Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=3]תגידו!? אתם חושבים לקנות רכב רק בגלל שהוא עושה 6.3 למאה קמ"ש? מה נהיה!? - ומה עם מחזיק כוסות מספיק גדול לנרגילה, אפשרות לחבר מתקן הידרופוניקה בבגאז', וספויילר שאפשר לפרק, ולשים בצד כדי שיהיה ספסל לשבת ולפצח גרעינים?[/h]

[h=3]איזה רישיון אני צריך על מנת לנהוג במוטור הום? - רישיון ב' (בית)[/h]

[h=3]חודש עם טויוטה קורולה החדשה - אני מאוהב :-) - למען הבריאות הנפשית שלך, כנראה עדיף שלא לתת לך לקנות קאמרי.[/h]

לפעמים מבינים שביוב זה חרא...

גבר, הייתה לך פעם קרייזלר סברינג?

הייתה לי דייהו נובירה :silly:

[h=3]שברולט ספארק מנוע 1.0 - כמה פעמים צריך להגיד לכם, BDSM זה פורום ליד[/h]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז קניתי מקדחה (ועכשיו שאלות..) - כן, השכנים נורא ישמחו לשמוע אותך מוציא אותה לנסיעת מבחן ב2 בלילה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דייהו - בכי במושב הנהג

פורסם
רנו סניק- האגו נשאר בבית.

וגם האוטו, כי ה%$^# שוב פעם לא מניע, ואתה נוסע באוטובוס לעבודה/אבטלה

פורסם

זה מזכיר לי, יש לי שכן בכיסא גלגלים שהיה צריך לעבור לכיסא ממונע, הייתי צריך להזכיר לו שקוראים לזה "כיסא ממונע", כיסא חשמלי זה משהו אחר לגמרי.

• תוכן חדש...