישהו יכול לעזור ?

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה מעליך. קרא את כללי הפורום***

אחלה סאב. יש לי אותו על הרכב ועם תיבה טובה הוא עושה עבודה מצויינת..

ממליץ גם 8)

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם

תגיד לי אפשר את ה : (סאב וופר ‏12 ‏אינטש REFLAX300 Magnat )?קישור לסאב : http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7768

הסאאב הזה נראה יותר טוב מה KICKER . ויותר מדויק ..

תשמע המגנט הזה כתוב שמה (ohm 4),(dual soil) אז האם זה מתאים למגבר שלי או לא ..

200RMS זה סביר אז האם אפשר להתקין דרך גישור לשתי יציאות למגבר שלי ??!!בהגברה טובה ?לא ?:roll:

תחזיר לי תשובה .

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...