Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט המון אנשים מחוץ לפורום שדיברתי איתם על הפיאט עשו לי פרצוף כזה : :???: ואמרו לי להתרחק מהרבה סיבות: אם זה בלאי נמוך של המנוע, אם זה שהן נוטות להתקלקל וכו'.
1. לא קיימת מכונית שלא נוטה להתקלקל.

2. כשאני אומר לאנשים שאני נוסע על פונטו הם גם עושים לי פרצופים וזלזול (אין מה לעשות, כולם מקצוענים, עשו דוקטורט במכונאות.

3. קניתי את הפונטו שלי במרץ השנה, הוא בערך בן 12-10... 0 תקלות עד עכשיו (טפו טפו) אני כבר מחכה שמשהו יתקלקל (לא נעים לי מאלו שהאוטו היותר חדש ומוצלח ויותר יפני מתקלקל יותר משלי)

4. חלקים זולים + כל מוסך יודע להתמודד איתה => שילוב מנצח.

נ.ב. סליחה על חוסר אובייקטיביות, אני נהג חדש ולא יצא לי לנהוג על יותר מדי רכבים.

פורסם
מה בעיניין החלקים של השרייד? יקרים? הפסיקו לייצר את השרייד לפני 5[?] שנים לא? כיצד יש עדיין חלקים?

10 שנים זה יותר מדוייק.

איתמר.

את האמת מעולם לא הפסיקו לייצר את השרייד. הפסיקו להביאה לארץ אבל ניתן לקנות שרייד עם מנוע בנפח 1000 סמ"ק בחו"ל.

פורסם

לא ברורה לי ההתלהבות מהשרייד ממש סתם אוטו.

פונטו היא ברמה אחרת.

בסופו של יום אתה נוהג ברכב ממש, לא בשמועות, לא בדעות הקדומות, שב ברכב, סע קצת, תרגיש את ההבדל.

כמו להשוות ספסל לכסא משרדי נחמד.

לא הייתה לי פונטו, אבל אני מכיר אישית חברים שמאד מרוצים ממנה.

הייתה לי פיאט אונו 1.0 פייר לפני הרבה שנים, שנסעה כל שבועיים לאילת (מת"א) מלאה ב 4 או 5 חברה וציוד צלילה (דחוסים כמו סרדינים), דוושת הדלק הכירה בזמנו שני מצבים בלבד on/off מלא.

וסבלתי מתקלה אחת בלבד - נשרפה לי נורה קידמית!

אל תאמין לשטויות על צרפתיות ואיטלקיות, ככה זה בחיים מי שרוצה להינות נהנה השאר שואלים אם כדאי ואם זה מסוכן....

פונטו רכב חביב ואמין לכל הדעות, אתה לא ממש קונה איטלקיה אקזוטית קיצונית.

הסיכון נמוך, לא טוב, תחליף.

(את הסטארלט אני לא מכיר בככלל אז קשה לי להתייחס)

בהצלחה

נתן.

פורסם

נוספו לחיפושים גם הסאקסו והקליאו, האם אחת מהן עדיפה על הפונטו? מבחינת חסכונות\אמינות\אחזקה\בטיחות\הנאה..

תודה שוב!

פורסם
נוספו לחיפושים גם הסאקסו והקליאו, האם אחת מהן עדיפה על הפונטו? מבחינת חסכונות\אמינות\אחזקה\בטיחות\הנאה..

להערכתי עלות חלפים ותיקוני צפויה להיות קצת זולה יותר בפונטו.

הופה:

חשבתי שרצית רכב אמין, זול לתחזוקה.... ופתאום הנאה- כל הכבוד אתה בכוון הנכון אבל אם כך אין שום קשר לשרייד.

לצערי לא יצא לי לנהוג ב סאקסו אני מכיר ניטב את אחיותיה השונות לבית פיג'ו שאני מאד מאד אוהב אבך אני לא בטוח לגבי הדמיון, עם השנים נתקלתי בלא מעט פעמים ש "ממש אותו רכב, אותו מפעל רק שם שונה" התברר כרכב עם תחושה שונה, והקליאו אוטו די "סבבה", קח סיבוב ממישהוא ותרגיש.

רושם כללי מהדרישות שלך - לך על פונטו.

פורסם

אני אכן נוטה לכיוון הפונטו, הבעיה היא שממש קשה להשיג אוטו עם ק"מ טוב שלא היה בהשכרה בשנים שאני מחפש, לכן אני מחפש לפזול לכיוונים שונים שאולי יהיו ברמה של הפונטו.

פורסם

למרות ההשמצות ו"הנטיה האיטלקית" שישנה בפורום:

נהגתי 6 שנים על דייהטסו שרייד 1000 הילוכים מודל 93.

עשיתי על הרכב 80000 ק"מ והרכב נמכר עם 170K ק"מ.

הרכב פשוט חיית אמינות שהפונטו יכול לקנא בה!!!

(לאחי היה פונטו 96 בחברה שנ,קנתה כחדשה והוא סבל ממנה קשות)

התקלות ב6 שנים:החלפת -אלטרנטור ,סטרטר ,2 מצברים,4 צמיגים.זהו!!!

הרכב נמכר עם הקלאטש המקורי,הרדיאטור והאגזוז המקוריים(רכב בן 16 שנים)

המזגן לא הוחלף מעולם ופעל בעוצמת קור מקפיאה!!

נכון המושבים של הפונטו נוחים יותר,הסחיבה טובה יותר-אבל עם ד"ר גב לא תרגיש הבדל.

אם אתה מחפש שקט נפשי ,אמינות מוכחת, והוצאות אחזקה מגוחכות-

הבחירה המועדפת היא שרייד/טיוטה סטארלט(אותו רכב כמו השרייד)

כמובן שיש לבדוק כל רכב לגופו.יש שרייד הרוסות ופונטו שמורות וההיפך.

לגבי קורסה אמינות כמו של הפונטו -בינונית-אבל מחירי חלפים הרבה הרבה יותר יקרים-

(עדיף פונטו מבין השתיים)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...