Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מוצא הבוקר אינדיקציה למחירים החדשים..

האם התפרסמו או שהיבואנים עדין ממתינים לראות מי ישלוף ראשון ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

המספרים הרשמיים הראשונים ממאזדה וטויוטה

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3339228,00.html

 

"לעומתן פורד הפיאסטה הקטנה, שעלתה 108 אלף שקל הוזלה ב-3,500 שקל."

לפי החישוב שלי, דלק מוטורס לא לקחו שקל לכיס מההנחה במס - הורדה ב 3500 זה ההורדה המלאה.

עכשיו אפשר לקוות שהיבואנים האחרים יראו ויעשו אותו דבר.

פורסם

לובינסקי(פג'ו/סיטרואן) דוחים את השינוי במחירי המותגים שלהם עד לאמצע אוגוסט.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
רגע רגע , אני לא רואה טוב או שהגולף התייקרה? :roll:

אם היא "נקייה" למה לכל הרוחות לייקר אותה?

 

מנועי ה-1.6 המיושנים של קונצרן VAG, כולל גם ה-16V המותקן בסיאט וסקודה, אינם המילה האחרונה בכח, חסכון, עידון ו...פליטת מזהמים נמוכה. לכשיותקן ה-1.2TSI במקומם, יורגש שיפור בכל הנ"ל.

 

מאידך, הסוכן המקומי ער לכוחות השוק ולביקוש החזק לגולף 6, אז הוא מנסה. ואם אתה מעוניין ברכב הזה, קנה נכון והתמקח. כן מחירון, לא מחירון, בעקבות המשבר הכלכלי האחרון כללי המשחק השתנו מעט והלקוחות כבר לא חייבים לקבל כתורה מסיני את המחיר.

 

מעבר לאמור, אני משער שתרבות העדר תמשיך לשלוט לפחות באולמות התצוגה של מאזדה, שם ישלמו הקונים את מה שידרש מהם, על אף שממשיכים לעשות עליהם קופה (העובדה שמאזדה 2 לא הוזלה בעקבות המיסוי הירוק והין החלש היא שערוריתית - והוזלה של 1000 ש"ח בדגם היקר היא פשוט בדיחה). מאזדה 2, מכונית מצוינת ונאה לכל הדיעות, צריכה להיות מתומחרת החל מ-95 אלף ש"ח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ממה שמתפרסם עד עכשיו מסתבר שגם בגיזרת המכוניות הנקיות ההנחה היא ממש זניחה עד לא קיימת..

היבואנים מנצלים את הגזירה החדשה לשפר את רמת הריווחיות שלהם, ממש בדיחה עצובה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם
מישהו יודע מה המחיר של הסיוויק 5 דלתות החדשה לאחר המיסוי הירוק?

 

הבוקר הופיע המחירון החדש באתרו של היבואן. מסתבר שהמידע בכלכליסט מאתמול

 

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3339228,00.html

 

לא היה נכון ב-100%. כך למשל סיוויק הייבריד הוזלה ב-2800 ש"ח ולא בפחות מ-1000, כפי שנכתב. נציגי היבואן כנראה בעצמם היו מבובלים, וכך אמר אחד מהם ברעיון לגלובס אתמול כי לא היה כל שינוי במס ולכן לא יהיה כל שינוי במחיר.

 

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000485991&fid=3220

 

סיוויק 4 דלתות אכן הוזלה ב-1000 ש"ח. אין כל שינוי במחירו של סיוויק 5 דלתות. אבל לדעתי אין לכל הנ"ל משמעות רבה, כי הרי מספרים אלה הם המלצה בלבד, ובפועל המחיר נקבע לפי כושר המיקוח של הלקוח והדבר מגולם בהתאם במחירי יד 2.

פורסם

היבואנים מנצלים את הגזירה החדשה לשפר את רמת הריווחיות שלהם, ממש בדיחה עצובה.

לדעתי זאת הכללה לא נכונה.

 

גם אם כתבי הרכב מסרבים להדגיש את היבואנים שגונבים את ההטבה לכיס, אין סיבה שאנחנו נלך לכיוון השני ונכריז שכ-ו-ל-ם גנבים.

 

פוליצ'וק אומר שכלכליסט לא מדייק, אז קשה לי להשתמש בו כמקור מוסמך.. אבל זה מה יש כרגע אז בוא נשתמש בזה.

 

פיאסטה: 3500 שקל פחות -- הנחה מלאה

מזדה 2: שומרת על המחיר -- בהתאם למס (דרגת זיהום 7.. האוטו הזה לא יכל לרדת יותר מכמה מאות)

מזדה 2: 1000 שקל פחות -- הנחה מלאה/יותר ממלאה!

 

יאריס: 3500 שקל פחות -- יבואן לקח לכיס ~4500 שקל

 

I10: - חמש אלף שקל פחות -- יבואן לקח לכיס ~1500 שקל

I20: - ארבע אלף פחות -- יבואן לקח לכיס ~1500 שקל

 

ג'אז: 8000 שקל פחות -- הנחה כמעט מלאה

 

איביזה: מחיר זהה -- יבואן לקח לכיס בין 6 ל 8 אלף (תלוי בדגם)

פולו: 6000 שקל פחות -- הנחה מעבר למס (כ4000 שקל מעבר להנחה מהמס)

 

 

 

אני לא חסיד של דלק מוטורס או היבואן של הונדה.. אבל לדעתי יש להבדיל 1000 הבדלות בין אותם יבואנים שעושים משחקים עם המחירון שלהם (מורידים לאוטו בלי ביקוש, משאירים ומרוויחים יותר לאוטו עם ביקוש..), לבין היבואנים שנתנו לרואה חשבון לחשב להם את המחירון החדש עד השקל האחרון.

 

(כל ההורדות על פי עיתונאות אונליינ, הכל לינקים שהודבקו כאן, כל הערכות המחירים חצי מדויקות מכיוון שאין אנו יודעים את המחיר של מכונית בנמל.)

×
×
  • תוכן חדש...