Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,צרפתיה שלי ממשיכה לעשות לי קונצים גם אחרי כל האהבה שאני משקיע בה,היום הנעתי את האותו ושמתי לב שהמאוורר מזרים אויר קבוע בלי קשר למצב הבורר,שיחקתי אם הבורר אך לא עזר,כל פעם שאני מסובב סוויץ' מאוורר עובד,חששותי הן שנגד מהרויות נתקע במצב פתוח אך אני לא מצליח לזהותו,אם מישהו יוכל לתת לי כוון אשמח,ואם זה לא נגד אזי מה יכולה להיות בעיה?

עגב מדובר בפג'ו 205 FOREVER 98

תודה לכולם

שבת שלום

פורסם

אז זהו,עשיתי חיפוש ברכב,באיזור מימין של דוושת גז,ולא מצאתי דבר,אננני יודע גם מה עלי לחפש,היכן ממוקם נגד המדובר ואיך הוא נראה

פורסם

שלום.

עם אני הבנתי אותך טוב אתה מתכוון שאתה מדליק סוו'יץ אתה מרגיש שיוצא אויר שהפתחי היוורור?

יוצא אויר חזק או חלש?

בוא אני יספר לך משהו.. עם יוצא קצת אויר חלש אז אתה יכול להרגע הכל בסדר!

ב-205 עשו את זה קבוע שיצא טיפה אויר בשביל שתמיד יהיה זרימה של אויר ברכב.

עם זאת הבעיה קיבלת תשובה והכל בסדר שיהיה שבת שלום.

פורסם

ניסן אודה לך מאוד,מחר אנסה לבדוק ע"י ניתוקים של צמות ממקומן ולסובב סויץ' ולזהות איזה חלק זהו נגד עצמו,ידוע לך אם צריך לפרק פנלים בשביל זה

פורסם

ניסן תודה לך,אבל היכן החלק הזה יושב? בצד של הנוסע? כבר פירקתי לא פעם דש לגמרי ולא זכור לי שראיתי משהו כזה.

• תוכן חדש...