Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שאתה מתבלבל , אתה פשוט לא מבין מה המשמעות של וואטים , ומה המשמעות של וואט שגנסיס מצהירה מול וואט שכתוב על מגבר של רוקפורד .

הכי טוב זה שתעשה חיפוש בפורום ותשקיע כמה שעות ללמוד את הנושא . אחרי זה תהיה הרבה יותר חכם והשרשור הזה יהיה הרבה יותר יעיל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנת אותי, לא השוותי בין החברות.

בקישור לא צויין את ההספק שאתם רשמתם לי בדפי האשכול לכן טעיתי אולי אני מסתכל במקום הוא לא נכון או שמה שרשום שם לא נכון.

פורסם

אני מציע לך קצת להשתדל יותר אם אתה רוצה שאנשים יעזרו לך . תקרא את הלינקים שניתנו לך ותמצא שם את הנתונים. אם אתה לא מוצא , תעשה חיפוש על השם של המגבר . בכל מקרה בקישור שניתן לך לגנסיס יש את ההספקים המוצהרים והאמיתיים של המגבר.

אם אתה רוצה שיעזרו לך תעזור גם לעצמך. אל תשב כמו גולם ותגיד לא אמרו לי , לא היה כתוב וכו. לא צריך להאכיל אותך בכפית . המינימום זה שתעשה חיפוש ותנצל את המידע שקיים בפורום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בחיפוש קצר שהרצתי בגוגל קבלתי מפרט מדויק באתר היצרן שתואם למידע שספקתם לי.

ולפני כול שאלה שאני פותח בפורום אני מריץ חיפוש (לא שזה עוזר כי רוב התוצאות לא מביאות פרי כלל!)

בכול אופן תודה רבה.

פורסם

אני קראתי את הדיון הזה מהתחלה עד הסוף והגל כאן לא יציב.

אומרים לך בהתחלה שאין בעיה לעבוד עם הP450.4 עם גישור ואחרי זה אומרים לך לרדת ממנו כי הוא לא טוב.

אנשים כאן "מכורים" לגבי הסאנדאון והGENESIS שהוא מגבר מעולה אין לי על זה וויכוח בכלל!

אבל המגבר שאותו בחור רוצה עולה יד שניה כמה ? 500 ש"ח?

אני אומר מניסיון שבגישור הP450.4 עובד בצורה מעולה ותקינה עם האליט שיושב ברכב של חבר.

האליט שאצלו 2 חלקים כמו שאתה מעוניין לרכוש.

אם יש לך אופציה לרכוש את המגבר הזה במחיר ממש נמוך כמו שאתה מציין אז תקנה בלי לחשוב פעמים.

אני לא רוצה לפתוח כאן וויכוחים אבל התוצאות שתקבל מהסאנדאון והP450.4 לא יהיו רחוקות אחד מהשני.

אז אל תשנה את התוכנית שלך, נכון שהיא זולה למרות שיש לך תקציב (לא יודע למה אבל זו החלטה שלך)

אבל מה שאתה רוצה אפשרי לעבודה ונשמע מצויין אתה מוזמן להגיע אלינו ולשמוע בעצמך.

אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי.

פורסם

יש לך חוש הומור מפותח ואתה כנראה בא להשוות מגבר כמו ג'נסיס 3 מול 450.4 בתור בדיחה.אם כן הצלחת.כי אין בכלל מקום להשוואה פה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא השוותי אותו בכלל לרוקפרוד.

קראת וראית שאני מנסה להשוות אותו לרקופורד? אם כן ממש לא.

אין מה להשוות רק ציינתי עובדה לא השוותי!

אני דברתי על הסאנדאון, שלא יהיה הבדל כזה גדול בין השתיים בגישור שאותו בחור זקוק לו.

חוץ מחור בכיס :-)

פורסם

כול המטרה של האשכול הזה הוא היה בראש ובראשונה לברר על נושא הגישור בP450.4

לא עולה לי כסף לבדוק את הנושא, אני יכול לבדוק ולהחליט ולראות איך זה נשמע.

אם הוא יהיה יציב בגישור (שלפי כול מה שהבנתי מהאשכול הוא יהיה יציב) ולא יעשה בעיות אז הוא ישאר.

אם אני לא ירגיש הבדל (לדוגמא) בין הסאנדון לRF (עם הדגם שציינתי) אז חבל פשוט על הכסף.

דעות על הנושא יתקבלו בברכה רק שאין צורך בריבים.

פורסם

בשביל 500 שקל הדיון הזה ירד מהפסים? תקנה את המגבר, אנשים אמרו שזה שילוב סביר, אז תנסה, כמובן שזה עד שתשמע משהו טוב יותר. אמנם וואט זה וואט, אבל מה המסלול שהאות עובר בדרך? באיזו צורה הוא מוציא את הסאונד? כנראה שלסאונד אין יותר מדי חשיבות חוץ מלומר 'יש לי רוקפורד ומורל ברכב'. אז למה להשקיע באילייט מלכתחילה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מבחינתי הוא לא ירד מהפסים, סה"כ שאלתי אם הוא מסוגל לעמוד בכול הפעולה שאני רוצה לבצע וקבלתי תשובה.

אם הוא ירד מהפסים זה לא היה בגללי תיהיה בטוח בזה.

בכול אופן מה זאת תומרת "מה המסלול שהאות עובר בדרך?" הכוונה לחיוט?

בכול מה שקשור להתקנה זו הדאגה האחרונה שלי.

ולשמוע יותר טובים אני בטוח שאפשר, זה תמיד אפשר.

פורסם

ממש לא התכוונתי לחיווט אלא לרכיבי המגבר. לעשות פעולות מסוימות כמו להגביר את הרמקולים - הוא יעשה. באיזו איכות? המגבר תהיה החוליה החלשה בסאונד במקרה הזה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

העלאת כאן נקודה טובה ומעניינת, להגיד לך איך רכיבי המגבר אני לא יודע.. (אתה כן?)

להגיד לך איך זה ישמע בצורה הסופית זה אני כן יכול להגיד לך בהקדם האפשרי.

וברור כשמש, במידה וזה באמת תיהיה החוליה החלשה במערכת הוא יפורק באותו היום שהוא נכנס לרכב.

לא מדובר על מוצר חדש זה מוצר של חבר שאפשר לפרק בדיוק כמו שהרכיבו אותו.

וזו הייתה השאלה השניה בעצם עוד מהתחלה... איך המגבר הנ"ל יגביר את הסט...

את התשובה הזאת אני חושב שאני יצטרך לגלות לבד :-o

פורסם

הכל שאלה של מה הסטנדרטים שלך :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

גבוהים עד כמה שאפשר, אבל אנחנו בקרוב נראה אם זה עומד בצפיות שלי כמו שזה עמד בצפיות של המשתמש סווגוד.

אני יעדכן זה בטוח :-)

פורסם

שוב, הכל שאלה של סטנדרטים ושל מה אתה מכיר :)

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...