Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על העזרה,הדף השני ממש בהיר ולא רואים כלום,אז אם צריך משהו משם תשאלו ואני אכתוב פה

האוטו נראה ונוסע די טוב,המזגן עובד טוב אבל הבדיקה נראית לי לא משהו.כדאי לוותר?

המחירון באזור 7000,הוא מוכן לרדת ל5,500.הטסט נגמר עוד חודשיים.

http://img27.imageshack.us/img27/6093/16354074.jpg

פורסם

ומה בדיוק רצית, שמכונית בת 17 תגיע לתוצאות או נתונים של מכונית חדשה ?!

מכוניות משנתונים כאלו, לוקחים למכונאי שסומכים עליו היטב, ומשם לפחח שיעיף מבט, ואם הכל טוב, פחות או יותר, קונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ומה בדיוק רצית, שמכונית בת 17 תגיע לתוצאות או נתונים של מכונית חדשה ?!

מכוניות משנתונים כאלו, לוקחים למכונאי שסומכים עליו היטב, ומשם לפחח שיעיף מבט, ואם הכל טוב, פחות או יותר, קונים.

אומנם לא ציפיתי שהבדיקה תצא חלקה,אבל לא עד כדי כך.

אני לא מבין כ"כ ברכבים,השאלה היא האם לפי הבדיקה זה נראה שהרכב עלול להיגמר כל רגע?

וגם כמה צריך להשקיע בו(מבחינת עלות,ומה הדברים הכי חשובים לתקן/להחליף)כדי שיהיה אפשר ליסוע בו,וככה אדע איך להתמקח עם המוכר.

אגב,שכחתי לציין שהרכב הוא יד שניה,175k ק"מ

פורסם

טופס הבדיקה באמת לא נראה חלק ויפה, אבל כנראה שכל בדיקה שתעשה לרכב ממודל כזה תצא דומה למה שאתה רואה כאן.

קשה לקבוע מה תקין ומה לא, וברכב במודל ובמחיר כזה צריך להבין שכנראה לא הכל גם צריך להיות תקין.

ההמלצה של חן נכונה ומדויקת - קח את הרכב למכונאי שאתה סומך עליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה רכב ראשון שלי ואני עדיין לא מכיר מוסכניק טוב שאפשר לסמוך עליו

לדעתכם כדאי להתרחק מהרכב הספציפי הזה?

אני מסוגל להרחיב את התקציב לכיוון 10-11k,השאלה אם זה יהיה משמעותי מבחינת התמורה שאקבל

אם אני אשקיע קצת יותר ואלך על רכבים כמו הפיאסטות שנת 98,התמורה תהיה הרבה יותר טובה?או שזה עדיין אותו סגנון?

אגב,הרכב אמור להיות חסכוני(סטודנט)ולהיות מסוגל לטפס מידי פעם לירושלים(כל שבוע-שבועיים),אך בעיקר בתוך העיר ירושלים וגם באזור מישור החוף

תודה על הסיוע

פורסם

ההבדל ניכר. השאלה היא האם הגדלת תקציב הרכישה תבוא על חשבון התחזוקה השוטפת, למשל.

אל תקפוץ מעל לפופיק, אבל המבחר גדל בצורה משמעותית עם הגדלת התקציב.

מטופס הבדיקה אפשר לראות שיש חופש במשולשים, מה שעלול לגרום לפסילה בטסט הקרוב. כמו כן הרדיאטור פגום ואולי דורש תיקון או החלפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ההבדל ניכר. השאלה היא האם הגדלת תקציב הרכישה תבוא על חשבון התחזוקה השוטפת, למשל.

אל תקפוץ מעל לפופיק, אבל המבחר גדל בצורה משמעותית עם הגדלת התקציב.

מטופס הבדיקה אפשר לראות שיש חופש במשולשים, מה שעלול לגרום לפסילה בטסט הקרוב. כמו כן הרדיאטור פגום ואולי דורש תיקון או החלפה.

תודה

אני ארד מהרכב הנוכחי ואעבוד על הגדלת התקציב

• תוכן חדש...