Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דליפה מהרדיאטור לצערי הרב, בררתי במוסך אורי מלמד ואמרו לי שרדיאטור ללאנסר יעלה בסביבות ה 1000 שקל.

האם זה נכון אשמח לשמוע חוות דעת נוספת ואיפה ניתן לקנות או לתקן .

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

צריך לקחת בחשבון, שהתפוקה של המזגן יורדת אחרי תיקון בהלחמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יסגרו רק שורה אחת ירידת התפוקה לא תורגש כל כך , אלא אם כן יכולות המזגן נמוכות מלכתחילה.

עקב העלות התיקון הנמוכה של התיקון מול החלפה אני מציע לנסות, אם מורגשת ירידה ביכולת הקירור אזי לשקול החלפת מעבה.

פורסם

מנסיוני בהחזקת מיצובישי לנסר 93, אני יכול להגיד, שהמזגן לא מהחזקים.

הוא בסדר, אבל לא מדהים.

במיוחד אם יש את המחלה של התריסים השבורים (מאוד נפוץ). והמחיר של התריסים החדשים פשוט לא שפוי.

אפילו בפירוקיות (אם תמצא במצב תקין ) המחיר של התריסים לא זול.

נחזור לרדיאטור מזגן:

בכל מיקרה, אם צריך לבטל יותר משתי שורות, חבל על הכסף המבוזבז על תיקון המעבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...