Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם הציעו לאבי לקנות מרצדס e קלאס שנת 97 (המכונה בישראל מרצדס "שקל וחצי") האוטו עבר 150 אלף ק"מ אבל האוטו שמור בקנאות והוא בלי תאונות בלי כלום הרכב הוא של חבר טוב טוב שלנו והוא ממש כמו חדש נראה המחירון של הרכב הוא 116 k ולנו הוא ימכור ב 100 k הבן אדם הזה הוא כמו משפחה שלנו והמשפחות שלנו חברות עשרות שנים כך שאין מצב שהוא עובד עלינו

האם כדיי??????

כי אבי במילא מתכוון להחליף את הרכב וזה נשמע טוב האמת

יש דבר אחד שהפחיד אותי רק שהוא אמר לנו שהוא משלם ביטוח 14 k בשנה זה נורמלי או שפשוט מרמים אותו?????

פורסם

נורמלי לחלוטין.

אולי היית עוזר קצת ואומר לנו גם איזה מנוע.

נשמע לפי המחיר 220 אולי.

בכל מקרה, הביטוח במרצדס, לרוב התעריף הכי גבוה בסגמנט.

הטסט גם כן יקר.

בכלל, אוטו יקר לאחזקה.

אם היית אומר איזה נפח, אולי היה אפשר לת לך כיוונים אחרים.

בכל מקרה, ברכבי יוקרה זה לא ממש מציאה מה שהבחור הציע.

אם אתה רוצה ב.מ.וו סדרה 5 (אותה קטגוריה) צור קשר בפרטי.

פורסם

14K ביטוח זה יקר מאוד.

אבא שלי משלם מחיר כזה לE320 שנת 2001.

אם היא באמת שמורה מבחינה מכאנית, אין סיבה שיהיו לה בעיות מיוחדות לאחר 150K ק"מ.

כדאי לבדוק את הרכב במוסך מורשה של מרצדס, וזאת על מנת שיבדקו (בין היתר) תפקוד מחשב. מחשב הרכב מאוד דומיננטי והחלפה או תיקון מחשב ברכב כזה זה סיפור מאוד יקר.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
שלום לכם הציעו לאבי לקנות מרצדס e קלאס שנת 97 (המכונה בישראל מרצדס "שקל וחצי") האוטו עבר 150 אלף ק"מ אבל האוטו שמור בקנאות והוא בלי תאונות בלי כלום הרכב הוא של חבר טוב טוב שלנו והוא ממש כמו חדש נראה המחירון של הרכב הוא 116 k ולנו הוא ימכור ב 100 k הבן אדם הזה הוא כמו משפחה שלנו והמשפחות שלנו חברות עשרות שנים כך שאין מצב שהוא עובד עלינו

האם כדיי??????

כי אבי במילא מתכוון להחליף את הרכב וזה נשמע טוב האמת

יש דבר אחד שהפחיד אותי רק שהוא אמר לנו שהוא משלם ביטוח 14 k בשנה זה נורמלי או שפשוט מרמים אותו?????

קודם כל, איזה רכב היה לכם לפני ???

כתור אחד שעשה קפיצה מרכב משפחתי ליוקרה/סלון אני יכול להגיד לך שההבדל הוא פשוט עצום בכל הדברים (נוחות, אבזור, גודל, כח וכו') אבל גם צריך לקחת בחשבון הוצאות הרבה יותר גבוהות ...

אני הייתי מציע לשקול שוב את הקפיצה של 2 רמות מכיוון שמי שהחזיק בעבר רכב בסדר גודל כזה רגיל להוצאות גודולות במוסך, בביטוח, בדלק וכו' ...

ב-100K ש"ח אפשר לקנות משפחתית בת שנה גג שנתיים שזה ממש רכב חדש על הכביש, עם אחריות והכל, והכי חשוב, עם סדר גודל הוצאות שאתם רגילים אליהם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז אבא שלי חזר רק עכשיו מקנדה עם אמא שלי הם היו שם שנה כי היה לאבא שלי שם עסקים תאמין לי שאבא שלי מכיר טוב טוב את ההוצאות הללו עכשיו הוא נוסע בבמו 520 מחברת השכרה עד שהוא ימצא לעצמו אוטו לפני זה הייה לאבא שלי מרצדס s קלאס אבל לא מהצורה החדשה אלה מהיותר מרובעות עכשיו לא אמרתי שזה יקר אני פשוט התפלתי כי בזמנו אבא שלי אמר לי שהוא משלם 12 אלף ביטוח ואני לא מבין איך פה משלמים 14?????

בקיצור אני שואל על הקנייה עצמה האם היא טובה

ואם לא רימו את חבר שלנו בביטוח

תודה דורון.

נ.ב.

מישהו מכיר חברת ביטוח זולה יחסית כדאי שאני יבדוק איתם??

פורסם

תשמע במחיר הזה לא יודע עם כדי לאבא שלך ללכת על שנת 97 ,אבא שלי מוכר את המונית שלו (E-CLASS 2002) שמורה מאוד מטופלת מכנית כל שבועיים במוסך המרכזי ויענו במצב מצויין (לא רומז לך שתקנה מאיתנו או משהו כזה כי אבא שלי מוכר אותה עוד 4 חודשיים והוא מחליף לדגם 2005) האוטו כיום עם 300 ומשהו אלף (אומנם אבל זה מרצדס זה מנוע של מליון קילומטר) והוא עולה 120 במחירון (אני חושב) לא יודע עם לא שווה לכם ללכת על אופציה של מרצדס יותר חדשה שהיתה בעברה מונית.

ויש גם שמוכרים בפחות מ-120 אלף.

פורסם
תשמע במחיר הזה לא יודע עם כדי לאבא שלך ללכת על שנת 97 ,אבא שלי מוכר את המונית שלו (E-CLASS 2002) שמורה מאוד מטופלת מכנית כל שבועיים במוסך המרכזי ויענו במצב מצויין (לא רומז לך שתקנה מאיתנו או משהו כזה כי אבא שלי מוכר אותה עוד 4 חודשיים והוא מחליף לדגם 2005) האוטו כיום עם 300 ומשהו אלף (אומנם אבל זה מרצדס זה מנוע של מליון קילומטר) והוא עולה 120 במחירון (אני חושב) לא יודע עם לא שווה לכם ללכת על אופציה של מרצדס יותר חדשה שהיתה בעברה מונית.

מנוע זה לא החלק היחיד ברכב... :?

פורסם

מונית זה רכב שחוט.. לא רק במנוע.. אלא בכל המכלול שקוראים לו "רכב".. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבעיה היא שזה 120 לפני מכס וכו'....

פורסם

מונית זה רכב שחוט

לאו דווקא, ישנן מוניות שהן יחסית שמורות. מה שכן 2002 עם 300K ק"מ לא נשמע הגיוני בכלל, זה פשוט יותר מידי ק"מ יחסית לזמן (גם אם המונית ננהגת ע"י 2 נהגים).

פורסם

מונית עושה ביום בממוצע בין 500 ק"מ ל 1000 אז זה המון!!!!

אבל עזבו תחזרו שנייה בבקשה לנושה כי ז באמת חשוב לי בבקשה תעזרו לי

תודה מראש

דורון.

פורסם

אז בוא אני יחדש לכם לאבא שלי יש מרצדס E-CLASS 2002 והיא שמורה מאוד אין עליה מכות אפילו סמלים ופס קישוט שגנבו ממנה (אנשים מגעילים) הוחלפו לחדשים ,בטמבון האחורי היתה פעם אחת מכה מאיזה מישהו שנכנס באוטו, חוץ מזה שאני טעיתי שכתבתי 300 זה 380 קילומטר.

היא מונית מבפנים היא חדשה לגמרי לפני שבועיים נגמר האחריות ובתוקף האחריות הוחלפו גיר,הגה,משאבת דלק,תושבות,בתוך האוטו הוחלף רדיו דיסק ולוח שעונים אפילו שלא היה צורך לעשות החלפה של אותם חלקים אבל בשביל שיהיה יותר קל למכור וכדי למי שיקנה אותה יהיה ראש שקט אותה אז נעשתה ההחלפה.

בוא אני יגיד לך משהו תלוי מי אותו אחד שמחזיק במונית יש מוניות שבמצב גרוע מאוד ויש מוניות ששומרים עליהם והם במצב מצויין.

אפילו הכובע למונית שיש בארץ שהורס את הגג של האוטו אבא שלי החליף , דרך דוד שלי הבאנו מגרמניה קובע מקורי של מרצדס שמתחבר לאוטו ללא צורך בברזלים כמו בארץ שמשאירים חלודה ופוגעים בצבע.

שוב זה תלוי מי בעל הרכב..................

פורסם
אז בוא אני יחדש לכם לאבא שלי יש מרצדס E-CLASS 2002 והיא שמורה מאוד אין עליה מכות אפילו סמלים ופס קישוט שגנבו ממנה (אנשים מגעילים) הוחלפו לחדשים ,בטמבון האחורי היתה פעם אחת מכה מאיזה מישהו שנכנס באוטו, חוץ מזה שאני טעיתי שכתבתי 300 זה 380 קילומטר.

היא מונית מבפנים היא חדשה לגמרי לפני שבועיים נגמר האחריות ובתוקף האחריות הוחלפו גיר,הגה,משאבת דלק,תושבות,בתוך האוטו הוחלף רדיו דיסק ולוח שעונים אפילו שלא היה צורך לעשות החלפה של אותם חלקים אבל בשביל שיהיה יותר קל למכור וכדי למי שיקנה אותה יהיה ראש שקט אותה אז נעשתה ההחלפה.

בוא אני יגיד לך משהו תלוי מי אותו אחד שמחזיק במונית יש מוניות שבמצב גרוע מאוד ויש מוניות ששומרים עליהם והם במצב מצויין.

אפילו הכובע למונית שיש בארץ שהורס את הגג של האוטו אבא שלי החליף , דרך דוד שלי הבאנו מגרמניה קובע מקורי של מרצדס שמתחבר לאוטו ללא צורך בברזלים כמו בארץ שמשאירים חלודה ופוגעים בצבע.

שוב זה תלוי מי בעל הרכב..................

מונית זה מונית

לא מומלץ לאדם פרטי לקנות רכב שהיה מונית

לא משנה איך שמרו עליו...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לפי דעתי אתה טועה כי יש ויש..............

אני לא רוצה להתערב אבל אם אני הייתי הולך להשקיע כזה סכום אז הייתי מעדיף מונית שמורה מרצדס שנת 2002 מאשר מרצדס שנת 97 , תשמעו המכוניות של מרצדס עברו הרבה מהפכות ב-5 השנים של בין 97 ל-2002 אבל כל אחד והדעות שלו ומה שהוא יחליט זכותו ,ואני מאחל לו מזל טוב לאיזה אוטו שהוא יקנה בסופו של דבר .

• תוכן חדש...