Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם
- הייתי עושה קו עירום אם הייתי גר לבד אבל אני גר עם ההורים.

בחור מתחשב

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עצות להתמקחות בסוכנות? - א) תציע למנהל האולם לסגור את העניין בשיחים בחוץ

ב) תרוץ אחרי אנשי מכירות ולקוחות אחרים עם גרזן

ג) תארגן מחוץ לסוכנות מופע שירה בציבור עם מיטב הלהיטים של אלון חסון

ד) תזמין את הצוות לאירוע מירוצי ג'וקים שאתה מארגן

ה) תחליף בסתר את המים של מכונת קפה באולם בוודקה

אם זה לא יעבוד, אני לא יודע מה כן

האם לפורום יש שעות פתיחה?

תבוא מחר בעוד יומיים.

בעיקרון זה בימים שמיני ועשירי בשעות בין 35:00 ל38:00, אבל עכשיו יש עיצומים

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
טבעת נישואין שנקנתה מפדני לפני 7 שנים, התבקעה לה. מה עושים? - אין טבעת - אין נישואין. עילה מצויינת לביטול עיסקה, זה כמו להתנתק מהוט לפני תום ההתחייבות על סמך זה שהם הורידו ערוץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זרקו אותי מלמטייל או מה עושים עם כסף בטיולים - אתה יכול לבוא לטייל בחדרה, ועל הדרך לתרום לי את הכסף

פורסם

מתלבט מה עדיף - טיוטה קורולה - או טויוטה קורולה? או אולי טויוטה קורולה? על טויוטה קורולה חשבת? לדעתי, אם אתה צריך לבחור בין טויוטה קורולה לטויוטה קורולה, לך על טויוטה קורולה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזמן לא נכנסתי לכאן:roflmao:

ניקיון בעזרת אלכוהול - רעיון מעולה. תתחיל לשתות עד שהרכב יראה לך נקי שוב, כמו עם בחורות מכוערות בפאבים.

צביעת רכב במחיר זול - יש חיה כזאת? - כן, פיל. יש חיה כזאת. שים לפיל חומר משלשל במזון ותעבור מאחוריו עם הרכב. יש לציין שזה תקף רק לגוונים של חום.

הוצאת רכב מהארץ - פשוט תשאיר את הרכב פתוח עם המפתחות בפנים, בבוקר למחרת הוא כבר יהיה מחוץ לגבולות המדינה.

עריכת כותרת - אתה רוצה לדפוק לנו את כל הכיף פה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המשפחה מתרחבת,והסוויפט כבר לא מספיק גדולה - תפסיקו לאכול במקדונלס ותתחילו לעשות קצת פעילות גופנית.

[h=3]סוזוקי סוויפט 2008 נתיך נעלם? - שוב אתה? בטח אחד הילדים היה רעב.[/h]

קולוקולוקולו...הטיגריס הכחול נוהם בדרכים - עם - אתה צריך להפסיק עם הקראק, ויפה שעה אחת קודם.

התייעצות לגבי מסרק הגה - לא, זה לא מתאים גם לשיער.

למה אסור ליהיות חולה בארצינו? - כי בית חולים עולה כסף. עדיף שתמות כבר.

מחפש מתכון מנצח להום-פרייז, מישהו בקהל מכיר? - אם אתה אוכל הום-פרייז במסעדה, זה עדיין נחשב להום-פרייז או רק פרייז? עמוק.

כיסא דמוי עור - לפחות זה לא עור דמוי כיסא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...