Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות ,שמדובר בטויוטה וורסו חדשה:

http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@version&vid=1403

לא קיבלנו שום מידע לגבי הדרישות, כמות הנוסעים - כלום!

איך אפשר לענות על השאלה שלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן מדובר על החדשה

מדובר על כ 6 נוסעים

ההתלבטות היא מצד אחד סיטרואן זה צרפתית על כל הנוחות שלה.

מצד שני זה תיבת הילוכים רובוטית שזה מינוס גדול בעיני

לא מצאתי שום מבחן לטויוטה הזו ברשת לכן ההתלבטות.

פורסם

לפי הנתונים, פיקאסו יותר מרווחת.

היא יותר ארוכה, יותר גבוהה. מרחב פנים של סיטרואן מנוצל בצורה מעולה.

לכן, יכול מאוד להיות, שפיקאסו תהיה יותר מתאימה ל 6 נוסעים + תיקים\עגלת תינוק.

ממה שהתרשמתי, הרכב המדובר יהיה מליסינג . לכן ירידת ערך, אמינות, צריכת דלק לא בראש סדר עדיפויות.

וורסו מכונית חדשה בשוק. לא ידוע לי על איזשהו מבחן שנעשה לוורסו. היום ראיתי כזה, נראה מעניין ופרקטי.

אני ממליץ לך להכנס לאחד הסוכנויות של טויוטה כדי להתרשם מהרכב (קודם תתקשר כדי לוודא שהרכב נמצא באולם התצוגה), לפחות לראות את מרחב הפנים שלו , מימדים, סידור המושבים, קיפול המושבים ועוד - ככה יהיה לך מושג, האם הרכב הזה מתאים לכם לחיי יום-יום.

במקומך הייתי גם לוקח את פיקאסו לנסיעת מבחן (או מבקש ממישהו בעבודה ).

לפי התגובות של האנשים, הגיר הרובוטי של פיקאסו לא כזה גרוע, אבל אין כמו להרגיש לבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לנו אחת כזאת רובוטית

הגיר מצויין ואין שום בעיות רכב מעולה ונוח אפילו סוחב מצויין בקיצור ממליץ מאוד בעיקר על הגיר הרובוטי החסכוני בדלק נוח ( לא כמו של הטיוטה )

• תוכן חדש...