Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מכירה] IDMAX 12 D2 + Genesis Stereo 100

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'נסיס נרכש ב1/11/08 ובשימוש מאז, עדיין באחריות.

99/101W לערוץ ו318W בגישור. תעודת לידה שלו, כאן.

כל מילה נוספת מיותרת.

המחיר 1900 ש"ח.

:idea:

IDMAX 12 בתצורת 2 סלילים של 2. נרכש לפני 13 חודש במחיר של 2500 ש"ח ונבנתה עבורו תיבה במחיר 600 ש"ח.

סאב משובח במיוחד שנשמע נפלא, מוסיקלי ונעים אך גם עוצמתי.

בעקבות תקלת ייצור שנתגלתה בסדרת סאבים, הצהיר בכתב היצרן כי במידה והתקלה מתרחשת הוא מחליף על חשבונו, ללא קשר לתקופת האחריות ולמשך זמן השימוש, Recone kit, קיט שמורכב מיחידה של ממברנה, ספיידר וסליל חדשים. כך שלמעשה חוץ מה"ברזלים" הסאב הופך להיות ממש כמו חדש.

הסאב שלי עבר אתמול אצל היבואן החלפת קיט כזה בעקבות אותה תקלה, ולכן היום הוא ממש כמו חדש.

המחיר 2200 ש"ח.

כן, אני יודע כמה עולה סאב חדש כזה. גם זה עכשיו "חדש", אך הסאב שלי נמכר אך ורק עם התיבה שנבנתה במיוחד עבורו בצורה הטובה ביותר, ובנפח האופטימלי עבורו 1.3CF, ויגיע איתה.

מיותר לציין כי כל הרכיבים הותקנו ושומשו בעדינות, בזהירות, בחום ובאהבה..:-D

לא מעוניין בהחלפות, בהתמקחויות, ובהצעות מטופשות. רציניים בלבד לשלוח ה"פ, לבוא, לשלם, לקחת ולהתחיל להנות.

שבוע מצוין.

• תוכן חדש...