Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי הוא לא מוכר לדילרים, צריך להזמין מהאתר שלו.

בדור שני אתה מתכוון לG או לאייפון הראשון שיצא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זאת אומרת שאין שום נציג בשום קניון או חנות עם הוולנטיין???

לגבי האייפון איבדתי כבר את כל הדורות שהוציאו, האחרון היה 3GS?

אז אחד לפניו.. שהוא דור 2? או הראשון?

תודה על העזרה

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

וולנטיין: לא אמור להיות. בהחלט יכול להיות שמישהו יחזיק, אבל זה אף פעם לא דילר מסודר.

כמה זמן תשהה בניו יורק? המשלוח לעיר לוקח שלושה ימים, אתה יכול לתזמן את זה לשהות שלך.

אייפון:

יש אייפון דור ראשון, הושק לפני שנתיים, עובד ברשת דור 2.5. גוף מאלומיניום.

אייפון 3G הושק לפני שנה. עובד ברשת דור שלישי ועל כן שמו, אפילו שהוא דור שני למשפחת האייפונים.

אייפון 3GS הושק עכשיו. אמור לתמוך ברשת מהירה יותר (לא יודע מה בארץ, פה עוד לא פרשו את הרשת), ומכיר יותר RAM ומעבד מהיר יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אהיה בניו יורק מה25 עד ה 31

השאלה אם כדאי לקחת את הסיכון או שפשוט אני אתקשר אליהם ואשאל ישירות מה הפרוצדורה .

לגבי האייפון אז התכוונתי ל3G כי החדש לפי מה שהבנתי אין פריצה ואין טעם להביא אותו?

תודה מראש.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

את החדש אפשר לפרוץ, אם כי יש בעיה ללא מקומיים לקנות אותו. יכול להיות שהם באמת זמינים בcraigslist.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...