Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת השקשוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי - צודק ( חצי כושר ) אבל מסריח :oops:

למה אתה תמיד מפספס - יש משפט האומר " אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו אזובי הקיר "

כאשר העסק מסריח מהראש - זה המסר המשודר לקטנים .

שקרו , אל תקחו אחריות , השתמשו בכסף לא לכם , ותמיד תאשימו אחרים , או גם האחרים עושים כך .

חינוך הוא תהליך ארוך , וכאשר אתה משקיע בדור הצעיר , ומעלייך אושיות המשק משתינים בקשת - קצת קשה להסביר , מה נכון :evil:

פעם היה מושג הבושה - עשיתי טעות לקחתי אחריות והתבישתי - או החברה דחתה אותי " מנודה "

היום - פשעתי חגגתי על חשבון אחרים - אני אישיות .

יותר מכך - קמים אנשים הוגנים ( באמת מהציבור ) ומסבירים לנו כי האדם/הפושע תורם לחברה בסתר ובגלוי :shock:

הפושע מעסיק אנשים ומשפחות אשר יזרקו לרחוב , אם נעניש אותו :wink:

ואז מגיע משפט המחץ - כולם עושים כך , ונותנים אבחנה בטלה בשישים .

סליחה - האדם פשע , האדם לקח אוצרות מדינה , האדם גזל - ובכספי הגזלה זורק מוץ להמונים המטהר אותו

יבואו הכלכלנים ויגידו - הוא הביא כסף מהבית ולקח סיכון - ממש לא נכון , והטעיה גדולה .

כ 30% הביאו מהבית - שאר 70% ההשקעה הן הלואות ממונפות מבנקים ומשוק ההון ( כסף שלי ושלך )

את 30% ההשקעה - הם כבר משכו בשנים הראשונות בחזרה כ משכורות או דמי ניהול ( גם כאשר העסק הפסיד :wink: )

אבל - המשפחות הללו הן השולטות בשוק ההון - שי - אתה לא הייתה מקבל הלוואות כאלה מהבנק או שהבנק יהיה נאמן שלך בהנפקה .

המשפחות הללו מחזיקות את הבנקים ואת החברות הגדולות - וכך הן עוזרות אחת לשניה ממנפות השקעות , קובעות מחירי קרקעות

ומעסיקות את יוצאי מערכת המשפט והאוצר בחברות שלהן כאשר הם פורשים משרות המדינה -

אז נגיע שי ואני למינהל , ונבקש הפשרת קרקע - ויגיע אחד מההם -

היכן לדעתך יופשרו קרקעות לבניה , והיכן יופקעו קרקעות לטובת הציבור , לסלילת כביש גישה לשכונה החדשה :roll:

ובשם הגודל שלהם - אסור לגעת בהם - נקבעים עבורם חוקים מיוחדים :lol: כגון " חוק החברה לישראל "

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=738597

http://www.nevo.co.il/Law_word/law14/LAW-0561.pdf

בעסקה להעברת השליטה בחברה לישראל, מידי משפחתו של שאול אייזנברג המנוח לקבוצת האחים עופר, זכו המוכרים לפטור ממס על בסיס חוק החברה לישראל, שנחקק בשנת 96' כדי לאפשר את השקעותיו של אייזנברג בישראל. רודב וגת ביקשו ליהנות אף הם מהפטור, ככל הנראה, גם בשל העובדה כי את השליטה בקרור רכשו מידי החברה לישראל.

ויש עוד הרבה - קשר הון ושלטון , זה ממש לא עברות חניה שי - זה בסיס איכות החברה וחוזקה בישראל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, לרגע לא אמרתי שצריך להשלים עם התופעה ועם השחיתות. התגובה שלי באה בגלל תגובות של "אני שונא אותם" וכו'.

אישית אני נלחם בתופעות השחיתות ולא מוכן לשתף פעולה עם דורשי שוחד למיניהם (וזו אחת הסיבות שאני לא עובד עם כמה גופים גדולים מאוד במשק) ומחנך את הבנות שלי שלהיות שלם עם דרכך הרבה יותר חשוב מלזכות בפרסים או בטובות הנאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל אם אנחנו בבסיס, בסיס של 4000 חיילים סדירים, מס' לא מבוטל של אנשי קבע ועוד כמה מאוד אזרחים היינו עושים חרם

על הבורגר קינג אני בטוח שהמצב היה משתפר (ראו למשל את חרם החרדים בירושלים על הריבוע הכחול- הצליח להם).

אז למה שלא תתחיל מעצמך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסרט מראה את הסירחון שיש לנו בארץ ולעניות דעתי האשמים היחידים זה אנחנו.

אנחנו בוחרים ראשי ממשלה ומפלגות שעומדים בראשם אנשים שמתנהלות נגדם חקירות שחיתות... אז נכון, כל אחד חף מפשע עד שיוכח אחרת אבל בכל זאת... תראו את הראשי ממשלה האחרונים שלנו. שרון, הבן שלו ישב בכלא בגללו ואם הוא לא היה חולה אני לא בטוח לאן היו ממשיכות החקירות שלו. אולמרט, כתבי אישום. ליברמן, כתבי אישום.

מי בחר אותם ? אנחנו!

שלא לדבר על רמת חברי הכנסת והשרים. הרי בשלושת המפלגות הגדולות יש פריימריס שכל אזרח יכול להתפקד ולהצביע.

אבל יש אולי 2 אחוז מהאוכלוסיה שהם חברי מפלגה כלשהי וכך נוצר מצב שחמולה ערבית שמתפקדת כולה משפיע על החברי כנסת בישראל יותר מהעם.

זה הכל באשמתנו!

פורסם
הרי בשלושת המפלגות הגדולות יש פריימריס שכל אזרח יכול להתפקד ולהצביע.

אבל יש אולי 2 אחוז מהאוכלוסיה שהם חברי מפלגה כלשהי וכך נוצר מצב שחמולה ערבית שמתפקדת כולה משפיע על החברי כנסת בישראל יותר מהעם.

זה הכל באשמתנו!

מסכים איתך במליון אחוז, הבעייה שאנשים לא הולכים להצביע ולדעתי זה יותר גרוע כי זה מראה שלא איכפת לך בכלל (לא מדבר על הפריימריס דווקא אלא גם על הבחירות לרשות הממשלה)

נגיד ומי שמתלונן היה הולך ושם פתק למפלגה שחרטה על דגלה תרומה לאיכות הסביבה ואותה מפלגה תשיג מספיק מנדטים ולא תעמוד במילה שלה לאחר מכן- אז יהיה מקום טוב לבוא ולהאשים אבל אם לא הצבעת בכלל- זו בעייה אחרת כי גם לא ניסית להשפיע על מה שילך במדינה.

אני באמת לא יודע איך תושבי חיפה והאיזור יושבים בשקט. (לא שברמת חובב המצב טוב יותר...)

אני הייתי בטכני בחיפה ב 2006 3 חודשים וזה היה גהינום בשבילי כל יום שהייתי שם. הריחות עשו לי רע מאוד.

למי שראה את הסרט מבין על מה אני מדבר- חריגות בזיהום האויר לא פי 2 לא פי 3 ולא פי 10, אלא חריגות שמגיעות לעשרות ומאות אלפי אחוזים מהתקן המותר! (ומדובר בחומרים בוא נגיד...לא הכי "בריאים" לכבד, כליות וכו')

פורסם

כולם אומרים "מפלגות"... מישהו ישב, עצר שניה וחשב מה המילה הזו "מפלגה"?

המילה מפלגה באה מהמילה פילוג. בגלל זה לא יכול להיות איחוד אמיתי בארץ.

לא פעם ניתקים בארץ ביריבויות וקטטות פוליטיות שמקומן לא כאן.

אומרים שני יהודים שלוש דעות.

ובכן, דעה היא כמו חור של תחת, לכל אחד יש - וכל אחד יכול להשתמש בה.

תרשו לי לצטט את אוהד פישוף ;)

כנראה שאני גר בחלק הטוב

שונא את החלק הרע

החיים לא קלים בכפר - החיים קשים בכפר

להתעורר בבוקר להוציא את הבקר

לחזור בערב לגלות שקר

כי החיים לא קלים בכפר - החיים קשים בכפר

זה כוכבים קטנים על הז'קט של ראש העיר

עכבישים גדולים שיזכירו לי

שנמאס מילדים ונימאס מיחסים

נמאס לי מחיות שיזכירו לי

שאני טקסט פוליטי

זו פרה שמנה למרחקים ארוכים

שקשור במוט לחבורה של ממתקים

שקשורה במוט לדגל דכאוני

שקשורה בחבל לשם שלי

אולי מחר יגמרו המלחמות

קופים עם חצוצרות ינקו את הרחובות

כוכבים קטנים על הז'קט של ראש הכפר

שילווה עכבישים לשער

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא ראיתי את הסרט ואת סרט התגובה (זה נפל על שעת השידור של "מסודרים") ובכל הנושא הזה אני ניזון מהאתרים הכלכליים.

בהקשר הזה, "גלובס" נוקט גישה חד צדדית בעד האחרים עופר, בעוד ב "דה-מרקר" ניתנת במה למגון כותבים, עם פנים לכאן ולכאן.

אם הייתי נאלץ לקרוא רק אתר אחד, אין לי ספק במי הייתי בוחר.

לא הכל שחור ולבן. המעבר של בכירי המדינה לעבוד אצל האחים עופר מרגיז וכן כל נושא זיהום האויר שהוא בנפשנו.

מצד שני, למשל מכירת "צים" לאחים עופר, כאשר חשבו שהמדינה נתנה להם כמעט בחינם התבררה כעסקה מצויינת למדינה, כי אחרי המכירה שוק הספנות העולמי התרסק ושווי החברה ירד הרבה מתחת לסכום שבו היא נרכשה ע"י העופרים.

כשמדברים על אוצרות מדינה שניתנו בחינם, צריך לדבר גם על אתר החרמון, שנשלט ע"י 20 משפחות מנווה אטיב.

הם לוקחים סכום מופרז עבור כלום - ממש כלום - כאשר חלק נכבד מהמבקרים הם מעוטי יכולת שלא יכולים לנסוע לראות שלג בחו"ל. כאשר במג'דל שמס פתחו חנות מתחרה להשכרת ציוד סקי, אנשי נווה אטיב שרפו להם את החנות.

אם כבר המדינה עשתה מהלך יפה ופתחה את חופי הכנרת לציבור, יש להעיף את אנשי נווה אטיב ולפתוח למכרז את השליטה באתר החרמון.

פורסם

הטיעון כי העיסקה בדיעבד היתה מצוינת למדינה מאחר ושוק הספנות העולמי קרס, היא מטופשת ומזלזלת באינטליגנציה.

מחיר המכירה בנקודת הזמן ההיא היה נמוך מהשווי האמיתי דאז, וזה מה שקובע.

פורסם
הסרט מראה את הסירחון שיש לנו בארץ ולעניות דעתי האשמים היחידים זה אנחנו.

אנחנו בוחרים ראשי ממשלה ומפלגות שעומדים בראשם אנשים שמתנהלות נגדם חקירות שחיתות... אז נכון, כל אחד חף מפשע עד שיוכח אחרת אבל בכל זאת... תראו את הראשי ממשלה האחרונים שלנו. שרון, הבן שלו ישב בכלא בגללו ואם הוא לא היה חולה אני לא בטוח לאן היו ממשיכות החקירות שלו. אולמרט, כתבי אישום. ליברמן, כתבי אישום.

מי בחר אותם ? אנחנו!

שלא לדבר על רמת חברי הכנסת והשרים. הרי בשלושת המפלגות הגדולות יש פריימריס שכל אזרח יכול להתפקד ולהצביע.

זה הכל באשמתנו!

צודק במאה אחוז!!!

אבל לצערי תמיד תהיה שחיתות, בימין, בשמאל, במרכז, איפה שלא תרצה..

172

פורסם

הדבר המטריד בסרט הזה היא העובדה שאנשי המדינה , אילו שאני ואתה משלמים להם משכורת מועלים בתפקידם תמורת הסכמה שבקריצה שאם הם יפעלו בנושא לטובת משפחה זו או אחרת עתידם מובטח.

אדם כמו אלי לאנדו היה צריך להיות מזמן בכלא לאחר הסיפור של מכרז אוניות הפחם, הרי המשטרה סוגרת עין כלפי עבריין בצורה מובהקת.

ומה עם הסיפור של זליכה בבז"ן , אוניה נשכרת על ידי חברת בת של האחים עופר , ומושכרת לצד שלישי כאשר חברת הבת של האחים עופר גוזרת קופון של 4K דולר ליום ??

היו עוד דוגמאות רבות ומעצבנות להחריד .., את ישראל ניתן לקנות בכסף קטן, קחו לדוגמא את מוזיאון ישראל בת"א, שם ניסו האחים עופר לקנות ולהשתלט על המוזיאון תמורת 20 מליון דולר , מזל שקמה מחאה ציבורית לעצור את השחיתות הזו..

ומה עשו האחים עופר, תרמו 45מליון דולר באנגליה וקיבלו אגף על שמם..

הדבר בסופו של דבר תלוי בנו, אם ניתן לפקידים כמו ניר גלעד למכור את המדינה בגרושים או אז זה מגיע לנו, ברגע שנתחיל לצאת לרחובות ולהראות לממשלה שאנחנו לא כבשים שמוכרים אותנו כבשר, רק אז הפוליטיקאים המושחתים יבינו שאותנו לא מסובבים על האצבע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחת פרט קטנטן :) האחים עופר יקחו לך חלק מהפנסיה אם צים תקרוס :lol:

ואני מבקש לדייק 45 מיליון פאונד ותקרא לו SIR SAMI OFER לא לחינם הלכה לך הפנסיה :twisted:

מעכשיו הוא אציל בריטניה , מה שמאפשר לו לנשק את ידי המלכה ,ולסעוד יחד אם מיסטר בין .

פורסם

אתה רוצה להיות שומר האצולה שלו ? בהנפת חרב גינזו ,שנמכרת לילדים בכל חנות פורנו ,תוכל להפוך לשומר נאמן :)

פנסיה אתה גם ככה לא צריך :lol:

• תוכן חדש...