Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן יש לי עוד כמה שאלות בנושא,למי שלא יודע ברשותי 307 שנת 2007, וכל פעם שאני יושב עם חבר או משהו באוטו ומדברים שהאוטו כבוי ורוצים לשמוע מוזיקה בשביל הכיף,אחרי 30 דקות מוציא על הצג encody mode Active והרדיו דיסק נכבה ,והוא יפעל ל30 דקות נוספות בהצתה הבאה של הרכב.

השאלה שלי האם אפשר לנתק את זה איכשהו?חייבת להיות איזה דרך אולי במוסך מורשה או משהו?כי זה ממש בלתי נסבל,אני חייב לפתור את הבעיה.

פורסם

לא מכיר את הבעיה המדוברת, אבל אני רק יכול לומר לך שבפעם הראשונה (ואחרונה) שכיביתי את הרכב ונשארתי עם הרדיו דלוק, ניסיתי להניע את האוטו אחרי חצי שעה-שעה והאוטו לא הניע.

פורסם

בוקר טוב

זה חלק אינטגרלי ממערכת החשמל של הרכב

שמיועד להגן על המצבר, מערכות דומות גם בסיטרואן ורנו

ובהרבה אירופאיות אחרות

עיון בספר נהג יוכל להרחיב בנושא

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

בדקתי בספר וכתוב,ברדיו דיסק ניתן להשתמש 30 דקות לאחר ההצתה.

אי אפשר לנתק את זה איכשהו?חייבת להיות דרך.

פורסם

יצא לי היתקל בבחור צעיר ומוכשר שעובד במוסך מורשה של פזו-סיטרואן (צמרת, בבני ברק).

הוא מומחה לבעיות אלקטרוניקה ברכבים האלו,

תנסה להרים לו טלפון ולהתיעץ

קוראים לו איציק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ערב רב

צור קשר או חכה לתגובה של איציק נ.

אחד מבכירי הפורום

אם יש פתרון, הוא נמצא אצלו

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אוקיי אני יסביר לך איך המערכת עובדת על מנת שלא תשאל את אותה השאלה פעמיים באותו חודש.

למערכת השמע ברכב מגיעים מתחים אחד פלוס קבוע ממצבר השני פלוס עם סוויץ פתוח, ועכשיו ברגע שאתה סוגר סוויץ לא קיימת תקשורת עם מודול השמע וע"י כך המודול יודע שהוא נמצא במצב של רכב כבוי, היצרן תכנת את המודול הנ"ל שבמקרה והרכב לא מונע המערכת לא תעבוד יותר מחצי שעה וזאת על מנת לא לרוקן את המצבר.

תמיד קיימת דרך לעקוף את המנגנון, ואולי אפילו קיימת אפרות תכנות (לא מכיר את הרכב הנ"ל בכדי לדעת אם קיים תכנות) שהמערכת לא תכבה לאחר 30 דק'.

אני אשאל אותך שאלה כיוון שאני לא מכיר את הרכב, האם ברכב שלך קיימת תצוגת מערכת השמע גם בלוח השעונים?

פורסם

לא קיים,קיים על מסך נפרד את כל הפרטי על מערכת השמע,ועוד שאלה, עם אני שם את הסוייץ חצי פתוח?שכל האורות של השמן דולקות ושל הhandbrake, זה לא יחכב כעבור 30 דקות?

פורסם

לא יתנתק אבל תגמור את המצבר הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, וברכבים מסוג זה פריקת מצבר עלולה לגרום לך לחוסר הנעה גם עם כבלים לאחר מכן, חוץ מזה שהנעה ע"י כבלים שלאחר מכן עלולה לעלות לך ביוקר.

פורסם
לא יתנתק אבל תגמור את המצבר הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, וברכבים מסוג זה פריקת מצבר עלולה לגרום לך לחוסר הנעה גם עם כבלים לאחר מכן, חוץ מזה שהנעה ע"י כבלים שלאחר מכן עלולה לעלות לך ביוקר.

ואללה לא יתנתק?עם אני ישאיר אותו דלוק שעה וחצי גג ,את הרדיו דיסק ואז יכבה,לא יהיו לי בעיות נכון?

פורסם

רק אני מרגיש שאתה ילדון פוחז שהולך להרוס לאבא את האוטו?

אמרו לך כבר 30 פעם שזו מערכת הגנה לרכב , על מנת שלא יתרוקן המצבר, דבר העלול להוביל לנזק (נזק זה דבר רע) נוסף ברכב מסוג זה.

למה אתה מתעקש להרוס?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כל הזמן אני טוען שזה לא מיועד לכך וזה לא בריא לרכב עוד מהשרשור ההוא ששאלת את אותה השאלה תעשה מה שאתה רואה לנכון.

במידה ויהרס לך המצבר לאחר תקופה לא ארוכה או אלטרנטור אז תישא בתוצאות כיוון שעשית משהו שמלכתחילה ידעת שהוא מהווה סיכון למערכת החשמלית של הרכב.

פורסם

לפי דעתי הרעיון של ניתוק המערכת לאחר זמן קצוב נפלא.

העניין הוא שיש אנשים שמחפשים להתקין מערכות מסוג זה ברכבם בכדי למנוע התרוקנות המצבר. ואחרים מחפשים איך לבטל את המנגנון.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...