Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר קיבלתי את המישלין שלי מ"צמיג ישיר" פ"ת

המידה כמעט זהה לשלך אבל אין לי מושג אם יש מלאי (אני חיכיתי ששלי יגיעו)

המחיר לא מתקרב למחיר שנרשם פה - הוא נמוך הרבה יותר.

גיל הצמיגים 20.09

פורסם
שלום נתן,

מניסיון עם סט SP-9000 וסט יוקוהאמה S-Drive במידה 195/50-15, ברכב זהה לשלך,

היוקוהאמה טובים משמעותית בכל תנאי הנהיגה (רטוב, יבש, עומס צד) מהדאנלופים.

ניתן לאשר את המידה ברישיון, ממליץ לך בחום לשדרג, היצע הצמיגים הטובים במידה זו בארץ גדול יותר.

איך מאשרים?

פורסם

האם ההבדל בין מידת החתך הוא משמעותי (50 במקום 55)?

האם צפוי הבדל בנוחות\ התנהגות?

אני די אוהב את אופי הרכב הנוכחי השאלה אם ההבדל מורגש או שולי?

פורסם

שדרג את עצמך בנאדם, לא תתחרט.

השיפור הגדול בהתנהגות הצמיג תחת עומס צד שווה את הפגיעה בנוחות (המינמאלית עד לא מורגשת כלל, לא מדובר פה על ירידה לחתך 40 על ג'אנט 17 :roll:).

פורסם

T1R טריים ובמידה לא מצאתי.

אכן, האם נתקלתם בארץ ב bridgestone potenza re001 adrenalin?

האם יש חוות דעת עליו?

עדיין שוקל להחליף מידת צמיג אבל הייתי מעדיף שלא.

פורסם

ממליץ גם על צמיג ישיר,גיא הבעלים מארגן די מהר משלוח טרי במחיר טוב של כל מה שזמין בארץ :wink:

בקשר להמלצות - כדאי לבדוק גם את הS DRIVE של YOKOHAMA - צמיג מעולה!

ובקשר לאישור מידה,אפשר בכל מכון רישוי בארץ,פשוט פותחים את הספר,מוודאים שזו מידה חליפית מותרת ומעדכנים במקום

תשלום אגרה של כמה שקלים (בדומה לשינוי צבע הרכב)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הבעיה היא שחתך 50 הוא לא מידה חליפית ל-306 ב-autodata.

אם אין T1-R, לך על S-drive, SP9000 או פיילוט אקסלטו (יקרים בכ-200 ש"ח מהאחרים). אם אתה מוכן להתפשר קצת, יש את dunlop direza DZ-101 (לא רע, אבל לא ברמה של השאר).

אישית, לא נקלתי באופציות שפויות אחרות בארץ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
הבעיה היא שחתך 50 הוא לא מידה חליפית ל-306 ב-autodata.

אין שום בעיה לאשר את המידה, כמו שאמרתי.

ולמען הסר ספק, לא מדובר ב"קומבינה":

המידה אושרה ל-306 בעבר על ידי פלוני (כנראה ע"ב אישור המחלקה הטכנית של פיז'ו בארץ), ועל כך הסתמכו בקומפיוטסט מזרח ראשל"צ במתן אישור לשינוי המידה ברכב שלי (לא נדרשתי להציג כל אישור).

פורסם

אני לא בטוח שמה שתפס לפני 3-4 שנים תופס גם היום, אבל אם אפשר אז אני בהחלט ממליץ.

בנוסף לעדיפות החתך הנמוך בנהיגה, יש גם בונוס בצורת מחירי צמיגים נמוכים משמעותית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...