Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

משהוא מאוד מוזר ברכב שלי ( פחות מחודש אצלי ,בעיית הגיר האוטומט ניפתרה לגמרי למי שזוכר ),

שנוסעים מעל שעה ברכב!!! בסיבובים יש דפיקות מכיוון הבלמים ,(מרגישים שזה מהבלמים כי אם לוחצים זה מפסיק לסרוגים)

ההיתי במוסך הוחלפו רפידות ולא צלחות ( נאמר שתקין ) הוחלפו משולשים ,בולמים נמצאו תקינים ,

בנסיעות קצרות כלום,אין אפילו שבריר של דפיקה או רעש ,

מה זה יכול להיות ?\

האים כדאי גם להחליף צלחות רק ליתר ביטחון ?

שהרעש מופיע לפעמים לא גם בסיבוב רק בבלימה ,הבלימה לא ניפגעת האוטו עוצר טוב מאוד

ציריות צריכות לדפוק בכל מצב לא פעם כן פעם לא ורק שמתחממות ?

אני כבר מיואש

והמוסכניק שלי לא יודע מה אני רוצה ממנו ...

הרכב ניקנה ממגרש יכול להיות שהרכיבו צלחות לר תקינות ולכן יש דפיקות אחרי שעה של נסיעה ?

אשמח לרעיונות מה לבדוק

תודה .

פורסם

דפיקות מהבלמים- אחד מהדברים ההזויים שקראתי עליהם בפורום,שאפו.

עכשיו ברצינות- לא ניתן לאבחן רעשים דרך המסך והמקלדת,אם אתה משוכנע שהם מהבלמים אל תסע עם הרכב,גרור למוסך ובקש,שיבדקו את כל מע' הבלמים.

שאלה ראשונה:האם לאחר החלפת משולשים ביצעת כיוון פרונט כנדרש ? יתכן שיש בעיה שקשורה לפרונט/מתלים ואתה מרגיש חוסר יציבות בסיבובים ובפניות -בדוק במכון פרונטים.

בהנחה שכיוונת את הפרונט לפחות לדעתי,לא מדובר בתקלת בלמים -אם הדפיקות בסיבובים צריך לחפש את הבעיה בציריות /בהגה,אלה ידפקו בעיקר בסיבובים.

תחילה, בדוק שיש מספיק שמן הגה כח,אם לא הוסף וגש להמשך אבחון במוסך.

תקווה,שיש לך שמן ולא הרסת את משאבת הגה הכח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...