Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מזרן - איך עושים את זה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני צריך לקנות מזרן חדש ויש לי כמה שאלות בנושא:

1.מה רמת הקשיחות המומלצת ? (אין לי בעיות גב )

2. מה הטכנולוגיה המומלצת ( קפיצים, ספוג, לטקס וכו' )

3. אולי פשוט ללכת לאיקאה ולבחור את מה שהכי שנוח ?

תודה, בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

1. מה שנוח לך. בד"כ ממליצים לא לקחת מזרן רך מדי, אבל לא הייתי עורך על זה מסע צלב.

2. לא ממש משנה. ראה סעיף 1.

3. לאיקאה יש מזרנים בגודל שונה מהמידה הנפוצה בארץ.

זה בסדר אם כבר יש לך מיטה משם.

יש כאלה שישנים טוב בכל מצב, יש כאלה ששום דבר לא נוח להם (אני...).

אם אתה שייך לקבוצה הראשונה, ומעולם לא התלוננת על מיטה או מזרן כל שהם, זכית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בחר רק מה שנוח לך.

אני הייתי מתרחק מקפיצים אם אתה "זז" על המיטה הרבה - הקפיצים נשמעים "עובדים" אחרי זמן מה וזה מעצבן. בכללי - מזרן קפיצים פחות "עמיד" או לפחות נותן תחושה עמידה פחות.

כשאני קניתי את המזרן בחרתי את הגודל שאני רוצה ולפי כך הרכיבו בסיס מיטה מותאם. אני לא רואה סיבה שכל חנות מזרנים אחרת תנהג כך.

כשאתה שוכב על מזרון - שכב כמה דקות לפחות. תחליף צד. שכב על הגב, על הבטן, שב עליו. אם המזרן הוא זוגי - כדי שיהיה לו "בולם" לכל בן זוג, כך שלא תרגיש את עומס המשקל (הצד המזרן "נמרח" הצידה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אוקי תודה לכולם,

כדאי לקנות מזרן ספוג שהוא הרבה יותר זול או לא לחסוך בקטע הזה?

כי ספוג זה עדיין רק ספוג...

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

בגדול אתה צריך מזרון שמתאים לך. לך ולא לאף אחד אחר. אני ואישתי קנינו מזרון עם קפיצים כי זה מה שמתאים לנו.

לך לנסות מזרונים שונים ומשונים. רק ככה תדע מה מתאים לך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מאז שקניתי מזרן עמינח פורמולה אני ישן הרבה יותר טוב בלילה...

באמת!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תקשיב, ותקשיב טוב.

כשקניתי מזרונים, לפני 5 שנים, חשבתי כמוך. קניתי זול ונוח.

תוך גג שנתיים, הקפיצים קרסו, המזרון התעוות, והפך להיות סיוט מתמשך.

מעולם לא היו לי בעיות גב , והן התחילו.

במזרון - תשקיע.

תקנה פירמה טובה, תשלם הרבה, והגב שלך יודה לך.

קיבלת כאן המלצה - עמינח פורמולה. אני לא מכיר, אבל עמינח זו התחלה טובה.

אני יכול להוסיף את פולירון, שנחשבים גם הם לאיכותיים.

תקבל המלצות רק ממי שישנים כבר שנתיים שלוש על המזרן.

פורסם

אוקי, רשמתי לפני.

היכן יש מקום עם מבחר גדול של מזרנים ושירות טוב ?

עדיף באיזור ת"א אבל אני נייד.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

מזרן טוב בגודל סטנדרטי (לא באורך 210 ס"מ כמו שקניתי) אפשר לקנות היום ב 2500-3000 ש"ח.

יש הרבה חנויות מזרנים שמחזיקות הרבה דגמים, פשוט עושים "נסיעת מבחן" על כמה מזרנים ומחליטים.

מזרן לא קונים כל שנה אלא פעם ב-10 שנים, שווה להשקיע קצת...זאת הבריאות והשינה שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף להמלצות (החוזרות ונשנות) של BMW,אחרי בדיקה והשוואה בין 3 מותגים מצויינים (סילי,סימונס,קינג קוייל) גם אני בסוף רכשתי מזרן של קינג קוייל.

הוא היה הכי נוח לאישתי ולי ובהשוואה לרמה של המזרון (לקחנו את הסידרה הגבוהה ביותר שבה כל קפיץ בכיס נפרד ועם שכבה עבה של "ספוג זכרון") הוא גם היה זול משמעותית מהמזרונים המתחרים באותה רמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מזרן טוב ימשיך איתך 10 שנים לפחות!

מזרן איכותי יעלה לך באיזור ה4000 ש"ח + .. לדעתי אל תחסוך כאן במיוחד בהתחשב בתקופה הארוכה שזה ישמש אותך

חישוב קל אומר שתשלם עוד 16.6 ש"ח בחודש על מזרן איכותי ל10 שנים הקרובות לעומת מזרן בינוני מינוס.. משמע כולה קופסת סיגריה בחודש וזה בטח יהיה בריא יותר :wink: (עוד 2000 ש"ח למזרן איכותי לחלק ל120 חודשים משמע 16.6 ש"ח לחודש :idea: ).

אני לא התפשרתי גם על הגודל -160X200 , הסטנדרט בדר"כ הוא 190 ס"מ וגם 140 ברוחב..

נ.ב:אל תשכח להתמקח כמו נבלה. :twisted:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

חישוב קל אומר שתשלם עוד 16.6 ש"ח בחודש על מזרן איכותי ל10 שנים הקרובות לעומת מזרן בינוני מינוס.. משמע כולה קופסת סיגריה בחודש וזה בטח יהיה בריא יותר :wink: (עוד 2000 ש"ח למזרן איכותי לחלק ל120 חודשים משמע 16.6 ש"ח לחודש :idea: ).

:twisted:

יש אפשרות למימון? :wink:

BMW M135I

• תוכן חדש...