Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים לאחר שבוע עם 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכונית, כך מספרים לי, יש 5 כוכבים של בטיחות ובדגם זה לא הורידו כלום בנושא הזה.

.

אז שיקרו לך. באירופה המכונית הסטנדרטית מגיעה עם 7 כריות אוויר, בארץ היבואן בחר לחסוך (ובכל מקרה - אולי 1% מן הקונים יודעים שקיימות היום גם כריות אוויר לברכיים) אבל זה לא מפריע לו לטעון שהמכונית קיבלה 5 כוכבים.

ראה תמונה של תא הנוסעים לאחר מבחן הריסוק.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותו הפתרון קיים גם בפוקוס.

המהנדסים של רנו פשוט גאונים, תנסה להחליף מנורה בפנס קדמי במגאן ותחזור לדווח.

תגיד, איפה בתגובה שלי עלה נושא של תאורת חזית ?

דיברתי על נקודה ספציפית שנקראת פתח מיכל הדלק , מה הקשר למנורת החזית ??

כיוון שיש לי מאגאן שנה חמישית החלפתי מספר מנורות , ואתה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המהנדסים של רנו פשוט גאונים, תנסה להחליף מנורה בפנס קדמי במגאן ותחזור לדווח.

לא לא לא - נסה אתה להחליף מנורה קדמית בפוקוס וחזור לדווח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנחנו עובדים עם ניו-קופל, אבל צריך לקחת בחשבון שאנחנו חברה גדולה (אתכם הסליחה השם לא יפורסם כאן) וכך שהאני מקווה שאנחנו מקבלים מחירים טובים יותר :)

בקשר לצריכת הדלק לפי המחשב במכונית א אני חושב שזה באמת ב L\100KM - מה זה אומר?

Tubes Rule

פורסם

בתדלוק הבא תאפס את הקילומטרז' ואת מחשב הרכב ותתחיל מדידה חדשה. צריכת הדלק שציינת בלתי הגיונית בעליל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שזאת לא הצריכה, נראה לכם נורמלי.

אני מדדתי בשיטה הטובה והישנה, איפוס ק"מ לאחר תדלוק, וחלוקה לאחר שהמיכל ריק.

נתן לי ממוצע של 1:12.

נראה לי שהטעות נובעת או ממדידה לא נכונה או מקריאת נתונים לא נכונה. עוד לא התעמקתי במחשב הדרך של הרכב,

אבל גם אני התבלבלתי בתחילה כי המחשב מראה לך צריכה רגעית ומשתנה ללא הרף, בנהיגה רגועה תראה שהוא יורד

לאזור 7 ליטר ל100 ק"מ , אבל מספיק שתוריד הילוך או תמשוך את הרכב הצריכה תטוס למעלה ואפילו עד הנתון שהתקבל אצלך (אני מעריך שהסתכלת בעת שהאצת או הורדת הילוך כאמור).

שים לב שאתה ממלא טנק מלא יש לך טווח נסיעה עד לתדלוק הבא. נכון שזאת הערכה, אבל אצלי הופיע 630 ק"מ לערך,

תחלק לכמות הליטרים במיכל (לא יודע כמה 50? 55 ליטר?) וזה יתן לך נתון דומה למה שנתתי.

מה שכן האוטו באמת לא חסכן גדול, גם אשתי שלא מבינה במכוניות טוענת כי היא מרגישה שצריכה לתדלק תכופות יותר

מאשר עם הקורולה שהיתה לה לפני כן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

טוב העברת את תצוגת מחשב הדרך להציג צריכת דלק לפי ק"מ לליטר וקיבלתי נתון של 6.9 לא נתון מוצלח גם כאשר רוב הנסיעות שלי זה בפקק 8 ק"מ בחצי שעה (לעבודה וחזרה). התשובה שקיבלתי ממחלקת הרכב שלנו על הנתון הזה שהמחשב מזייף :)

כמו כן אף אחד לא עונה על השאלות שלי:

למה במצב ספורט ההילוכים עולים ב 6000 סלד ובמצב "ידני" ב 5500 סלד?

האם כדי לרכוש תא אכסון ומשענת יד בין המושבים הקידמיים (האם יש דגם איכותי שיושב טוב)?

Tubes Rule

פורסם
לא לא לא - נסה אתה להחליף מנורה קדמית בפוקוס וחזור לדווח.

זה דווקא מאוד פשוט.

הנקודה שלי הייתה שאת תכנון נושא מיכל הדלק הם העתיקו מיצרנים אחרים כמו פורד.

אבל כשהגיע הזמן לתכנן החלפת מנורת חזית החליטו שמגאן זה יתבצע דרך המגן מעל הגלגל הקדמי, וזה פשוט גאוני ונוח להחריד.

פורסם
טוב העברת את תצוגת מחשב הדרך להציג צריכת דלק לפי ק"מ לליטר וקיבלתי נתון של 6.9 לא נתון מוצלח גם כאשר רוב הנסיעות שלי זה בפקק 8 ק"מ בחצי שעה (לעבודה וחזרה). התשובה שקיבלתי ממחלקת הרכב שלנו על הנתון הזה שהמחשב מזייף :)

כמו כן אף אחד לא עונה על השאלות שלי:

למה במצב ספורט ההילוכים עולים ב 6000 סלד ובמצב "ידני" ב 5500 סלד?

האם כדי לרכוש תא אכסון ומשענת יד בין המושבים הקידמיים (האם יש דגם איכותי שיושב טוב)?

במצב ספורט הרכב מושך הילוכים כל עוד המנוע בתחום היעיל שלו.

במצב הידני התיבה עדיין מכוונת למצב חיסכון כך שתעלה את הילוכים מוקדם יותר, חוץ מזה שהתיבה AL4 "מתוחכמת" או מתחכמת חלק יואמרו ועושה שקלול של מספר פרמטרים במנהיגה ומתאימה את עצמה לאופי הנהיגה של הנהג, לא ממש ברור מה בדיוק השיקול ואיך הוא מחושב אבל לא תמיד הוא מתאים לתנאי הדרך בהם אתה נמצא באותו הרגע.

פתרון של העברת הילוכים ידנית בפקק יהיה עדיף במקרה הזה כנראה

פורסם
זה דווקא מאוד פשוט.

הנקודה שלי הייתה שאת תכנון נושא מיכל הדלק הם העתיקו מיצרנים אחרים כמו פורד.

אבל כשהגיע הזמן לתכנן החלפת מנורת חזית החליטו שמגאן זה יתבצע דרך המגן מעל הגלגל הקדמי, וזה פשוט גאוני ונוח להחריד.

האמת היא שכתבתי את התגובה שלי בעניין הזה לאחר שהיה לי הכבוד המפוקפק להחליף נורה בפוקוס, או יותר נכון: לנסות להחליף נורה. המזל שלי זה שהיה איתי חבר טוב שלי, שבמקרה הוא גם תימני. מזל שאלוהים ברא אותם כאלה קטנים, הוא היחיד שאשכרה הצליח להכניס לשם את היד ולהרכיב את המנורה במקומה.

אבל עזוב, בוא לא נסטה מהנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...