Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנטייה הטבעית שלי בתור מנהל כאן, היא למחוק לך את ההודעה ולתת לך התראה.

אבל מצד שני, נתת כאן רעיון לדיון מעניין.

יונדאי החלה לייצר מכוניות ב 67', ומבין היצרניות הגדולות בעולם, יונדאי היא היחידה שאין לה שום מסורת, שלא לדבר על דגמים מעוררי ערגה.

המכוניות הראשונות של היצרן הקוראני היו סה"כ דגמי פורד שהורכבו ברישיון, ולמעשה רק בתחילת שנות ה 80' יונדאי החלה לפתח בעצמה מכוניות, תוך סיוע מאסיבי של מיצובישי היפנית.

למעשה המכונית הראשונה שהיתה פרי פיתוח עצמאי לחלוטין של יונדאי, היתה האקסנט שהוצגה בסוף 94', וביחד עם הלנטרה שהתבססה על הסופר לאנסר (לא בדיוק) והסונטה שהתבססה על הגאלנט, הגיעה יונדאי לארץ בסוף 94'.

העיתוי היה מצויין מבחינתה, לאחר שדגמים מיושנים כמו האקסל והפוני נעלמו.

מדגם לדגם הורגש השיפור המתמיד, וכשהגיעה ה I30 החדשה, אפשר היה לציין את העובדה שיונדאי יישרה קו עם הטובות שבמיתחרותיה.

בנוסף, יונדאי הוכיחה שהיא יודעת לייצר דיזלים מצויינים ורכבי שטח ראויים בהחלט.

נכון להיום, אני לא חושב שיש מותג שנוא יותר בארץ מיונדאי, וממש לא בצדק, וזה עוד לפני שהזכרנו את רמת האמינות המצויינת שהפגינו מכוניות החברה, והתחזוקה הזולה ופשוטה.

למה למחוק?! זאת הדעה שלו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מדהים, נראה כל כך טוב במציאות שזה פשוט לא יאמן, אני שואל כל הזמן אנשים שנוסעים איתי מה הם חושבים על הסונטה כשהיא חולפת על פנינו וכולם אומרים - וואו, זאת יונדאי ?

ד"א העתקות, הסדרה 5 החדשה נראית בחושך מאחור ממש כמו היונדאי ג'נסיס שיצאה שנתיים לפניה. זה ממש מבלבל.

haters will hate

פורסם

גם הסונטה הישנה מתחילת שנות ה2000 ,זה נראה כמו חיקוי של יגואר ,היתה לי אחת כזו לא הסתדרתי איתה מבחינת אמינות וצריכת דלק, מנוע 2000 יחסית היה סביר וגם הגיר הפשוט היה מצוין עד כמה שאפשר, מעבר לכך היתרון העצום שלה היה המרווח ,לא הייתה לסונטה מתחרה בקטגוריה מהבחינה הזאת ,כשהייתי מסיע חברי משפחה 3 אנשים מבוגרים היו נכנסים מאחורה בקלות ואפילו היה מקום לרגליים ואלה היו אנשים לא קטנים (קווקזים) כך שבקטע הזה היונדאי התאימה לי מאוד.

החסרונות שלה היו האבזור הלא משהו ,ובעיקר האמינות, בצדק או בלא מכרתי אותה אחרי שהלך לה המנוע ונשבר לי שכל פעם יש איזה דפק קטן שגורר נסיעה למוסך ,אמרתי למוסכניק שלי אני לא רוצה לראות אותך חוץ מאשר בטיפולים שוטפים ,נתן לי מאזדה 3 ואמר לי להתראות. בשנה האחרונה ראיתי אותו רק לטיפול 170K :) טפו טפו טפו

הסונטה הנוכחית העיצוב שלה הוא יפה מאוד ,כל פעם שאני עם הרכב ליסינג בטיפול אני נכנס ליד לאולם תצוגה ומתבונן בה ,גם הIX35 החדשה נראית מעולה.

הרכבים החדשים של יונדאי אינם לא אמינים כמו בעבר ,אך לצערה של חברת כלמוביל הסטיגמה הזאת עדיין נשארת תקיפה (ולא בצדק).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...