Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרת חלונות עד הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מראשון? סבבה.

יש לי 2 הצעות בשבילך:

לטעמי אחד האיכותיים בארץ - קרינה בא.ת. חדש, נמצא ליד אבולעפיה, מול התחנת דלק דור שיש שמה, טרייד אין AR איפה שהיה הפיגוע וכו' -

http://www.carina.co.il/HTMLs/contact.aspx

זול - יש לך בא.ת. ישן, בדרך מכיוון בית דגן בכניסה לראשון, תחנת דלק + שטיפה.

בשטיפה הם עושים חלון ב-50 ש"ח או משהו כזה. זול ועבודה די טובה.

החומר כמובן פחות טוב מזה של קרינה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מן העבר על מנת לתת קצת מידע לאנשים כאן שירצו לעשות גם כן.

אז עבר זמן מהרגע שפתחתי את ההודעה ובכל זאת לא יצא לי לעשות את ההשחרה מסיבות אלו או אחרות,עד אתמול.

ניגשתי לתחנת הדלק שנקמיצי דיבר עליו בדרך מבית דגן לראשון לציון(תחנת פז עם בית מאפה ליד),גם בגלל המלצות נוספות שקיבלתי עליו, בחור נחמד ומקצועי ביותר, תוך 50 דקות הוא סיים 2 חלונות אחוריים ו2 משולשים קטנים בצורה מקצועית ונקייה. המחיר 250 שקלים, כביכול יש לו גם יותר זול אבל עם חומר פחות איכותי (חרטה או לא חרטה אין לי מושג,אבל בשביל כמה עשרות שקלים בודדות לא התווכחתי), נתן 3 שנים אחריות על העבודה וטען שהמדבקה גם לא נשרטת,ימים יגידו.

בכל אופן אני יצאתי מרוצה וזה הכי חשוב, אני ממליץ.

שבת שלום לכולם.

פורסם

אפשר הכוונה קצת מדויקת יותר לתחנת הדלק ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין מה לטעות, כאשר אתה מגיע מצומת בית דגן לכיוון אזור התעשייה הישן בראשון יש תחנת דלק פז בדרך (מול המכון הוולקני)מצד ימין, בתחנה יש שטיפת מכוניות ושם הבחור יושב,בתוך מכולה עם אביזרי רכב.

פורסם

יש לך מושג כמה הוא יקח את 2 חלונות אחוריים של רכב מרכב 3 דלתות(במקרה שלי פונטו HGT)?

וכמובן במידה ויש לך אפשרות לעלות תמונות כדי לראות את העבודה שהוא עשה זה יעזור מאוד

תודה

פורסם

אין לי מושג לגבי מחירים.

לגבי תמונות, אני אחפש זמן לצלם,אבל אם להיסתמך על הזמן הפנוי שלי זה ייקח כמה חודשים אז יהיה קשה לבנות על זה.

• תוכן חדש...