Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב סאניאג רקסטון 2700 דיזל .שנת 2006

שאני לוחץ על הברקס ואני משחרר טיפה נשמע מין תיקתוק. ואמרו בגלל שהגומי התייבש

מדובר בבוקסות של המשולש.

היום משהו אמר לי שבשביל לחליף את הבוקסות חייבים להחליף גם את המשולש וזה אמור להיות סיפור יקר..

חייב את עזרתכם

פורסם

בשביל להחליף בוקסות, תפוחים, מחברים, איך שלא תקרא להם, אתה לא חייב להלחיף משולשים, וזה עובד גם הפוך, בשביל להחליף משולשים לא חייבים להחליף בוקסות.

מה שכן חייבים, זה לפרק אותם, שכן הם מורכבים על הרכב ביחד, אחרכך להפריד אותם אחד מהשני, ואז מחליפים מה שרוצים, מחברים את החלק שלא רוצים להחליף חזרה ומרכיבים חזרה על הרכב.

מה שכן אני מציע, זה לבדוק מה המצב של של המשלושים, שכן במידה והבוקסות החזירו נשמתן לבורא, יש סיכוי טוב שכך גם המשולשים, צריך פשוט לבדוק שהגומי בנקודות החיבור (טבעת ברזל בתוך מעטפת גומי ועוד ברזל מסביב. משהו כזה:

(ברזל(גומי(ברזל)גומי)ברזל) יצירתי משהו אני בשעות האלה:-)) שלם ואין חופש תזוזה של עיגול הברזל הפנימי.

בגדול, תוספת המשולשים לא אמורה לעלות יותר מידיי (לפני חודשיים בערך הוחלפו ברכב הקודם שלנו (קסארה) והעלות הייתה בסביבות 500 ש"ח כולל עבודה והכל, מה שכן בוקסות לא הוחלפו).

מקווה שעזרתי

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...